Jesmo li ih bas ovoliko premirali da lete po terenu?Sabinho je napisao/la:Fakat.Gifron je napisao/la:Ovaj Olimpic sam sebe pobjedi, ne treba im niko drugi hahahah
Ponovo navijati za Hebibovica, neprocjenjivo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jesmo li ih bas ovoliko premirali da lete po terenu?Sabinho je napisao/la:Fakat.Gifron je napisao/la:Ovaj Olimpic sam sebe pobjedi, ne treba im niko drugi hahahah
Po pet ljami, Dino i Vedran zajedno gledaju.PipiDugaCarapa je napisao/la:Jesmo li ih bas ovoliko premirali da lete po terenu?Sabinho je napisao/la:Fakat.Gifron je napisao/la:Ovaj Olimpic sam sebe pobjedi, ne treba im niko drugi hahahah
Jest al ona sa Jusufovicem, Stefanom, Bogicevicem, Merajicem, Hamzicem, Pandzom i Stanicem..akisarajevo92 je napisao/la:po kvalitetu rostera, Olimpic je 6. ekipa lige
najveci problem domaci teren i realizacija
Ja nmg vjerovat da je ono primio jbttuzlak1987 je napisao/la:Covjek puca pola metra od Bandovica pored zivog i on primi gol
Bravoo DejooooSabinho je napisao/la:Bandovicu izdrzi.
Imaju odlicnih igraca u timu, ali neke pozicije su umjesto odlicnih igraca koji su otisli popunili losim igracima.tuzlak1987 je napisao/la:Jest al ona sa Jusufovicem, Stefanom, Bogicevicem, Merajicem, Hamzicem, Pandzom i Stanicem..akisarajevo92 je napisao/la:po kvalitetu rostera, Olimpic je 6. ekipa lige
najveci problem domaci teren i realizacija
Oni su na pola sezone pustili to sve niz vodu. Meni ovako po kvalitetu nisu iznad. 9-10 mjesta..
Chinaglia je napisao/la:Bandovic, nazovi "golman"
Tad kada ga je pratio na utakmici isto je neki kiks imaoRokoko87 je napisao/la:Kad se sjetim da ga je Sušić pratio i dolazio ga gledati za eventualni poziv..
Zvone igracina.maxmore je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:Bandovic, nazovi "golman"
Nije do njega...do Kožulja je![]()
I proslu su uz ezan primiliPipiDugaCarapa je napisao/la:UZ EZAN ALLAHA MI DRAGOG, TO LJUBIM VAS
PipiDugaCarapa je napisao/la:UZ EZAN ALLAHA MI DRAGOG, TO LJUBIM VAS
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.