Kad imaš klubove, tačnije vlasnike istih, koji ne pitaju za cijenu, onda razumijem ovaj pokušaj Sabatinija da im Benatiju proda za 50-60 miliona. On ima ugovor još četiri godine i fantastičnu sezonu iza sebe.
Daleko od toga da je realno, ali ni Luiz, koji nema neku hvale vrijednu sezonu iza sebe, ne vrijedi 50 miliona pa su ga za te pare prodali u PSG.
Ne očekujem da će preći u bilo koji klub za odštetu manju od 35 miliona, a samim time mi je teško povjerovati da bi mogao doći u Bayern. Volio bih kad bi došao, ali samo za neku razumnu cifru.
Dante je imao još godinu ugovora prije prelaska u Bayern i upravo je zbog toga došao za tako male pare. Vjerujem da je imao i veliku želju da zaigra za Bayern.
Što se Mandžukića tiče, žao mi je što odlazi ali ga i razumijem. Iako je imao dosta dobru sezonu iza sebe, ali vidjelo se da mu ovaj sistem daleko manje odgovara nego onaj u kojem je igra sezonu prije.
Sretno mu u nastavku karijere i hvala mu za sve. Mene je kupio svojom borbenošću i igrom za ekipu, svakom navijaču Bayerna će ostati u sjećanju kao jedan od najvažnijih igrača u onoj mašineriji koja je pokorila Evropu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...