Znači, po tvojoj logici što je slabija ekipa to je igraču lakše praviti razliku na terenu?Consigliere je napisao/la:Igrao bi poziciji desnog krilnog napadaca, tu je najopasniji po gol, ili da podvali loptu iza ledja odbrane.LBJ MVP je napisao/la:Nisam ni ja za transfer Balea jer ne znam gdje će igrati,ali kako ga možeš porediti s tim lijenim glupanom?Consigliere je napisao/la: i da vec imamo njemu najslicnijeg igraca Di Mariu
Pazi, ni meni Di Maria nije ni malo simpatican, zna glumatati bez potrebe, ali to radi 90% argentinaca.
Ali, kad sve pogledas, lik je igracina, sjeti se samo one sezone 2011/2012. Kasnije su ga malo zeznule povrede pa je bio i ocekivan pad u formi....
E, ajde ti sad zamisli di Mariu u proslogodisnjoj ekipi Tottenhama, ekipi tri puta slabijoj od Reala. Pravio bi razliku koju je pravio i Bale, i pisalo bi se o njemu kao jednom od najboljih... Ne kazem da je dobar kao Gareth, ali moze uraditi 80% onoga sto radi i on. To meni ne vrijedi ni priblizno 100 miliona, kad skontas da je ovaj placen 'samo' 30.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- RealMoudrid
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- Consigliere
- Kontakt:
Nije pravilo, ali kod Balea je slucaj.RealMoudrid je napisao/la:
Znači, po tvojoj logici što je slabija ekipa to je igraču lakše praviti razliku na terenu?
Evo ti kako je obicno bilo: Tottenham se muci cijelu tekmu, posebno ove utakmice kuci. Adebayor, Defoe fulaju sve sto mogu, i onda Bale pospremi jedmu bombu od 80. minute pa na ovamo i naslovi krecu: BALE DONIO JOS JEDNU POBJEDU SPURSIMA i slicno, a cijena raste li raste.
Di Maria bi u Tottenhamu bez Balea bio najbolji igrac, siguran sam. On je jedan od najpotcjenjenijih igraca u trenutnoj Realovoj ekipi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Di Maria bi bio iza Verthongena, Llorisa, Walkera, Sandra, ali u rangu sa Lennonom. Odlika jednodimenzionalnih igraca koji su u stanju igrati iskljucivo jednom nogom, dok drugom samo drze ravnotezu. Di Maria iz Benfice (tamo je, recimo, odudarao) nije bio toliko dominantan k'o Bale u Tottenhamu, a treba biti iskren i reci kako je Tottenham bolja/jaca/ ekipa od ondasnje Benfice i kako je Premiership jaca liga od portugalske.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ocigledna je taktika Carla Ancelotija, Real ce pokusati da igra kao Bayern ovih sezona pod Henynckesom i Van Galom, gdje ce najveca snaga Reala dolaziti sa krila. dva jaka krilna igraca koji su ujedno i najbolji i najopasniji igraci ekipe lijevo Ronaldo (Ribery) desno Bale (Robben) uz jednog spica Benzemu koji je ipak dosta bolji od Mandzukica ali realno ne moze ko Mandzukic praviti presing po terenu pa cemo vidjeti kako ce to izgledati. Naravno dosta zavisi i od ostalih djelova terena gdje takodjer ima slicnosti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma nista od Balea ove sezone pustit ga jos jednu sezonu da igra u Epl imao je povredu i Bog zna sta s njim biti,Bale jeste kalibar za Reala ali 100 mil previse 80,85 i nek se udara u guzicu.al nisu to nase pare vala ako je Pero voljan da da i vise od toga nek dadne na nama je da uzivamo u igrama.
Samo kad bi Princ od Velsa dosao Mesut bi bio zapostavljen sto mi se nesvidja...
