AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ako ne bude nekih promjena do večeras : Abbiati , De Sciglio , Zapata , Romagnoli , Antonelli , Honda , Poli , Kucka , Jack , Menez , Balo.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hoce li biti prenos na SportKlubu ? Nisam vidio u pregledu programa nigdje.
Sarajevo ljubavi moja.
Nepotrebno je da igraju Jack, Honda pa i Kucka, pogotovo ovom prvom treba odmor. Bezveze se rizikuje neka povreda ili zamor, sada nam ide ovaj ključni dio sezone.
I šta je sa Maurijem, što čovjeku ne daju igrati?
Htio ići na posudbu, ovi mi nisu dali jer će im kao trebati i vidi ovo sad, bolid Poli igra ispred njega. 
I šta je sa Maurijem, što čovjeku ne daju igrati?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
To ni meni nije jasno. Dat Poliju sansu u ovoj utakmici ispred Maurija
Z9 Maximalno Strpljen
Z9 Maximalno Strpljen
Il Club più titolato al mondo!
Ma nece sinisa nista da rizikuje zeli to finale i priliku za osvajnje trofeja ove sezone, a ako do pol budemo vodili sig ce izbaciti ove prvotimce 
-
gambler1899
- Kontakt:
profesionalci su i mislim da ce odigrati ovu utkamicu onoliko koliko je potrebno da bi prosli u finale i mislim da se nece ti glavni igraci potrositi toliko kao u prvenstvenoj utakmici...idemo ih rasuti sa 1-0 
e yebo ti njih, ako budu strepili protiv trećeligaša pa nam trebaju prvotimci
razumijem da siniša ništa ne prepušta slučaju, ali trebao je makar mali mauri igrati jer će ovako dobiti atrofiju mišića, trebao se jack odmoriti jer će čovjek crknuti više.
bit' će zanimljivo naprijed gledati meneza i balotelija, ne zna čovjek koji je u boljoj formi
razumijem da siniša ništa ne prepušta slučaju, ali trebao je makar mali mauri igrati jer će ovako dobiti atrofiju mišića, trebao se jack odmoriti jer će čovjek crknuti više.
bit' će zanimljivo naprijed gledati meneza i balotelija, ne zna čovjek koji je u boljoj formi
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ko ima onaj kodi instaliran ima na digi sport3 prenos hd slika 
- L'Avvocato
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Iritira De sciglio svojim prisustvom na terenu. Menez 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Fino fino, nek Menez samo dobije samopuzdanje moze nam biti od velike koristi u ovoj borbi za LP
Sad na poluvremenu izbaditi jacka i hondu a ubaciti malog locatelij i mozda maurija
Sad na poluvremenu izbaditi jacka i hondu a ubaciti malog locatelij i mozda maurija
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ufatili se s djecom igrat 
Mislim da milanista dozivljava mini orgazme sad
Jest da je treceligas, al' kad dobro odigraju, red je pohvaliti i ne biti kamena srca
Menez van forme, ali je sa ovim golovima dobio na samopouzdanju i kupio sebi startnu postavu tako da nema dileme ko ce zamjeniti Nianga
Honda nastavlja sa doninacijom. covjek svojim potezima odlucuje utakmice
rom i prvijenac, drago mi je radi njega
Kuja i Zapata odlicni, u sustini svi su ok osim Balotelija koji je beskoristan.
sad vaditi jacka i hondu da se odmore, a idealan je trenutak ubacit locatelija jer ovdje sad nista ne moze zasrati.
Jest da je treceligas, al' kad dobro odigraju, red je pohvaliti i ne biti kamena srca
Menez van forme, ali je sa ovim golovima dobio na samopouzdanju i kupio sebi startnu postavu tako da nema dileme ko ce zamjeniti Nianga
rom i prvijenac, drago mi je radi njega
Kuja i Zapata odlicni, u sustini svi su ok osim Balotelija koji je beskoristan.
sad vaditi jacka i hondu da se odmore, a idealan je trenutak ubacit locatelija jer ovdje sad nista ne moze zasrati.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kakva klada je Balo to je nevjerovatno.
Šilju kada vidim izgubim volju za životom.
Dobro da se Menez raspucao, očekujem ga u tandemu sa Baccom kada budu rastavljali Sass na dijelove
Šilju kada vidim izgubim volju za životom.
Dobro da se Menez raspucao, očekujem ga u tandemu sa Baccom kada budu rastavljali Sass na dijelove
Forza Milan!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovaj Zapata lik u zadnje vrijeme fakat dobar. Nije ova utakmica mjerilo, govorim za prethodne mečeve.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Dobar je on ko i Mexes što je dobar kad ga ide nemožeš ga preći ali uvijek strepiš da će kiksati 
Fino 3-0 pol jes da je protiv levata al **** ga
Fino 3-0 pol jes da je protiv levata al **** ga
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Pa jest dobar Zapata, ono otkako ga stavise protiv Napolija da igra, tako i on izdominira sve tri tekme.
yebo majku, prije si muku mucio sa stoperima, a sad odjednom sva trojica u vrhunskoj formi, grehota bilo koga izbaciti iz tima
ajde sinisa, ubacuj djecu da igra, kad ce ako ne sad
yebo majku, prije si muku mucio sa stoperima, a sad odjednom sva trojica u vrhunskoj formi, grehota bilo koga izbaciti iz tima
ajde sinisa, ubacuj djecu da igra, kad ce ako ne sad
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I treba istaci da je San Siro prilicno dobro ispunjen ima sig 50k navijaca sto je znak da i navijaci pocinju da vjeruju igracima i treneru
Daj malog Calabriu da ne gledam ovog nehljeba
Z9 Maximalno Strpljen
Z9 Maximalno Strpljen
Il Club più titolato al mondo!