FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 dec 2010, 10:14

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 06 dec 2010, 10:22

jbt ja nisam ni znao da je kerla ovako dobar haha

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 dec 2010, 11:37

ZELJO MOJA je napisao/la:Ma jamak igra savrseno samo da prestane piti.
Recite mi jeli iko cuo za ovog napadaca Vladan Kujundzic
Trebao u borac na pocetku ove sezone zadovoljio al nije ostao dobru sezonu imao u laktasima ono kad su doveli par finih igraca uglavnom ubio se za skemlijice :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 06 dec 2010, 13:39

Sve to mogu biti samo prinove i osvježenja,
a za nešto više......... :roll:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 06 dec 2010, 13:48

Čudno je to da jedan anonimus koji se nije naigrao ode i potpiše dobar ugovor.Ovo je dokaz da i u želji nešto smrdi.Ja volim Slobodu,ali i dobar fudbal i raduje me kad jedan igrač bilo kojeg kluba uspije,a pogotovu ako mu se nije dalo da igra.Gledam i Višći koji je odličan ,mala brate minutaža.Za popovića se pitam gdje ste ga našli.Možda je dobar čovjek ,ali igrač brate samo za druge lige.Ovo mi samo ukazuje da i Amar ne odlučuje sve sam jer ako je to njegov izbor onda ništa ne valja.

likson
Kontakt:

Post Postao/la likson » 06 dec 2010, 13:52

deset je napisao/la:Čudno je to da jedan anonimus koji se nije naigrao ode i potpiše dobar ugovor.Ovo je dokaz da i u želji nešto smrdi.Ja volim Slobodu,ali i dobar fudbal i raduje me kad jedan igrač bilo kojeg kluba uspije,a pogotovu ako mu se nije dalo da igra.Gledam i Višći koji je odličan ,mala brate minutaža.Za popovića se pitam gdje ste ga našli.Možda je dobar čovjek ,ali igrač brate samo za druge lige.Ovo mi samo ukazuje da i Amar ne odlučuje sve sam jer ako je to njegov izbor onda ništa ne valja.
svoj ti pos'o ;)

ajde lazareee ajde lazareee :D
Povratak na staze stare slave! TM 87

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 dec 2010, 13:54

deset je napisao/la:Ovo mi samo ukazuje da i Amar ne odlučuje sve sam jer ako je to njegov izbor onda ništa ne valja.
Koliko para, toliko muzike .. ;)
AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 dec 2010, 14:02

Eto Kolobov po nekim informacijama vise nije nas igrac opet po onome sto sam cuo obostrano je raskinut ugovor, ima nekih interesovanja za nase igrace i to na poziciji gdje smo najtanji i gdje nemamo zamjene za tog igraca, treba mudro probrati sto se tice novih igraca a to neko pametovanje je bezveze sa ovim igracima koje imamo je Amar uzeo titulu prema tome bolji su od velikog broja igraca koji igraju nasu ligu uopste.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 dec 2010, 14:04

Steta ako se raskine ugovor sa rusom, **** nije dobijo niti jednu sansu u ligi da se pokaze, a bijo je jedan od boljih protiv Branitelja. :(
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 dec 2010, 14:09

pile87 je napisao/la:Eto Kolobov po nekim informacijama vise nije nas igrac opet po onome sto sam cuo obostrano je raskinut ugovor, ima nekih interesovanja za nase igrace i to na poziciji gdje smo najtanji i gdje nemamo zamjene za tog igraca, treba mudro probrati sto se tice novih igraca a to neko pametovanje je bezveze sa ovim igracima koje imamo je Amar uzeo titulu prema tome bolji su od velikog broja igraca koji igraju nasu ligu uopste.
Njemu ugovor traje do januara, kako sam cuo. Sta ce momak, vidio da nema hajra i ode nazad u majcicu Rusiju da proba tamo nesto uganjati.
AMAR OSIM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 dec 2010, 14:12