Samo kad bi Princ od Velsa dosao Mesut bi bio zapostavljen sto mi se nesvidja...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Consigliere
- Kontakt:
Priznajem, zaboravio sam na Verthongena, ali ovi ostali? Sandro? U rangu sa Lennonom?Monolog je napisao/la:Di Maria bi bio iza Verthongena, Llorisa, Walkera, Sandra, ali u rangu sa Lennonom. Odlika jednodimenzionalnih igraca koji su u stanju igrati iskljucivo jednom nogom, dok drugom samo drze ravnotezu. Di Maria iz Benfice (tamo je, recimo, odudarao) nije bio toliko dominantan k'o Bale u Tottenhamu, a treba biti iskren i reci kako je Tottenham bolja/jaca/ ekipa od ondasnje Benfice i kako je Premiership jaca liga od portugalske.
Cuj, ovaj Tottenham je precijenjena ekipa strasno. U nikad losijoj sezoni Premier Lige nisu uspjeli izboriti Ligu Prvaka, a u svojim su redovima imali najboljeg igraca sezone. Da ne govorim da ih je izbacio Basel iz Evropa Lige, a poluraspalom Interu je malo falilo.
Glupo je porediti ekipe iz dva razdoblja, ali di Maria je igracina. Jednodimenzijalan jeste ali to su i mnogi drugi igraci pa im ne smeta da budu WC: Robben npr.
- anonymousHD
- Kontakt:
Da, da. Šta si top pa ne možeš da skontaš? To neki drugi Ronaldo skuplji od Zidanea.Consigliere je napisao/la:Ko i ko? Zidane i C.Ronaldo?
Ukoliko kome treba dres http://www.****/artikal/7947203/ronal ... drid-dres/
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Consigliere
- Kontakt:
Jedini top ovdje si ti sa recenicomanonymousHD je napisao/la:Da, da. Šta si top pa ne možeš da skontaš? To neki drugi Ronaldo skuplji od Zidanea.Consigliere je napisao/la:Ko i ko? Zidane i C.Ronaldo?
Ko je bolan izmislio sve za Ronalda? Jel to Zidane jedne sezone igrao napadaca pa srusio kakav Ronaldov rekord...Staviti u istu rečenicu ova dva igrača je ludost, Zidane je izmislio sve za njega, a skuplji je.
E, majko moja....
Ko nije gledao Zidana,nebi trebao ni porediti istog sa bilo kim.
Ne ulazim u to ko je dao veci doprinos klubu,jer za mene su obojica legende.
Vec samo kazem...
Vec samo kazem...
- Consigliere
- Kontakt:
Zidane se od navijaca Reala uvijek spominje kao najbolji svih vremena ili jedan od najboljih da bi protivteza Messiju kojeg Barcini navijaci smatraju za najboljeg.Dzoni je napisao/la:Ko nije gledao Zidana,nebi trebao ni porediti istog sa bilo kim.
Vec samo kazem...
Ja Zidaneu dajem titulu TOP 5 veznih igraca ikada i najelegantnijeg igraca svih vremena, a Ronaldu najboljeg napadaca. To je dovoljno i korektno.
Ovaj ih poredi i jos govori da Ronaldo ne moze u recenicu sa Zidaneom.
Zinedin Zidane je najveći i najbolji fudbaler svih vremena.Nema tog igrača koji može sa njim u rečenicu.
Kakvi lobotomci i pm...
Kakvi lobotomci i pm...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Di Stefano je najveći i najbolji svih vremena.Ronaldo(pravi kojem je to zapravo ime,ne ona brazilska lopta)je Di Stefano sadašnjeg fudbala.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ko je veći? Ti mali lobotomče
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa dobro, kad ste vec kod krpenjača boysa - nije veci od PuskasaLBJ MVP je napisao/la:
- Consigliere
- Kontakt:
Pele, Zico, Maradona, Messi...? Nista?

Niko se ne moze poredit sa Alfredom.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
ko sve danas smije da pise i iznosi misljenje..LBJ MVP je napisao/la:Ronaldo(pravi kojem je to zapravo ime,ne ona brazilska lopta)je Di Stefano sadašnjeg fudbala.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.