Da se ne zove mozda nagrada za nepismene GINDIS?Agamemnon je napisao/la:Koga boli ku..racPitarBordo je napisao/la:Ne se uvijek piše odvojeno od glagola u ličnom obliku. Peti razred osnovne škole, maternji jezik.Agamemnon je napisao/la:U ovoj ligi nezna se ko koga lema..![]()
Pricaj to nekome kome je stalo.
Prijavi se na kakav intelektualni Forum.
Dotad popusis citavoj zbornici
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako cemo tako gledati najbolje bi bilo da je ostalo 1:1, pa i pobjeda gostiju jer bi Mladost protiv Zrinjskog morala zapeti a ovako ce im biti svejedno posto su ovom pobjedom 95% opstanak obezbjedili.Virtu4l je napisao/la:Sloboda narednu gostuje Travniku. Da je Travnik slavio danas, vratili bi se u igru za opstanak, ali ovaj gol Mladosti ih vjerovatno šalje u drugu ligu, tako da će Slobodi možda biti malo lakše.
Mladost je ovom pobjedom ostala , Borac je konkurent mladosti sa 32 boda sa ovom pobjedom protiv Slavije kasne 7 bodova idu Širokom ne uzmu gotova stvarHElo je napisao/la:Ako cemo tako gledati najbolje bi bilo da je ostalo 1:1, pa i pobjeda gostiju jer bi Mladost protiv Zrinjskog morala zapeti a ovako ce im biti svejedno posto su ovom pobjedom 95% opstanak obezbjedili.Virtu4l je napisao/la:Sloboda narednu gostuje Travniku. Da je Travnik slavio danas, vratili bi se u igru za opstanak, ali ovaj gol Mladosti ih vjerovatno šalje u drugu ligu, tako da će Slobodi možda biti malo lakše.
- PitarBordo
- Kontakt:
Intelektualni Forum?Agamemnon je napisao/la:Koga boli ku..racPitarBordo je napisao/la:Ne se uvijek piše odvojeno od glagola u ličnom obliku. Peti razred osnovne škole, maternji jezik.Agamemnon je napisao/la:U ovoj ligi nezna se ko koga lema..![]()
Pricaj to nekome kome je stalo.
Prijavi se na kakav intelektualni Forum.
Dotad popusis citavoj zbornici

Samo Saraj'vo.
Zrinjski 9. završi i ide u EuropuPipiDugaCarapa je napisao/la:Mi što pratimo ovu ligu smo počastvovani, ovakvog ludila nigdje na svijetu nema.. Ne mogu da vjerujem da postoje neki tamo idioti koji prate englesku, špansku, talijansku i slične lige prije ove. Pa ovdje se ne zna ko osvaja titulu, ko ide u Europu niti ko ispada ni kad sezona završi, majku mu..

Vodi Drina ?
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ouuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kakvo ludilo od lige..
Kakvo ludilo od lige..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 30 apr 2016, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Aj Drinaaaaaaa!!!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
kraj 3:1
+1000PipiDugaCarapa je napisao/la:Mi što pratimo ovu ligu smo počastvovani, ovakvog ludila nigdje na svijetu nema.. Ne mogu da vjerujem da postoje neki tamo idioti koji prate englesku, špansku, talijansku i slične lige prije ove. Pa ovdje se ne zna ko osvaja titulu, ko ide u Europu niti ko ispada ni kad sezona završi, majku mu..
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- hskzmostar
- Kontakt:
Drina je sampioooooonnnn,ooooooooo
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Rekoh ti ja sinoć minđoglavi.newborn je napisao/la:Svoj ti poso.pinoglavi je napisao/la:Optimisticno, nema sta. Vecina navijaca tvog kluba se ne slaze s tim da vas boli qurac ko ce osvojiti kup.newborn je napisao/la: Znaš koliko nas boli qrac hoćete li vi futavci po prvi put u historiji osvojiti kakvu šerpu? Treći ide direktno u evropu, a mi ćemo biti treći.
I da iskoristim priliku da se najjebem majke Nedžadu Koldži i poželim što dužu bolest i težu smrt. A da se ne bi uvrijetili, takođe i čelnicima SDŽ, isto želim.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Beus viđen sinoć u tz .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
Uzme li ovo Drina ili bar bod prelazim na drinu bar jednu šteku
ajmoooooooooooo 

Izdrzi Drino, makar bod uzmi, za spas casti i napretka BiH fudbala!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Preokrenut' će oni ovo... Hus potcjenio ovi rasterećni, ali doći će to na svoje.
Ovaj gore što dodaje rezultat, je l' preživio?

Ovaj gore što dodaje rezultat, je l' preživio?

Samo Saraj'vo.
Predvidio sam im 3 kiksa i 4. mjesto do kraja. Jedan se desio, a blizu je i drugi. Vidjet cemo kraj mozda ih Zeba izvadi iz govana.
Hoce biti ludo od devete do 12 pozicije
Mislim da se Mladost spasila
Vitezu treba Jos jedna pobjeda i mozda negdje nerjeseno Tesko je reci bilo sta
Olimpik nadam se da ce dobit Drinu i Travnik i onda zadnje kolo sa sarajevom odlucuje
Borac nadam se otkida bod sirokom bod od radnika i pobjede Vitez
Slavija neznam
Bice ludnica
Znace mo posle 30 kola
Mislim da se Mladost spasila
Vitezu treba Jos jedna pobjeda i mozda negdje nerjeseno Tesko je reci bilo sta
Olimpik nadam se da ce dobit Drinu i Travnik i onda zadnje kolo sa sarajevom odlucuje
Borac nadam se otkida bod sirokom bod od radnika i pobjede Vitez
Slavija neznam
Bice ludnica
Znace mo posle 30 kola
"Volim te Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.