FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Doci ce legende u klub ali kada isiti pocne proceduru prodaje pomocnog terena, moraju da vide koliko njih ima tu.
Mjau !
Ne nadaj se.On je među najiskusnijim igračima u timu te će u novoj sezoni zajedno sa Samirom Bekrićem i Erminom Zecom iznijeti teren. Nada se da će im se uskoro priključiti i Semir Štilić.
"Tu je nas nekoliko iskusnijih. Osim mene su tu još Samir Bekrić i Ermin Zec, nadam se da će nam se uskoro priključiti i Semir Štilić. To što igramo s mlađim daje mi želju i energiju da se takmičiim, ali kao iskusniji pokušavam da im objasnim šta je Željezničar."

Nisi trebao nista odbijat, Kosoricu. Odmah si trebao put Srbije kad su te zvali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ljoze je takodjer grobar kluba koji daje doprinos unistenju kluba na ovom forumu. Bas kao sto mi je brisao postove prije godinu dana kada sam ukazivao na to da ce Amar unistiti klub , danas brise postove o ljudima koji pomazu klub onoliko koliko mogu.
Željezničar ostao bez glavnog operativca
Fudbalski klub Željezničar ostao je i bez generalnog sekretara nakon što je Faruk Brković podnio ostavku na tu poziciju.
Brković je u Željezničar stigao 2019. godine i svojim znanjem i radom želio je da pomogne klubu sa Grbavice. Ipak, mladi operativac uslijed teškog stanja u klubu koje traje već određeno vrijeme, nije više mogao da se bori, te je odlučio da podnese ostavku.
Faruk Brković spada u red perspektivnijih fudbalskih operativaca Bosne i Hercegovine. Magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani na engleskom jeziku, a završio je i ECA-in klupski menadžment program.
Sigurno da će i FK Željezničar njegovim odlaskom izgubiti mnogo, a ostaje da se vidi u narednim danima ko će naslijediti Brkovića na poziciji generalnog sekretara kluba.
Aleksandare možeš biti Canavaro, ali si gnjida i takav ćeš ostati! Majmune sa Pala!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Sto duze igras za Zelju vise te okolina mrzi.
Neprijatelji Bekric, Stilic, Zec, Kosoric. Jucer Sinisa, sutra neko novi.
Prvo pogledati sebe i onda suditi ko je "gnjida" i slicno.
-
- Kontakt:
Kosorić i jeste gnjida. Šmekerćić s pala, vođa ustanaka a pri tome veze nema s fudbalom.timpramosavePla je napisao/la: ↑03 jul 2021, 11:40Sto duze igras za Zelju vise te okolina mrzi.
Željezničar za život cijeli!
Sportske
Nekadašnji mladi reprezentativac Petar Bojo ima ponuda pa je izvjestan i njegov odlazak. U pregovorima s klubom koji će igrati Evropu je Semir Štilić.
Iskusnog veznjaka bi rado angažirao svaki bh.premijerligaš, koji može platiti njegove usluge. Tuzla City je izrazio želju, ali nije jedini domaći klub koji ga želi. Saznajemo kako je Velež zainteresiran za “Štilu”.
-
- Kontakt:
Stila ako ode igdje drugo u ovoj ligi posrace se sebi u usta.
- PointBlank
- Kontakt:
Kakve legende pisu na ovoj temi, pa ovo treba uslikati i uokviriti, ide pila naopako pa makar..
Ako Štila već ide u neki klub iz naše lige, više bih volio da ide kod Azmira radije nego Velež, Borac ili slično. Manje bi mi bilo iritantno da ode u TC gdje će ogulit Husića nego da me nervira u dresu nekog našeg historijskog rivala tipa ovih koje sam naveo u prethodnoj rečenici.
Ma isti klinac. Gulio ili ne nekog on se ledja "svome" Zelji okrenuo. Slagao je da samo moze za nas igrati ovdje znaci obraz djon. Steta sto je ikad kapitensku dobio, a u konacnici i vratio se. Nije trebao.braco je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:22Ako Štila već ide u neki klub iz naše lige, više bih volio da ide kod Azmira radije nego Velež, Borac ili slično. Manje bi mi bilo iritantno da ode u TC gdje će ogulit Husića nego da me nervira u dresu nekog našeg historijskog rivala tipa ovih koje sam naveo u prethodnoj rečenici.
Mene iskreno zaboli k gdje će igrati u BiH ako neće u Želji. Što se mene tiče može i kod kona i u Slaviji apsolutno je nebitno ako izda klub sada kada mu je najpotrebniji. Vidjet ćemo hoćel obraz bit jednak đonu.braco je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:22Ako Štila već ide u neki klub iz naše lige, više bih volio da ide kod Azmira radije nego Velež, Borac ili slično. Manje bi mi bilo iritantno da ode u TC gdje će ogulit Husića nego da me nervira u dresu nekog našeg historijskog rivala tipa ovih koje sam naveo u prethodnoj rečenici.
mosa lošmi stićko tit-ula!
LjoZee je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:26Ma isti klinac. Gulio ili ne nekog on se ledja "svome" Zelji okrenuo. Slagao je da samo moze za nas igrati ovdje znaci obraz djon. Steta sto je ikad kapitensku dobio, a u konacnici i vratio se. Nije trebao.braco je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:22Ako Štila već ide u neki klub iz naše lige, više bih volio da ide kod Azmira radije nego Velež, Borac ili slično. Manje bi mi bilo iritantno da ode u TC gdje će ogulit Husića nego da me nervira u dresu nekog našeg historijskog rivala tipa ovih koje sam naveo u prethodnoj rečenici.
Mene iskreno ne zaboli qrac, puno mi bilo iritantnije da igra za klubove koji imaju historijski rivalitet sa nama i samim tim i jake navijačke baze. Ko bi ih bogati sluš'o da su nam uzeli najboljeg igrača1921boy je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:29Mene iskreno zaboli k gdje će igrati u BiH ako neće u Želji. Što se mene tiče može i kod kona i u Slaviji apsolutno je nebitno ako izda klub sada kada mu je najpotrebniji. Vidjet ćemo hoćel obraz bit jednak đonu.braco je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:22Ako Štila već ide u neki klub iz naše lige, više bih volio da ide kod Azmira radije nego Velež, Borac ili slično. Manje bi mi bilo iritantno da ode u TC gdje će ogulit Husića nego da me nervira u dresu nekog našeg historijskog rivala tipa ovih koje sam naveo u prethodnoj rečenici.

