Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

dziza_23
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la dziza_23 » 04 jan 2014, 14:35

ne znam jesu li mu upisali ovo kao asistenciju, al' stvarno kolika je prevara ovaj Garcia :o
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Batko
Kontakt:

Edin Džeko

Post Postao/la Batko » 04 jan 2014, 14:35

Šarena laža. Ako misli nešto napraviti od karijere mora ići. Kad se vrati Aguero klupa mu je, i onda ce se opet govoriti kako je dobio šansu a nije iskoristio, a istina je da je imao šansu zadnjih par sedmica ali nije je iskoristio..

Ako mu karijera bude prioritet tražiće transfer inače ako su mu pare prioritet kao do sada ne znam sta se mi danima i godinama ovdje sikiramo..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 04 jan 2014, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 jan 2014, 14:36

Eto asistencije..Meni nije bilo los u ovom prvom poluvremenu,tacnije nista losiji od ostalih..Nadam se da se doci i taj gol u drugom pol..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 jan 2014, 14:36

dziza_23 je napisao/la:ne znam jesu li mu upisali ovo kao asistenciju, al' stvarno kolika je prevara ovaj Garcia :o
Sto nebi upisali? Fraer lijepo poslao loptu Negredu ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 jan 2014, 14:39

Bio se puno razigrao van 16, tako da je asistencija morala doci. :) Jos samo u drugom zabit' gol i to je to.

Garcia i Milner :roll: :roll:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 04 jan 2014, 14:39

inacefindecko je napisao/la:iskreno loš, ali što je garcia loš, to džeko ne može biti toliko..

Iskreno, sto ti nemas pojma o nogometu a volis komentarisat, to je cudo jedno.

Za ove koji prate utakmicu, po meni Dzeko najbolji pojedinac na terenu, uz doduse nesto izmijenjenu ulogu danas, vjerovatno po uputama pelegrinija. Toure nije tu, ali Dzeko jednako dobar u duelima, a o preciznim dodavanjima je daleko nadmasio velikog jajala.

Samo da i u drugom poluvremenu nastavi istim tempom.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 04 jan 2014, 14:39

Zato sto gledam na ovim stranicama s rezultatima, nisu mu upisali asist, mozda kasnije to dodaju.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 04 jan 2014, 14:39

Realno odigrao je sasvim dobro poluvrijeme,mozda je i najbolji trenutno igrac na terenu,najvise se bori,trci po cijelom terenu i kao da ne igra centarfora toliko je puta bio u veznom redu..ako odigra ovako i drugo poluvrijeme bice igrac utakmice ;)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 04 jan 2014, 14:41

dziza_23 je napisao/la:ne znam jesu li mu upisali ovo kao asistenciju, al' stvarno kolika je prevara ovaj Garcia :o
Jesi imao priliku poslije Swansea da pogledas emisiju da se uvjeris koliko je to zahvalan igrac i kako je zatvorio napade Swansea poslije svog ulaska.

P.S. Ako nije asistencija onda je predasistencija sto bi napisao jedan lik na forumu. Mislim da je to "predasistencija" bio najveci odraz koliko je doticni igrac propao.Doduse danas bi mogao i zabiti gol jer ovi su njegov rang.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 04 jan 2014, 14:42, ukupno mijenjano 2 puta.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2014, 14:41

garcia i milner dosad flopovi..
lijepa asistencija edina, valjda će se negredo truditi da mu uzvrati uslugu u 2. poluvremenu.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 jan 2014, 14:42

el-fighter je napisao/la:Bio se puno razigrao van 16, tako da je asistencija morala doci. :) Jos samo u drugom zabit' gol i to je to.

