AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Gigio u prosjeku prima 0.7 golova po utakmici i samo je Buffon bolji od njega.A u procentima ima uspjesnost od 79% odbrana, tu je čak za nijansu bolji od Buffona. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Na transparentima veceras :
Igrači i trener: za dres, za svoj grad, za one koji ih ludo vole...
*
Samo ako nastavite da se borite videćete kakvu strast ćete da izazovete.
*
Krvlju i znojem ponovo osvajate našu ljubav.
*
Poštovanje, zalaganje i posvećenost, ne traži vam se ništa drugo. Samo napred momci.
Ima napretka.
Igrači i trener: za dres, za svoj grad, za one koji ih ludo vole...
*
Samo ako nastavite da se borite videćete kakvu strast ćete da izazovete.
*
Krvlju i znojem ponovo osvajate našu ljubav.
*
Poštovanje, zalaganje i posvećenost, ne traži vam se ništa drugo. Samo napred momci.
Ima napretka.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igrači Milana su postigli gol na devet uzastopnih utakmica, i to je trenutno najduži niz u ligi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
jes nam se baresi napalio 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sreca moja pa nisam mogao gledati drugo poluvreme. Citajuci vase komentare vidim da su razocarali. Nema veze, bodove smo uzeli 
A sta je to uradio onaj bezmozgas Niang?
A sta je to uradio onaj bezmozgas Niang?
ne znam vala ni ja, to samo on zna sta je htio
[youtube][/youtube]
ali ga je sinisa odmah ukrotio, odmah je za tridesetak sekundi letio van
Drugo poluvrijeme katastrofa i bas je podsjecalo na ona stara vremena kad se pickasto povuku i prepuste dominaciju drugima, ali vrlo je bitno da je ovaj Milan nekim cudom uspio razviti granitnu odbranu, bukvalno nema prolaza za protivnicke igrace.
Tako da, ako je prije bio slucaj da ne mogu dati koliko mogu primiti, sad je otprilike obrnuto.
[youtube][/youtube]
ali ga je sinisa odmah ukrotio, odmah je za tridesetak sekundi letio van
Drugo poluvrijeme katastrofa i bas je podsjecalo na ona stara vremena kad se pickasto povuku i prepuste dominaciju drugima, ali vrlo je bitno da je ovaj Milan nekim cudom uspio razviti granitnu odbranu, bukvalno nema prolaza za protivnicke igrace.
Tako da, ako je prije bio slucaj da ne mogu dati koliko mogu primiti, sad je otprilike obrnuto.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Od prvog dana sam vjerovao u Mihajlovica i sada se uvjeravam da sam bio upravu. Steta samo bacenih para na sumnjiva pojacanja, ali sta je tu je... Skoro jensigurno da cemo igrati EL, a nekim cudom ko zna... Mozda i LP 
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-
gambler1899
- Kontakt:
Prerano pocinjete pricati o EL a kamoli o LP iz razloga sto je jos dosta bodova u igri i kao sto je dosla ova dobra serija rezultata isto tako brzo moze doci i losa kao sto nam je bilo na pocetku sezone ili primjer Inter, drugo skoro svi konkurenti su ispali iz evropskih takmicenja tako da se svi sad okrecu prvenstvu, trece sad slijedi i onaj kritican period kad igrace umor i povrede safataju a mi smo veoma skloni tome(istina ne ove sezone toliko ali sjetite se prethodnih)....ja sam misljenja da mi nasu sansu trazimo preko kupa iako cemo igrati s Juventusom mozemo ih dobiti pa makar i na guzove..
- muha milanez
- Kontakt:
Ide nesto tezi niz utakmica, u gostima Sasuolo, Chievo, pa onda kuci Lazio. Poslije Atalanta u Bergamu pa derbi protiv Juventusa kuci.
Sinoc drugo poluvrijeme nesto losije, ali umor ucinio svoje. Sad u kupu opet dat sansu igracima koji nisu standardni, odmorit glavne igrace. Roma u odlicnoj formi, Napoli i Viole ispale iz EL i sad ce bit max fokusirani na ligu. Mislim da tesko mozemo do LP, ali siguran sam da necemo ici iza 6-tog mjesta. Tako da EL sljedece godine, ali ako ne misle ozbiljno shvatit to takmicenje, nek daju mjesto Sasuolu jer bi njima siguran sam vise znacilo.
Vidjet cemo sta ce se desit, jedno je sigurno da imamo solidnu ekipu ali nemamo dobru klupu. Potrebna su pojacanja kako bi se rasteretilo ovih 11 igraca koji su na sebi iznijeli dosadanji dio sezone.
Sinoc drugo poluvrijeme nesto losije, ali umor ucinio svoje. Sad u kupu opet dat sansu igracima koji nisu standardni, odmorit glavne igrace. Roma u odlicnoj formi, Napoli i Viole ispale iz EL i sad ce bit max fokusirani na ligu. Mislim da tesko mozemo do LP, ali siguran sam da necemo ici iza 6-tog mjesta. Tako da EL sljedece godine, ali ako ne misle ozbiljno shvatit to takmicenje, nek daju mjesto Sasuolu jer bi njima siguran sam vise znacilo.
