Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Consigliere
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Consigliere » 29 jul 2013, 16:04

LBJ MVP je napisao/la:
Consigliere je napisao/la: i da vec imamo njemu najslicnijeg igraca Di Mariu 8-)
Nisam ni ja za transfer Balea jer ne znam gdje će igrati,ali kako ga možeš porediti s tim lijenim glupanom? :roll:
Igrao bi poziciji desnog krilnog napadaca, tu je najopasniji po gol, ili da podvali loptu iza ledja odbrane.
Pazi, ni meni Di Maria nije ni malo simpatican, zna glumatati bez potrebe, ali to radi 90% argentinaca.
Ali, kad sve pogledas, lik je igracina, sjeti se samo one sezone 2011/2012. Kasnije su ga malo zeznule povrede pa je bio i ocekivan pad u formi....
E, ajde ti sad zamisli di Mariu u proslogodisnjoj ekipi Tottenhama, ekipi tri puta slabijoj od Reala. Pravio bi razliku koju je pravio i Bale, i pisalo bi se o njemu kao jednom od najboljih... Ne kazem da je dobar kao Gareth, ali moze uraditi 80% onoga sto radi i on. To meni ne vrijedi ni priblizno 100 miliona, kad skontas da je ovaj placen 'samo' 30.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 jul 2013, 16:13

Momak je fantastican igrac, nema dileme oko toga, ali ne vrijedi ni blizu ovog novca. Pa jbt. ovo su kamioni para, najskuplji transfer u historiji (ukoliko se desi naravno) :shock:

Nije dobar ovaj Perez, al moze mu se izgleda.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jul 2013, 16:27

slika

BBC - On Friday, Spurs manager Andre Villas Boas refused to answer questions on Bale's situation, except to say contact talks were continuing.
It remains to be seen whether Bale plays in Tottenham's friendly against Monaco this weekend, but in Spain there are already suggestions that new Real manager Carlo Ancelotti is preparing for the arrival of the Welshman.
On Saturday, Ancelotti moved Cristiano Ronaldo away from the left flank and into a more central role during the pre-season friendly win over PSG in Sweden, prompting speculation that the Italian is attempting to find a new system to accommodate both Bale and Ronaldo
.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 29 jul 2013, 18:17

Situacija oko Bale se zahuktava, sudeci po medijima, sacekajmo jos par sati
HALA MADRID!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 jul 2013, 18:31

ove sedmice je to gotovo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

markan79

Post Postao/la markan79 » 29 jul 2013, 18:46

izgleda da dolazi bale. strašno pojačanje, ali naravno da ne vrijedi 98 milki. u šta ode ovaj fudbal :o

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 29 jul 2013, 18:47

Nije istina drugovi. Prema posljednjim izvjescima, Tottenham je odbio ponudu Madrida preko koje Perez nije spreman preci.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 jul 2013, 19:01

Nije mi bitno koliko ce Bejl kostati sve dok taj transfer iznosi barem jednu funtu manje od transfera Ronalda.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 jul 2013, 19:06

Gareth Bale je novi igrac REAL MADRIDA

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jul 2013, 19:07

Zar je ovaj rio stig'o i ovdje prosuti svoj no liferski homur :roll: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 29 jul 2013, 19:08

Hajde Florentino, nikad nisi bio stipsa....trzni se za džep i pljuni 120 milki za velšanina :P

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 29 jul 2013, 19:11

mirzatele je napisao/la:Gareth Bale je novi igrac REAL MADRIDA
U nekom sizosvijetu :kava:
111 je napisao/la:Hajde Florentino, nikad nisi bio stipsa....trzni se za džep i pljuni 120 milki za velšanina :P
Sjecam se da je Matthaus 2009. godine rekao kako ce Pero probiti barijeru od 100 miliona eura. Sada je izgledna prilika za to. :D
Ali odbit ce onaj lobotomacki Zidov sve ponude. Jednostavno mu nije u interesu prodati Balea.

I cemu se ti radujes. Zamisli kako bi vas karali Apolon i Balet po stranama, strasno...
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 29 jul 2013, 19:15

RickBlaine je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Gareth Bale je novi igrac REAL MADRIDA
U nekom sizosvijetu :kava:
111 je napisao/la:Hajde Florentino, nikad nisi bio stipsa....trzni se za džep i pljuni 120 milki za velšanina :P
Sjecam se da je Matthaus 2009. godine rekao kako ce Pero probiti barijeru od 100 miliona eura. Sada je izgledna prilika za to. :D
Ali odbit ce onaj lobotomacki Zidov sve ponude. Jednostavno mu nije u interesu prodati Balea.

