FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

L'Avvocato
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la L'Avvocato » 10 avg 2014, 16:21

Chinaglia je napisao/la:kad već spomenu te pehare, nije mi jasno zašto onaj manji pehar :urnebes: nego, onaj spiker stvarno treba u penziju, ono je sramota brate, treba nekog mlađeg i pismenijeg postavit' za spikera :D ovaj em priča na slogove, em svako malo nešto provali :D prije tekme najavi Osmanagića s brojem 8, a kad broj 8 izađe iz igre, reče neko drugo ime :facepalm: još je kod nas najavio Fejzića i Pirića u prvih 11 :urnebes:
Joj spiker je cirkus, pa ne zna da priča svega mi.

Inače, prokuho sam juče dok nije sunce zamaklo, ubilo u leđa.

Što se tiče same utakmice zadovoljan bodovima, igrom nikako. Odbrana krizira na mahove.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 avg 2014, 16:47

Glava od silnog suca tek danas boli punim intenzitetom :( atmosfera i na tv manje vise kao i na stadionu, na moje iznenadjenje, iako inace na tv-u ne bude ni izbliza kao na licu mjesta.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 10 avg 2014, 16:49

Gifron je napisao/la:[youtube][/youtube]

Prijedlog za UG, da se napravi nesto ovome slicno, posto je besplatan ulaz za zene na stadion. Ne kazem sad striktno samo zene, ali kao neki "zenski dan" i da sto vise njih dodje. To bi bilo idealno za nekog manje poznatog protivnika, jer samo puno tribine ce privlaciti sponzore u klub.
Druže, ovo je klub sa milionima navijača, iz grada sa milionima stanovnika.
Nije nemoguće, imamo puno djevojaka, žena, klinki na tekmi...ali to stvljajući u okvir naših realnih kapaciteta je 500 pripadnica ljepeg spola :)
tuzlanska Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 avg 2014, 16:52

dosta je direktan prijenos uticao na posjetu ali 5500-6000 ljudi je bilo na stadionu nema se tu sta vise prigovarati! pogledajte ostale ekipe koje se guraju u favorite, imaju nekakve nizove pobjeda, jedva milja ih se skupi na stadionu a po forumima prde o svemu i svacemu ;) mislim da ce nam 5000 biti neki prosjek u ovoj polusezoni a ako se rezultati poklope onda i mnogo vise od pet milja :D
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 avg 2014, 16:54

Dajte ba kakav link da pogledam tekmu....nesto....nemam j.e.b.e.n.e moje tv
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 avg 2014, 17:25

1. Spikera pod hitno mijenjati, ono je sramota, nepismen čovjek jbt
2. Prema Denisu nulta tolerancija jbg ali većina nije shvatila odmah da je morao na intervju, baš se boji Fukara.
3. Kuduz mora van tima, pojest će ga malo kvalitetniji napadač.

Meni je ovo nepotrebno da djevojke ne plaćaju ulaz, od dolaska Ćire kao da su se i djevojke vratile na stadion, jest da je to malo za promociju po fb i ti fazoni, al' treba i njima naplaćivati ulaz.
Lijepa brojka se skupila, al' džabe se podigla uzbuna. Primjetno je dosta novih sponzora. :thumbup:

PS. mislio sam da je ovaj Radovanović neki debil, a momak sabran skroz, fino zbori :mrgreen:
Zadnja izmjena: Coraco, dana/u 10 avg 2014, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 10 avg 2014, 17:27

Prije svega želim čestitati na veelikoj pobjedi.

Po meni jedini koji su dobili prolaznu ocjenu su špic Radovanović.asistent Efendić i golman Fejzić.Ostali ništa posebno.

Isto bih želio pohvaliti u protivničkoj ekipi malog Osmanagića,koji me je svojom tehnikom i igrom vratio na ono vrijeme kada je bio kod nas u mlađim selekcijama.Nikad mi neće biti jasno zašto smo ga tako olako ispustili,a bio nam je pred nosom.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 10 avg 2014, 18:27

Kapitenski :cool:
Svaka tekma je 120%.

slika
tuzlanska Sloboda

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 10 avg 2014, 20:36

Coraco je napisao/la:1. Spikera pod hitno mijenjati, ono je sramota, nepismen čovjek jbt
2. Prema Denisu nulta tolerancija jbg ali većina nije shvatila odmah da je morao na intervju, baš se boji Fukara.
3. Kuduz mora van tima, pojest će ga malo kvalitetniji napadač.