Vidjet cemo sta ce se desit, jedno je sigurno da imamo solidnu ekipu ali nemamo dobru klupu. Potrebna su pojacanja kako bi se rasteretilo ovih 11 igraca koji su na sebi iznijeli dosadanji dio sezone.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Papci jedni, bilo ste aktivniji kad je ekipa igrala katastrofalno.Kad treba kritikovati svi ste aktivni, ali kad treba pohvaliti ekipu, nigdje vas nema.rope11 je napisao/la:jes nam se baresi napalio
Edit: Najnovija kompilacija i trebali bi pogledati.
[youtube][/youtube]
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
A ja Nianga obale, nece mi bit nikad drag. Da izraste u ne znam ti kakvog igraca, mada gledajuci koliko mozak koristi nikad od njeg kvalitetnog fudbalera. Volio bih da ga prodaju, uz njega Bertolaci gratis, taj lik vise ne zna ni gdje je ni koja mu je uloga na terenu.
Gigi je prejak lik,17 godina a tako hladan na terenu. Samo nek nastavi ovim putem. Ako ga ne prodaju uskoro
Da je Sinisa pametan pa da sljedecu umjesto suspendovanog Abatea ubaci Calabriu, nista ne moze izgubiti, jer gore od De Sciglia tesko da iko moze.
Gigi je prejak lik,17 godina a tako hladan na terenu. Samo nek nastavi ovim putem. Ako ga ne prodaju uskoro
Da je Sinisa pametan pa da sljedecu umjesto suspendovanog Abatea ubaci Calabriu, nista ne moze izgubiti, jer gore od De Sciglia tesko da iko moze.
Nadam se da će Calabriu ubaciti u kupu, ne znam zašto ga je parkirao na klupu.
Forza Milan!
- Beduin
- Kontakt:
Auu, kakav videoRomagnoli13 je napisao/la:Papci jedni, bilo ste aktivniji kad je ekipa igrala katastrofalno.Kad treba kritikovati svi ste aktivni, ali kad treba pohvaliti ekipu, nigdje vas nema.rope11 je napisao/la:jes nam se baresi napalio
Edit: Najnovija kompilacija i trebali bi pogledati.![]()
[youtube][/youtube]
Pored Calabrie, koji bi trebao poceti dobijati ozbiljniju minutazu i pripremati ga da naslijedi u buducnosti odlicnog Abatea, treba poceti Adriana ubacivati u 2. poluvremenu umjesto Nianga, a ne Balotelija, momak je postigao par golova u teskim trenucima i uvijek bio pozrtvovan, trci i trudi se, zna se ubaciti u sesnaesterac i dodati loptu takodjer. Balu jedino bih ubacivao kad vodimo i moramo drzati loptu u nozi, on je tu pravi laf, frustrira protivnike kad se zainati i zna se zagraditi kao rijetko ko.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Evo nas na -1 od manjeg kluba iz milana uskoro ih preskacemo a do skoro su imali i 11 bodova vise
Jos sutra dvica u Firenci i bit ce zanimljiva zavrsnica prvenstva
Z9 Maximalno Strpljen
Z9 Maximalno Strpljen
Il Club più titolato al mondo!
covjece, koliki niz bez poraza su uhvatili, ali ni dalje ne mrdamo od sestog mjesta
iduca tekma milan vs berardi, ovdje ce pobjeda biti ravna cudu jer ne znam da li je ikad postojao klub koji manje lezi milanu nego sasulo, pogotovo kad igras na njihovom terenu.
znaci, mrzim ih. kuknjava
Pa sta je sa tim Adrianom, je li povrijedjen ili "povrijedjen"?
Ako ce ga prodavati, pa prodajte ga konacno, ako necete onda ga pustite da igra i zaboravite na sva desavanja oko transfera (a cini mi se da mu to zamjeraju), samo da ne gledam onu dvojicu na terenu koji nicim nisu ni zasluzili Milan, a kamo li jos da dobijaju priliku.
iduca tekma milan vs berardi, ovdje ce pobjeda biti ravna cudu jer ne znam da li je ikad postojao klub koji manje lezi milanu nego sasulo, pogotovo kad igras na njihovom terenu.
znaci, mrzim ih. kuknjava
Pa sta je sa tim Adrianom, je li povrijedjen ili "povrijedjen"?
Ako ce ga prodavati, pa prodajte ga konacno, ako necete onda ga pustite da igra i zaboravite na sva desavanja oko transfera (a cini mi se da mu to zamjeraju), samo da ne gledam onu dvojicu na terenu koji nicim nisu ni zasluzili Milan, a kamo li jos da dobijaju priliku.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Protiv Sassoula potpisujem i bod, cisto jer su uvijek na 150% protiv Milana.I nema ekipe protiv koje se vise zalazu.Ali opet oni su jedna od onih ekipa koje ne igraju bunker, a Milanu takve ekipe vise odgovaraju.
Hajmo okončati sezonu bez poraza.
Hajmo okončati sezonu bez poraza.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Braćo, prijatelji i kolege, lijepo vas pozdravljam najljepsim pozdravom, Esselamu alejkum i čujemo se inšAllah za nekoliko sedmica.Barem se nadam.
Alejkumu selam, gdje ces bolan ?Romagnoli13 je napisao/la:Braćo, prijatelji i kolege, lijepo vas pozdravljam najljepsim pozdravom, Esselamu alejkum i čujemo se inšAllah za nekoliko sedmica.Barem se nadam.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 7 gostiju.