AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ajmo bolidi, idemo po bodove 
Stvarno se covjek zapita ima li ovaj Niang mozak
Z9 Maximalno Strpljen
Z9 Maximalno Strpljen
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme bez ikakve potrebe usporili i povukli se.Vec dugo nisu odigrali ovako lose kao sto to rade veceras u nastavku utakmice.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Al kapa dole Sinisi za odnos prema Balotelliju
Z9 Maximalno Strpljen
Z9 Maximalno Strpljen
Il Club più titolato al mondo!
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ovo je jedna od onih kad igras lose a dobijes, znaci igru brisi bodove pisi
Jos jedan mec bez primljenog gola i 11 tekma u nizu bez poraza, idemo dalje
Forza Milan
Jos jedan mec bez primljenog gola i 11 tekma u nizu bez poraza, idemo dalje
Forza Milan
- muha milanez
- Kontakt:
Fala Bogu pa zavrsi, teski ali zasluzena bodovi. Idemo dalje 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
7. clean sheet za Donnarummu.Taj momak bi mogao biti najbolji posao u historiji Milana ako ovako nastavi.
11. meč bez poraza, uz nešto lošiju igru u drugom poluvremenu.
Antonelli i Kuco pokidali.
Nisu ni ostali za neke velike kritike, ali nema sumnje da će ih Siniša nagrditi zbog drugog poluvremena.
11. meč bez poraza, uz nešto lošiju igru u drugom poluvremenu.
Antonelli i Kuco pokidali.
Nisu ni ostali za neke velike kritike, ali nema sumnje da će ih Siniša nagrditi zbog drugog poluvremena.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo je boga mi bilo lose, valjda jedna od najlosijih partija u zadnje vrijeme. Torino ih ubio u dr. poluvremenu, ova tekma je tako na guzove dobijena da ni sami ne znaju kako su uspjeli pobjediti. Al' ajde yebat mu mater, bitna su ova 3 boda na kraju pa cemo progledati kroz prste.
ostatak tanak, al' zadnja cetvorka ponovo ubila
markizio igrac manje, napad sterilan i tu covjek dolazi do problema gdje to nemas bukvalno koga ubaciti...boateng k'o da si kakvog amatera safatao sa ulice, balo jos gori, a tek sredinu da ni ne pominjem, gluho bilo.
a ja nianga goveda
svaka cast sinisi kako dotrci sa klupe, dreknu se na njega i odmah izvadi iz igre, gospodin covjek
gigiju puknut klauzulu na 150 miliona, pa nek' uzme ko hoce.
ostatak tanak, al' zadnja cetvorka ponovo ubila
markizio igrac manje, napad sterilan i tu covjek dolazi do problema gdje to nemas bukvalno koga ubaciti...boateng k'o da si kakvog amatera safatao sa ulice, balo jos gori, a tek sredinu da ni ne pominjem, gluho bilo.
a ja nianga goveda
gigiju puknut klauzulu na 150 miliona, pa nek' uzme ko hoce.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Užas, jedna od mržih stvari mi je kad nas uvedu u ovakvu završnicu za srčanog udara.
Svaka čast momcima na pobjedi i novom uspjehu ali igra u ofanzivi je bila očaj. Konačno se odbrana dotegnula i liči na nešto dobro ali plače nam vezni red za top kreativcem. Berto opet k'o qrac, i yebali mu penzioneri Boa i Balo mayku kad sa njima u napadu tekmu završava.
Ova formacija je idealna za ekipu koja ima vrhunska krila a mi to nemamo, dva igrača koji su kreativci su gurnuti na stranu i pogube se a dva CM su u napadu nesposobni. Žalosno da jedan Bacca korisnu loptu nije dobio da nešto napravi.
Svaka čast momcima na pobjedi i novom uspjehu ali igra u ofanzivi je bila očaj. Konačno se odbrana dotegnula i liči na nešto dobro ali plače nam vezni red za top kreativcem. Berto opet k'o qrac, i yebali mu penzioneri Boa i Balo mayku kad sa njima u napadu tekmu završava.