Ovako kad već neđe ide, nek ide kod Azmira jer TC uopšte ne doživljavam, a i realno niko mu u ovoj ligi ne može dati pare ko Azmir
Ako se posere sebi u usta i napusti klub, bice mi jednako mrzak i u Velezu i u Tuzli, sasvim svejedno...
Nisam se ni sjetio toga.braco je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:30Ko bi ih bogati sluš'o da su nam uzeli najboljeg igrača![]()
Ovako kad već neđe ide, nek ide kod Azmira jer TC uopšte ne doživljavam, a i realno niko mu u ovoj ligi ne može dati pare ko Azmir

Neka mu da vala milion. Dao Bog da kupi jos 3 Porsche-a kad mu je sve malo. Svako na kraju pokaze svoje lice i kakve je namjere imao.
Jesmo opasni postali.Mi bi da nam igraci i to ne neki bezveze nego dobri dokazani igraju djaba i da kazu volimo Zelju i jos da im se famelija malo spomene usput.
Clanak na nivou 10togodisnjaka koji pise pismenu, moze svako od nas ovako sastavit nesto..braco je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:06Sportske
Nekadašnji mladi reprezentativac Petar Bojo ima ponuda pa je izvjestan i njegov odlazak. U pregovorima s klubom koji će igrati Evropu je Semir Štilić.
Iskusnog veznjaka bi rado angažirao svaki bh.premijerligaš, koji može platiti njegove usluge. Tuzla City je izrazio želju, ali nije jedini domaći klub koji ga želi. Saznajemo kako je Velež zainteresiran za “Štilu”.
Nista se ne zna za Boju, imao je on te iste ponude i prije nego sto su krenule pripreme..a i za Stilu jedan dan Tuzla drugi Velez, na kraju ne bi me cudilo i da ostane..
- Bersaga
- Kontakt:
Daj ba LjoŽe pa šta bi ti?LjoZee je napisao/la: ↑03 jul 2021, 10:46Ne nadaj se.On je među najiskusnijim igračima u timu te će u novoj sezoni zajedno sa Samirom Bekrićem i Erminom Zecom iznijeti teren. Nada se da će im se uskoro priključiti i Semir Štilić.
"Tu je nas nekoliko iskusnijih. Osim mene su tu još Samir Bekrić i Ermin Zec, nadam se da će nam se uskoro priključiti i Semir Štilić. To što igramo s mlađim daje mi želju i energiju da se takmičiim, ali kao iskusniji pokušavam da im objasnim šta je Željezničar."
Nisi trebao nista odbijat, Kosoricu. Odmah si trebao put Srbije kad su te zvali.
Ovdje piše da ostane Štilić, nisi za.
Kad se pojavila informacija da odlazi, pisalo se "gledaj kapitena kako pobježe i napusti brod koji tone".
Znači šta god da bude s njim, neće valjati.
Prvo da vidimo šta će na kraju biti, sam će sebi skočiti u stomak ako pređe u bilo koji klub u našoj ligi. Nije isključena opcija i da ostane kod nas. Najbolja varijanta bi bila da oprosti dio dugovanja i nađe klub van BiH.
Ako su sportske objavile da ide u Velež, onda 100% neće u Velež. Nema goreg portala u državi.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Nisam napisao u tom fazonu nego mislim da ce otici pa da se ne nada dzaba Kosoric. Mogla bi recenica i glasiti: "Ne nadaj se dzaba".

Trenutno korisnika/ca: amypitar, F1921B, Google Adsense [Bot], Lecler, Lokomotifa, MrkiMedo, Railwayman30 i 75 gostiju.