Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ceze
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ceze » 04 jan 2014, 16:25

ZgemboAdislic je napisao/la:
TakozvaniDijasporac je napisao/la:Jedan je EDIN DZEKO!!!
Nije istina. Ima ih vise. Ima onaj Edin Dzeko koji je danas igrao i igrao super... Onda ima onaj setac kojeg isto zovu Edin Dzeko, taj tip se mogo vidit u obadvije utakmice protiv Slovacke, Argentine i puno utakmica Citija tokom jeseni.
Ima i onaj Džeko ratni zločinac ili šta je već. :mrgreen:

Solidan danas, lucidna asistencija.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 jan 2014, 16:26

@ romanista

nisam te nigdje imenovao, tako da, ako ih nisi pljuvao, ne znam što se pronalaziš u mom postu :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 04 jan 2014, 16:32

JTS je napisao/la:@ romanista

nisam te nigdje imenovao, tako da, ako ih nisi pljuvao, ne znam što se pronalaziš u mom postu :D
Onda izvini. Rekao si VI. Pa sam mislio da sam i ja medju njima. Aguero je svjetska klasa. duplo bolji od Dzeke/Negreda. Ko to nemoze svatiti stvarno nije realan. I njega nazivati kepecem je glupo.
Sta mislis koliko ce Dzeki "koristiti" ove dobre igre zadnjih par tekmi ?? Ja mislim da ce igrat jos ovaj Karling kup protiv West Hama i onda duzi period klupica ( osim kupovi ), povratak Aguera. A igro bi taj karling kup i da je bio najlosiji zadnje 3 tekme. Znaci nemoze ni gore ni dole po naski. Neugodna situacija jako !!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 04 jan 2014, 16:38

Romanista10 je napisao/la:

Onda izvini. Rekao si VI. Pa sam mislio da sam i ja medju njima. Aguero je svjetska klasa. duplo bolji od Dzeke/Negreda. Ko to nemoze svatiti stvarno nije realan. I njega nazivati kepecem je glupo.
Sta mislis koliko ce Dzeki "koristiti" ove dobre igre zadnjih par tekmi ?? Ja mislim da ce igrat jos ovaj Karling kup protiv West Hama i onda duzi period klupica ( osim kupovi ). A igro bi taj karling kup i da je bio najlosiji zadnje 3 tekme. Znaci nemoze ni gore ni dole po naski. Neugodna situacija jako !!
Kepec je na dobrom putu da postane World Class, ali on to trenutno nije, kada osvoji LS, i kada sa ARG osvoji mundijal i uz to zlatnu loptu tada ce biti WC tipa Zidane.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 04 jan 2014, 16:40

I bolje ti je sto nisi gledao, horor sta rade od Edina. Onog Pelegrinija neka bude sram i stid sto drzi Edina 90 minuta u igri umjesto da ga odmara tj. da ga stavi na klupu.

Ne valja kada sjedi na klupi, ne valja kada igra, sta onda valja? Kakve veze ima sto igra 3 utakmice po 90 minuta? Pa nije se poceo baviti fudbalom prije 2 sedmice da ne moze izdrzati. Ima treninge stalno, znaci aktivan je i samim tim mora odrzavati formu i ako ne igra 5 utakmica. To ti je posao a ne hobi i meni je drago da igra.
Neki koji drze Edina ovde kao kap vode na dlanu i kad je dobar i kad nije, na temama Susic itd. vrijedjaju te pojedince. Nema sredine, Edina ne smijes ktitikovati ako ima razloga, dok Susica vrijedjaju nenormalno.

Eh sad sto se tice Edina, gledao sam samo drugo poluvrijeme i fino je odigrao, a i komentatori su rekli isto da je Edin odigrao dobro, isticao se. Naprijed Edine, samo se bori!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 04 jan 2014, 16:41

odlicna utakmica
slika
slika

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 04 jan 2014, 16:43

Cepi1981 je napisao/la:
Romanista10 je napisao/la:

Sta mislis koliko ce Dzeki "koristiti" ove dobre igre zadnjih par tekmi ?? Ja mislim da ce igrat jos ovaj Karling kup protiv West Hama i onda duzi period klupica ( osim kupovi ). A igro bi taj karling kup i da je bio najlosiji zadnje 3 tekme. Znaci nemoze ni gore ni dole po naski. Neugodna situacija jako !!
Kepec je na dobrom putu da postane World Class, ali on to trenutno nije, kada osvoji LS, i kada sa ARG osvoji mundijal i uz to zlatnu loptu tada ce biti WC tipa Zidane.
NE treba on nista osvojiti ni Ibra nije. Iz aviona se vidi da je vec sad WC igrac. Bez problema da predje u Real, Barcu ili Bayern bio bi prva spica. Covjek moze da bira. I jedan je razred iznad Dzeke/Negreda.
Jedini mu je minus da je sklon povredama. Bukvalno zadnje 3 povrede se je povrjedio bez nekog kontakta. A npr. Suarez ide ko tenk. Krse ga sa svih strana a lik bez tezih povreda.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 04 jan 2014, 16:49

Romanista ajd priznaj nesto, hoces li?

Ozbiljno pitam....

Koji si od ove dvojice sa Edinom na slici?

slika

Jasmin Ligata ili Mirza Trbonja?