I cemu se ti radujes. Zamisli kako bi vas karali Apolon i Balet po stranama, strasno...
Levy vam je porucio da istresete 120 milki ,samo za razgovora :P :mrgreen: da možete prici pregovarackom stolu.
Nije vam izgleda zaboravio prošlogodišnju sagu sa Modrićem :D

Šalu na stranu, ne bih volio vidjeti Balea u Madridu (a ne bi niko realan, da se ne lažemo), ali me ne bi cudilo da Perez isterese i 120 za njega....dovoljno je lud za tako nešto.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 jul 2013, 19:30

Sva ta priča oko Bejla je prenapuhana. Baš bi Tottenhem odbio 100 miliona € ? Ne vjerujem da je Perez toliko ponudio a ako jeste onda je lud.Ni u dzep mi ni iz dzepa ali to je sramota za klub toliko dati za nekog ko je odigrao dvije fantasticne sezone i pritom osvojio nista.
Valjda hoćemo Chiellinija :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 29 jul 2013, 20:09

Amar Dzeko je napisao/la:Sva ta priča oko Bejla je prenapuhana. Baš bi Tottenhem odbio 100 miliona € ? Ne vjerujem da je Perez toliko ponudio a ako jeste onda je lud.Ni u dzep mi ni iz dzepa ali to je sramota za klub toliko dati za nekog ko je odigrao dvije fantasticne sezone i pritom osvojio nista.
i meni je tesko povjerovat..

jer to bi bio najveci transfer u povijesti i sad bi klub kao tottenham odbio tolike pare. evo da real odbije prodat nekoga za toliko, ali tako "mali" klub... :mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 jul 2013, 20:12

Puma je napisao/la:Momak je fantastican igrac, nema dileme oko toga, ali ne vrijedi ni blizu ovog novca. Pa jbt. ovo su kamioni para, najskuplji transfer u historiji (ukoliko se desi naravno) :shock:

A što molim te lepo. Pa sada flopovski igrači vrede 40-50 miliona. Jedan Higuain je skoro plaćen ko i Luiz Nazario de lima Ronaldo, zar ne? Jednostavno novo je vreme, svaki veći klubovi imaju para i logično je da će manji klubovi od većih tražit više para. Pa kada je Ronaldo dolazio u Real Madrid, ja nisam mogao da verujem da će biti skuplji od Zidanea. Staviti u istu rečenicu ova dva igrača je ludost, Zidane je izmislio sve za njega, a skuplji je. ;)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 jul 2013, 20:44

anonymousHD je napisao/la:
Puma je napisao/la:Momak je fantastican igrac, nema dileme oko toga, ali ne vrijedi ni blizu ovog novca. Pa jbt. ovo su kamioni para, najskuplji transfer u historiji (ukoliko se desi naravno) :shock:

A što molim te lepo. Pa sada flopovski igrači vrede 40-50 miliona. Jedan Higuain je skoro plaćen ko i Luiz Nazario de lima Ronaldo, zar ne? Jednostavno novo je vreme, svaki veći klubovi imaju para i logično je da će manji klubovi od većih tražit više para. Pa kada je Ronaldo dolazio u Real Madrid, ja nisam mogao da verujem da će biti skuplji od Zidanea. Staviti u istu rečenicu ova dva igrača je ludost, Zidane je izmislio sve za njega, a skuplji je. ;)
Ko i ko? Zidane i C.Ronaldo?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 jul 2013, 21:14

Amar Dzeko je napisao/la:Sva ta priča oko Bejla je prenapuhana. Baš bi Tottenhem odbio 100 miliona € ? Ne vjerujem da je Perez toliko ponudio a ako jeste onda je lud.Ni u dzep mi ni iz dzepa ali to je sramota za klub toliko dati za nekog ko je odigrao dvije fantasticne sezone i pritom osvojio nista.
pa sto ne bi odbili ako vec hoce da ga zadrze ,a ako vec hoce na silu da ide zato ce jos vise traziti.
real moze dati manje para jedino ako budu neki igraci ukljuceni u taj transfer,ispod 100 miliona eura bale nece ici iz tottanhama ,znaju i oni da je pero lud :mrgreen: ,da ce im za kafe dat jedno 20 miliona vise ,reda radi :D :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 jul 2013, 21:32

C.Ronaldo je jedan od najboljih ikada ali ne moze biti bolji od Zidanea. Skuplji moze biti jer su takva vremena, cijene u fudbalu se vrtoglavo penju i to je normalna stvar.
Ali normalna stvar nije da jedan Gareth Bale bude skuplji od Ronalda. Ronaldo je kad je prelazio u Real imao zlatnu loptu, osvojenu LP, Premiership, sezone sa 40+ golova, i mnoge druge stvari u kojima je ispred Balea. Mozda i najbitnija je da je igrao u velikom timu i znao sta je pravi pritisak sto Bale jos nije osjetio, tako da se ni ne zna kako bi se on nosio sa tim. Daleko od toga da Bale nije izvanredan igrac, sa sjajnim sutom, driblingom, brzinom, fizickim predispozicijama ali da vrijedi tolike pare ne vrijedi.
Gledano i sa marketinske strane nema ni blizu toliku popularnost kao Ronaldo u doba kad je prelazio u Real, ili recimo sad Neymar.
Nemam nista protiv toga da on dodje, daj Boze da dodje, ali za te pare..sramota, nista drugo.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 jul 2013, 21:57

Ja mislim da je Pero ponudio 120 miliona , Di Mariju i Concetraa u paketu al je **** odbio.

Takav je **** , kupis 33 pive i nece ti dati jednu bonusa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.