Meni je ovo nepotrebno da djevojke ne plaćaju ulaz, od dolaska Ćire kao da su se i djevojke vratile na stadion, jest da je to malo za promociju po fb i ti fazoni, al' treba i njima naplaćivati ulaz.
Lijepa brojka se skupila, al' džabe se podigla uzbuna. Primjetno je dosta novih sponzora. :thumbup:

PS. mislio sam da je ovaj Radovanović neki debil, a momak sabran skroz, fino zbori :mrgreen:
Plaćaju žene ulaz. . . .

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 10 avg 2014, 20:53

zlajci je napisao/la:Kapitenski :cool:
Svaka tekma je 120%.

slika
najjaca kapitenska traka :clap: :clap: :clap:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 avg 2014, 21:34

prejaki su dres, šorc i štucne, jedva čekam da stignu pravi, valjda bude i da se kupi :cool:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 avg 2014, 22:04

Dakle posle dvije pobjede ,maksimalnih 6 boba i bez primljenog gola :cool: idemo Olimpiku ,sigurno je lakse igrati nego na Piroti :crazy: ,otici rastereceno i nesto imam osjecaj da bi moglo zavrsiti 0-0 ili 1-1.

Što se tice skora sa "Vukovima" ,odigrali smo ukupno 15 ligaskih utakmica ,imamo 4 pobjede 5 remija i 6 poraza uz gol razliku 13-15 ,dakle ne bas tako uspjesni.

U Sarajevu smo ostvarili dvije pobjede (1-5 ,0-1) ali u zadnjih 6 utakmica na Otoci porazeni smo 4 x i dva puta je bilo nerijeseno ,nadati se najboljem :) .

Ja ne bih previse mijenjao sastav ,jedino umjesto Kuduza pokusati sa Mirhadom .

Smaja
Kontakt:

Post Postao/la Smaja » 10 avg 2014, 23:14

Chinaglia je napisao/la:prejaki su dres, šorc i štucne, jedva čekam da stignu pravi, valjda bude i da se kupi :cool:

a brate kakvi su nam sad dresovi ako nisu novi ? kakvi ce to doc dresovi valjda su ovi ti cc ne kontam probni :roll:
U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !

Viska barsa viska katalunja

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 10 avg 2014, 23:18

Tuzlak, ma dobro, nisam upućen.
Chinaglia je napisao/la:prejaki su dres, šorc i štucne, jedva čekam da stignu pravi, valjda bude i da se kupi :cool:
Ja danas na liku viđo onaj bijeli novi dres, predobro izgleda.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 avg 2014, 23:19

Nisu novi, stucne ce biti crne i na vrhu crvene, crni sorc sa crvenim linijama sa strane, a gore pod uglom prelaz na crnu boju i na ledjima. U prijevodu dres koji se mora kupit jer se ocekuke da ce biti odlican..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2014, 23:32

Ko sisa dres, bitno je da su plavi iza nas. :opaopa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 avg 2014, 23:33

Smaja je napisao/la:
a brate kakvi su nam sad dresovi ako nisu novi ? kakvi ce to doc dresovi valjda su ovi ti cc ne kontam probni :roll:
eto momak je dole objasnio, ovo su trenutni dresovi dok ne dođu oni koje su navijači dizajnirali :D .. i ova kombinacija je lijepa, al' kad stigne original, tek tad će da bude :ljepota:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 avg 2014, 23:37

mozeli ko izbaciti link da cujem giganta sta prica,nisam stigo danas..
:)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 avg 2014, 23:41

Chinaglia je napisao/la:
Smaja je napisao/la:
eto momak je dole objasnio, ovo su trenutni dresovi dok ne dođu oni koje su navijači dizajnirali :D .. i ova kombinacija je lijepa, al' kad stigne original, tek tad će da bude :ljepota:
nadam se da ce neko skontat pa i imena nabacit na ove nove dresove
inace,Husic veceras bio gost na BHT Sport...sta rec....institucija :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: ...za prijeratne uprave neznam jer sam bio omladinac al za poslijeratni period odgovorno tvrdim da Sloboda nije imala boljeg,postenijeg i sa vise kesha predsjednika kluba-...covjek je i veliki vjernik i veliki navijac SLOBODE...hvala ti HUSICU PREDSJEDNICE :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 avg 2014, 23:45

Rece na OBN da je godisnji prihod njegove firme 25 mil dolara :smile: ,dabogda zaradio 250 gigantu. 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.