pile87 je napisao/la:Eto Kolobov po nekim informacijama vise nije nas igrac opet po onome sto sam cuo obostrano je raskinut ugovor, ima nekih interesovanja za nase igrace i to na poziciji gdje smo najtanji i gdje nemamo zamjene za tog igraca, treba mudro probrati sto se tice novih igraca a to neko pametovanje je bezveze sa ovim igracima koje imamo je Amar uzeo titulu prema tome bolji su od velikog broja igraca koji igraju nasu ligu uopste.
Bas je steta ako je ovo tacno,a ne sumnjam da jeste kada informacija dolazi od tebe...Kolobov je igrac iznimnog talenta,jako mlad i bio bi sjajna perspektiva,bas sam ocekivao da postepeno pocne da dobija svoju sansu...ako je ugovor obostrano raskinut to onda opet nesto govori,znaci da ni nasi ipak nisu racunali na njegove usluge...ako je vec tako,mozda je i bolje rijesiti se igraca zbog budzeta...ko zna sta je u pitanju,meni je ipak zao sto momak nije dobio priliku...inace od ovih mladih sto su dosli ( Kolobov,Pehilj,M.Karic,Baljic,Nikolic...),samo je Baljic dobio poneku sansu,i po meni uopste nije razocarao,cak sta vise...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 06 dec 2010, 14:23

Mislim da je to dobra odluka s obe strane. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 dec 2010, 14:26

boccaccio je napisao/la:
Bas je steta ako je ovo tacno,a ne sumnjam da jeste kada informacija dolazi od tebe...Kolobov je igrac iznimnog talenta,jako mlad i bio bi sjajna perspektiva,bas sam ocekivao da postepeno pocne da dobija svoju sansu...ako je ugovor obostrano raskinut to onda opet nesto govori,znaci da ni nasi ipak nisu racunali na njegove usluge...ako je vec tako,mozda je i bolje rijesiti se igraca zbog budzeta...ko zna sta je u pitanju,meni je ipak zao sto momak nije dobio priliku...inace od ovih mladih sto su dosli ( Kolobov,Pehilj,M.Karic,Baljic,Nikolic...),samo je Baljic dobio poneku sansu,i po meni uopste nije razocarao,cak sta vise...

ma nisam bas siguran da su bolji od pola nase lige,mislim ovdje ko je dovoljno spreman i ko odradi pripreme odskace od ostatka,pola klubova se sastaje dan pred pocetak prvenstva,nismo mi losi daleko od toga ali za nesto vise nemamo igrace,ovu ligu mozemo uzet na misice ali za evropu sve ispod 3 komada je dobro smo prosli...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 dec 2010, 14:32

boccaccio je napisao/la: Bas je steta ako je ovo tacno,a ne sumnjam da jeste kada informacija dolazi od tebe...Kolobov je igrac iznimnog talenta,jako mlad i bio bi sjajna perspektiva,bas sam ocekivao da postepeno pocne da dobija svoju sansu...ako je ugovor obostrano raskinut to onda opet nesto govori,znaci da ni nasi ipak nisu racunali na njegove usluge...ako je vec tako,mozda je i bolje rijesiti se igraca zbog budzeta...ko zna sta je u pitanju,meni je ipak zao sto momak nije dobio priliku...inace od ovih mladih sto su dosli ( Kolobov,Pehilj,M.Karic,Baljic,Nikolic...),samo je Baljic dobio poneku sansu,i po meni uopste nije razocarao,cak sta vise...
Kakva je racunica ne znam al znam kao sto smo i vec razgovarali da Brko zna sta radi slazem se i za Baljica da ono sto je odigra nije izgledalo lose mada za moj pojam igracu kad dajes sansu treba ga pustiti bar desetak utakmica da bi vidio moze li sta pa samim tim za moj ukus je premalo igrao al vidjecemo do sada smo ostali bez Kerle i meni je krivo sto je otisao jer Kerla je fizicki najspremni igrac u nasoj ligi sada vec bio, s druge strane sto se tice tehnike nije bas nesto al i previse za nase lige meni je locno puno vise bilo zao Coce eto obadvojica su dozivjeli afirmaciju sa klubom i otisla su na pomalo ruzan nacin, nazalost nismo toliko finansiski jaki da zadrzimo onog trenutka kada budemo u stanju zadrzati ovkve igrace nas napredak kao kluba bice puno veci.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 dec 2010, 14:45