Na stranu kako je Dzeko igrao danas, juce, prekjuce, tam, vam i tako dalje i tako blize.....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 04 jan 2014, 16:50

Eh kada je nosonja u pitanju to je druga stvar, kada ce kepec 8 sezona zaredom osvojiti sampionat? Kada to ostvari kapa dole. Jos nesto da dodam sto si i sam konstatovao a to je da je previse krhak, pa zbog toga je sklon ucestalim povredama. WC nebi trebao biti tako mekan, mora da ore' poput onog posavskog bika. :)
Zadnja izmjena: Cepi1981, dana/u 04 jan 2014, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 04 jan 2014, 16:53

dziza_23 je napisao/la:Jesam li to samo ja cuo komentatore da su rekli kao da je prvobitna bila namjera bila da izvedu Dzeku, ali su pobrkali nesto s brojevima na semaforu pa je izasao Negredo. Pa se jos komentator nasalio kako Pelle stvarno ima problema s brojevima, aludirajuci valjda na situaciju u Minhenu.

Upravu si, evo vijest i ovdje!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jan 2014, 16:56

Idimidodjimi je napisao/la:
dziza_23 je napisao/la:Jesam li to samo ja cuo komentatore da su rekli kao da je prvobitna bila namjera bila da izvedu Dzeku, ali su pobrkali nesto s brojevima na semaforu pa je izasao Negredo. Pa se jos komentator nasalio kako Pelle stvarno ima problema s brojevima, aludirajuci valjda na situaciju u Minhenu.

Ovaj odron od portala je poznat da je nepouzdan i da vrlo često lupa gluposti.
DRUG NEBI TI PUNCA

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 04 jan 2014, 17:02

Edine Džeče, sretna ti Nova godina, hairli ti bila. Sve najbolje, da nam i dalje puniš Amru ko moja majka paprike za dolmu, da i dalje griješ klupu na najkvalitetniji način, ALI također i da svaku šansu koju ti pruži Južnjak Pelegrini iskoristiš na najbolji način doniješavši Mančester Gradu FC pobjedu.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 04 jan 2014, 17:08

bagrcavi je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la:

Ovaj odron od portala je poznat da je nepouzdan i da vrlo često lupa gluposti.
Navodno su prenijeli vijest sa portala BT Sport....

Znam da je ovaj nas portal odron....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 jan 2014, 17:10

Poprilicno dobra partija Dzeke danas. Igrao je jako dobro, iako je imao ulogu nesto povucenijeg napadaca. Fakticki je od Silve preuzeo ulogu poluspica, gdje je bio ispred 16 i proigravao krila. Pelegrini je pogrijesio sto Navasa nije ubacio umjesto Milnera, a ostavio Negreda sa Dzekom. Ovako je ostavio jednog igraca u 16 metara kada im gol treba.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 04 jan 2014, 17:21

Pametan Pellegrini vadi Negreda a Dzeko dobija 90 minuta...sve dok nema Kun Aguera..odmah u februaru vraca Kuna a Dzeko ce opet grijati klupu, a tada ce biti kasno za transfer dragi Dzeko. :lol:

I sta ono bi raja..Negredo nece namjerno da doda loptu Dzeki?

Dzeki bi sam bio ispred golmana negdje oko 65. minute, a zato Dzeko rado dodaje loptu Negredu :lol:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 04 jan 2014, 17:36

Pauk je napisao/la:Pametan Pellegrini vadi Negreda a Dzeko dobija 90 minuta...sve dok nema Kun Aguera..odmah u februaru vraca Kuna a Dzeko ce opet grijati klupu, a tada ce biti kasno za transfer dragi Dzeko. :lol:

I sta ono bi raja..Negredo nece namjerno da doda loptu Dzeki?

Dzeki bi sam bio ispred golmana negdje oko 65. minute, a zato Dzeko rado dodaje loptu Negredu :lol:
Ne lupaj gluposti života ti. Nije Džeko engleski reprezentativac nego bosanski. BiH nije u EU i na nas se ne primjenjuje pravilo transfer roka do 1.2.2014. Za članice CEFTA-e, a BiH je članica, transfer rok traje do 1.3.2014. i ja vjerujem da će on preći do 1.3.2014. negdje.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 jan 2014, 17:40

Institucija opet jedan od boljih na terenu, odredjeni igraci djeluju dosta umorni tako da rezultat i nije toliko neobican. Roversi vise sretno nego spretno do pogotka. Boyata nema mozga nazalost ni trunke.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jan 2014, 17:40

Igrac kao Negredo moze neko kratko vrijeme biti ispred Dzeke, zbog trenutne forme i slicno, ali kvalitet ce na kraju doci do izrazaja, na duge staze nema teorije da bude ispred njega. Dzeko je bolji i kompletniji igrac od Negreda. E sad, slabiji igrac borbenoscu moze zaraditi mjesto u ekipi ispred nekog kvalitetnijeg ali nemotivisanog igraca.To je ono sto se desavalo ove sezone izmedju njih dvojice. Ali u zadnje vrijeme vidim i Dzeko je motivisan, bori se.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 jan 2014, 17:44

calcio je napisao/la:Igrac kao Negredo moze neko kratko vrijeme biti ispred Dzeke, zbog trenutne forme i slicno, ali kvalitet ce na kraju doci do izrazaja, na duge staze nema teorije da bude ispred njega. Dzeko je bolji i kompletniji igrac od Negreda. E sad, slabiji igrac borbenoscu moze zaraditi mjesto u ekipi ispred nekog kvalitetnijeg ali nemotivisanog igraca.To je ono sto se desavalo ove sezone izmedju njih dvojice. Ali u zadnje vrijeme vidim i Dzeko je motivisan, bori se.

Apsolutno tacno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jan 2014, 17:44

Pacijenti, danas je Dzeko bio dobar. Pasovi dobri, dosta je trcao, pronalazio prostor i tako dalje. Za repku je najvaznije da igra sto vise i da SP doceka u formi. Neki su izgleda zaboravili ko je nas ubjedljivo najbolji igrac i ko nas je odveo na SP i sa golovima i sa odlucujucom asistencijom u zadnjoj utakmici. I to je bila asistencija tipa da se nije moglo promasit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.