Ova formacija je idealna za ekipu koja ima vrhunska krila a mi to nemamo, dva igrača koji su kreativci su gurnuti na stranu i pogube se a dva CM su u napadu nesposobni. Žalosno da jedan Bacca korisnu loptu nije dobio da nešto napravi.
Zadnja izmjena: Maestro21, dana/u 27 feb 2016, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Milan!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Opet se vraćamo na priču o formaciji, i to nakon jednog lošeg poluvremena u zadnjih 10ak utakmica. Pa do kad tako više?
Gigio je golmanski Messi.
Gigio je golmanski Messi.
Nisam ja rekao ništa kontra formacije, meni je jedna od dražih ali je činjenica da se muče igrači. Na guzove smo dobili tekmu jer ovisimo o raspoloženju Bonaventure, vidjeli smo kakva smo kanta bez njega.
Forza Milan!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Opet kažem, rijetko loše izdanje u zadnjih nekoliko utakmica, dešava se jer ekipa nema taj kontinuitet još uvijek.Ne treba smetnuti s' uma da ovaj tim ima nedostatke i u nekim utakmicam to jednostavno iskoči u prvi plan, ali momci se trude i bore da to nekako sve nadoknade.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Magica hvala na ispravci.
Slabo 2. Pol skroz. Niang muha bez glave nikad od njega nece bit igraca veze on nema djaba mu golovi. Zapata ministar odbrane. Mec se dobio na snagu presing i trku. Ostali su bili ok jedino treba se rijesiti otpada Bale i Boatenga jer nisu vise ozbiljni igraci. I da, Milan nije imao boljeg golmana od Dide.
FM!
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Slabo 2. Pol skroz. Niang muha bez glave nikad od njega nece bit igraca veze on nema djaba mu golovi. Zapata ministar odbrane. Mec se dobio na snagu presing i trku. Ostali su bili ok jedino treba se rijesiti otpada Bale i Boatenga jer nisu vise ozbiljni igraci. I da, Milan nije imao boljeg golmana od Dide.
FM!
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 27 feb 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema sumnje da će i ostatak ovih ubleha ljetos otići, ali do tad se treba strpiti i uživati u ovom finom periodu bez poraza.Sljedeći meč je već za 3 dana i inšAllah da objezbjede finale kupa i tako produže niz na 12 utakmica.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jel ima gdje podatak koliko trce zadnje utakmice u poredjenju sa protivnicima?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
U prvom poluvremenu smo trebali dat dva gola i gotovo, ovo drugo poluvrjeme komedija ali eto, opet je dobro zavrsilo.
Za Nianga sam vec govorio da je neinteligentan i dzabe mu golovi, tog spica s Baccom je trebao igrati L. Adriano ali taj covjek je umro tacnije oni su ga ubili.
Realnost je da mi nemamo 12og igraca al fakat, Baloteli, Boa to sigurno nisu, mozda ce Menez to postat vremenom a bice povreda i kartona do kraja sezone i doci ce to do izrazaja.
Dugo nisam gledao nekog igraca koji ovako ide odmah na prvu loptu kao sto je Kuco, zasad je odlican.
Zapata ako nastavi ovako mogao bi biti dobar s Romagnolijem.
Za Nianga sam vec govorio da je neinteligentan i dzabe mu golovi, tog spica s Baccom je trebao igrati L. Adriano ali taj covjek je umro tacnije oni su ga ubili.
Realnost je da mi nemamo 12og igraca al fakat, Baloteli, Boa to sigurno nisu, mozda ce Menez to postat vremenom a bice povreda i kartona do kraja sezone i doci ce to do izrazaja.
Dugo nisam gledao nekog igraca koji ovako ide odmah na prvu loptu kao sto je Kuco, zasad je odlican.
Zapata ako nastavi ovako mogao bi biti dobar s Romagnolijem.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
al' stvarno tipu fali letva u glavi

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zuco dobi zuti i propusta Sassuolo sljedece sedmice.Eto nam našeg Siljkana opet.Ali prvo kup da odrade kako treba, bez puno drame i neizvjesnosti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
U uvodnih 8 utakmica Milan je osvojio 10 bodova, u nastavku protiv istih tih ekipa osvojili su 18 bodova uz gol razliku 14:5 , uz sve to 4 meca su odigrali bez primljenog gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.