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la: Bas je steta ako je ovo tacno,a ne sumnjam da jeste kada informacija dolazi od tebe...Kolobov je igrac iznimnog talenta,jako mlad i bio bi sjajna perspektiva,bas sam ocekivao da postepeno pocne da dobija svoju sansu...ako je ugovor obostrano raskinut to onda opet nesto govori,znaci da ni nasi ipak nisu racunali na njegove usluge...ako je vec tako,mozda je i bolje rijesiti se igraca zbog budzeta...ko zna sta je u pitanju,meni je ipak zao sto momak nije dobio priliku...inace od ovih mladih sto su dosli ( Kolobov,Pehilj,M.Karic,Baljic,Nikolic...),samo je Baljic dobio poneku sansu,i po meni uopste nije razocarao,cak sta vise...
Kakva je racunica ne znam al znam kao sto smo i vec razgovarali da Brko zna sta radi slazem se i za Baljica da ono sto je odigra nije izgledalo lose mada za moj pojam igracu kad dajes sansu treba ga pustiti bar desetak utakmica da bi vidio moze li sta pa samim tim za moj ukus je premalo igrao al vidjecemo do sada smo ostali bez Kerle i meni je krivo sto je otisao jer Kerla je fizicki najspremni igrac u nasoj ligi sada vec bio, s druge strane sto se tice tehnike nije bas nesto al i previse za nase lige meni je locno puno vise bilo zao Coce eto obadvojica su dozivjeli afirmaciju sa klubom i otisla su na pomalo ruzan nacin, nazalost nismo toliko finansiski jaki da zadrzimo onog trenutka kada budemo u stanju zadrzati ovkve igrace nas napredak kao kluba bice puno veci.
Apsolutno se slazem,nemam bas nista za dodati
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 dec 2010, 14:48

ma eto coca je bar malo iso na ruku klubu,ali ovaj bilmez je bas djoner ispo,eh jos sa sehom vidjet ako i on ode za sicu onda nam cjela jedna generacija ispari...
prica li se sta oko ovog stadiona ima li tih informacija iz prve,druge,trece ruke... moze i na PP
Zadnja izmjena: nick, dana/u 06 dec 2010, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 dec 2010, 14:50

pile87 je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:Ma jamak igra savrseno samo da prestane piti.
Recite mi jeli iko cuo za ovog napadaca Vladan Kujundzic
Trebao u borac na pocetku ove sezone zadovoljio al nije ostao dobru sezonu imao u laktasima ono kad su doveli par finih igraca uglavnom ubio se za skemlijice :D
Nije li ovaj Kujundžić zabio na Grbavici za Laktaše? Ono kad je lobovao Šehu, znate uzeli smo titulu taj dan i tako to :lol:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 06 dec 2010, 15:17

**** ga ljudi traze raskid ugovora jer nedobiju sansu uopste, i ovi mladici Pehilj Nikolic nisu zaigrali nikako i tako to ide potpises ga na 2 godine, prvu neigra uopste, onada zaigra ili ne zaigra kad mu istice ugovor i ode negdje bez obestecenja ili ode sto je nezadovoljan minutazom... Ja kontam Amara da oni nisu jos igracine, ali ako nedobiju sansu nece nikad ni biti, nemozes koristiti samo 12 13 igraca, naprimjer na Grbavici vodimo 8:0 i niko od njih nedobiva sansu...

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 06 dec 2010, 17:30

Admiral_TM87 je napisao/la:**** ga ljudi traze raskid ugovora jer nedobiju sansu uopste, i ovi mladici Pehilj Nikolic nisu zaigrali nikako i tako to ide potpises ga na 2 godine, prvu neigra uopste, onada zaigra ili ne zaigra kad mu istice ugovor i ode negdje bez obestecenja ili ode sto je nezadovoljan minutazom... Ja kontam Amara da oni nisu jos igracine, ali ako nedobiju sansu nece nikad ni biti, nemozes koristiti samo 12 13 igraca, naprimjer na Grbavici vodimo 8:0 i niko od njih nedobiva sansu...
Slažem se sa ovim, usput rus je bio odličan za nase uslove! Evo i za kerlu smo ispali levati samo takvi...Foliraju nas jbt da je potpisao ugovor, i onda nas frajer jednostavno ispali...Ne kontam kako i zašto je onda počinjao u prvih jedanaest kad se znalo da će otići i to za Dž.! Trebalo mu je sjebati formu maksimalno a ne ga gurati da igra dok neki igrači koji zaslužuju sveti dres sjede na klupi. Ovo ja ne kontam nikako da se pojedinci poigravaju sa Klubom a još im se ukazuje i pruža dodatna prilika da nas sjebu max??? Ma treba ovakve kao semir protjerati sa grbavice u startu tj. pitati ga hoćeš produžiti ugovor? Neću, e onda ga otjerati u 100 pm, što dalje od Želje!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Pact1921, zlatandr i 44 gosta.