Milner je meni inace solidan ali danas malo podbacio. A Garcia-njemu ko je reko da se bavi fudbalom, debelo mu je slagao. Ja ne kontam nit se sjec jel taj fraer nesto dobro napravio za ovaj tim. :roll: :roll: moje misljenje naravno.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 04 jan 2014, 14:43

Dzeko solidan prvih 45 min. Razigravao ekipu. Negredo osim gola u zadnjoj minuti jako los. Dva puta sam sebi dodao predug for pred golom. Manje se trudio od Dzeke. Ali eto Dzeko asistiro :).
Inace srednji red City-a jako los. Silva ne ide 100%, ne riskira povredu. Garcia je panjina.
A nije ni lako odigrat 3 utakmice u 7,8 dana za Dzeku.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 04 jan 2014, 14:43

Dzeko danas ko da igra ofanzivnog veznog, toliko se izvlaci i dijeli pasove okolo, ali dobar je, nije grijesio zasad, a i asistencija :D

Lijepo se u onoj jednoj situaciji rijesio trojice igraca, onom jednom kroz noge 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 jan 2014, 14:43

dzeko odlican,jos gol u drugom poluvremenu i to ce bit to..a dace ga sigurno

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 jan 2014, 14:43

soccerfan je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Bio se puno razigrao van 16, tako da je asistencija morala doci. :) Jos samo u drugom zabit' gol i to je to.

Milner je meni inace solidan ali danas malo podbacio. A Garcia-njemu ko je reko da se bavi fudbalom, debelo mu je slagao. Ja ne kontam nit se sjec jel taj fraer nesto dobro napravio za ovaj tim. :roll: :roll: moje misljenje naravno.
Milnera izvlaci trcanje, ali frajer pola toga trci u prazno. Jos ono kad im se otvori prilika za kontru, a on loptu iz cista mira u aut :?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 04 jan 2014, 14:44

1L8F9C2 je napisao/la:
Jesi imao priliku poslije Swansea da pogledas emisiju da se uvjeris koliko je to zahvalan igrac i kako je zatvorio napade Swansea poslije svog ulaska.

P.S. Ako nije asistencija onda je predasistencija sto bi napisao jedan lik na forumu. Mislim da je to "predasistencija" bio najveci odraz koliko je doticni igrac propao.Doduse danas bi mogao i zabiti gol jer ovi su njegov rang.
Ja pricam za ovo sto je danas pokazao, najmanje 5 put predao loptu protivniku i svaki bas svaki put Silva mora cekat na njega dok on se sjeti da krene bar par koraka naprijed. Al srecom, on nije tema :)

Inace dobar Dzekan, solidan ajmo rec ;)

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 04 jan 2014, 14:45

milomlat je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:iskreno loš, ali što je garcia loš, to džeko ne može biti toliko..

Iskreno, sto ti nemas pojma o nogometu a volis komentarisat, to je cudo jedno.

Za ove koji prate utakmicu, po meni Dzeko najbolji pojedinac na terenu, uz doduse nesto izmijenjenu ulogu danas, vjerovatno po uputama pelegrinija. Toure nije tu, ali Dzeko jednako dobar u duelima, a o preciznim dodavanjima je daleko nadmasio velikog jajala.

Samo da i u drugom poluvremenu nastavi istim tempom.
milomlate, što ti mlatiš bože sačuvaj..
da nisam sastav pročitao do 35. ne bih skontao da igra..
najlakše je biti subjektivan previše..
loš je kao i svi, ali on bi baš trebao da grize jer se treba dokazati..

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 04 jan 2014, 14:46

el-fighter je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:

Milnera izvlaci trcanje, ali frajer pola toga trci u prazno. Jos ono kad im se otvori prilika za kontru, a on loptu iz cista mira u aut :?
A i takav je doktor za Clichy-a koji uopste nezna centrirati. Milner bar svaku trecu pogodi. I nije "selektivno" sebican kao Navas.
Amar Dzeko:
Cetvoricu jarane, cetvorica su bila na Dzeki, ne trojica. A on jedonom kroz noge, hehe. Jako dobar Dzeko do sada. Koliko ce mu to koristiti to je druga prica.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 04 jan 2014, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 04 jan 2014, 14:51

Romanista10 je napisao/la:
A i takav je doktor za Clichy-a koji uopste nezna centrirati. Milner bar svaku trecu pogodi. I nije "selektivno" sebican kao Navas.

Navas opet ne dodaje Dzeki lopte, jel RvPersie ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jan 2014, 14:57

Još gol i biće MOTM.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.