FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Machak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Machak » 03 jul 2021, 10:31

Doci ce legende u klub ali kada isiti pocne proceduru prodaje pomocnog terena, moraju da vide koliko njih ima tu.
Mjau !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jul 2021, 10:46

On je među najiskusnijim igračima u timu te će u novoj sezoni zajedno sa Samirom Bekrićem i Erminom Zecom iznijeti teren. Nada se da će im se uskoro priključiti i Semir Štilić.

"Tu je nas nekoliko iskusnijih. Osim mene su tu još Samir Bekrić i Ermin Zec, nadam se da će nam se uskoro priključiti i Semir Štilić. To što igramo s mlađim daje mi želju i energiju da se takmičiim, ali kao iskusniji pokušavam da im objasnim šta je Željezničar."
Ne nadaj se. :mrgreen:
Nisi trebao nista odbijat, Kosoricu. Odmah si trebao put Srbije kad su te zvali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 03 jul 2021, 10:51

Ljoze je takodjer grobar kluba koji daje doprinos unistenju kluba na ovom forumu. Bas kao sto mi je brisao postove prije godinu dana kada sam ukazivao na to da ce Amar unistiti klub , danas brise postove o ljudima koji pomazu klub onoliko koliko mogu.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 jul 2021, 10:54

Željezničar ostao bez glavnog operativca

Fudbalski klub Željezničar ostao je i bez generalnog sekretara nakon što je Faruk Brković podnio ostavku na tu poziciju.

Brković je u Željezničar stigao 2019. godine i svojim znanjem i radom želio je da pomogne klubu sa Grbavice. Ipak, mladi operativac uslijed teškog stanja u klubu koje traje već određeno vrijeme, nije više mogao da se bori, te je odlučio da podnese ostavku.

Faruk Brković spada u red perspektivnijih fudbalskih operativaca Bosne i Hercegovine. Magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani na engleskom jeziku, a završio je i ECA-in klupski menadžment program.

Sigurno da će i FK Željezničar njegovim odlaskom izgubiti mnogo, a ostaje da se vidi u narednim danima ko će naslijediti Brkovića na poziciji generalnog sekretara kluba.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 03 jul 2021, 11:20

Aleksandare možeš biti Canavaro, ali si gnjida i takav ćeš ostati! Majmune sa Pala!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 03 jul 2021, 11:40

Sto duze igras za Zelju vise te okolina mrzi.
Neprijatelji Bekric, Stilic, Zec, Kosoric. Jucer Sinisa, sutra neko novi.
Prvo pogledati sebe i onda suditi ko je "gnjida" i slicno.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 03 jul 2021, 11:52

timpramosavePla je napisao/la:
03 jul 2021, 11:40
Sto duze igras za Zelju vise te okolina mrzi.
Neprijatelji Bekric, Stilic, Zec, Kosoric. Jucer Sinisa, sutra neko novi.
Prvo pogledati sebe i onda suditi ko je "gnjida" i slicno.
Kosorić i jeste gnjida. Šmekerćić s pala, vođa ustanaka a pri tome veze nema s fudbalom.
Željezničar za život cijeli!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 jul 2021, 12:06

Sportske
Nekadašnji mladi reprezentativac Petar Bojo ima ponuda pa je izvjestan i njegov odlazak. U pregovorima s klubom koji će igrati Evropu je Semir Štilić.

Iskusnog veznjaka bi rado angažirao svaki bh.premijerligaš, koji može platiti njegove usluge. Tuzla City je izrazio želju, ali nije jedini domaći klub koji ga želi. Saznajemo kako je Velež zainteresiran za “Štilu”.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 03 jul 2021, 12:10

Stila ako ode igdje drugo u ovoj ligi posrace se sebi u usta.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 03 jul 2021, 12:21

Semper je napisao/la:
03 jul 2021, 10:51
Ljoze je takodjer grobar kluba koji daje doprinos unistenju kluba na ovom forumu. Bas kao sto mi je brisao postove prije godinu dana kada sam ukazivao na to da ce Amar unistiti klub , danas brise postove o ljudima koji pomazu klub onoliko koliko mogu.
Kakve legende pisu na ovoj temi, pa ovo treba uslikati i uokviriti, ide pila naopako pa makar..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 jul 2021, 12:22

Ako Štila već ide u neki klub iz naše lige, više bih volio da ide kod Azmira radije nego Velež, Borac ili slično. Manje bi mi bilo iritantno da ode u TC gdje će ogulit Husića nego da me nervira u dresu nekog našeg historijskog rivala tipa ovih koje sam naveo u prethodnoj rečenici.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jul 2021, 12:26

braco je napisao/la:
03 jul 2021, 12:22
Ako Štila već ide u neki klub iz naše lige, više bih volio da ide kod Azmira radije nego Velež, Borac ili slično. Manje bi mi bilo iritantno da ode u TC gdje će ogulit Husića nego da me nervira u dresu nekog našeg historijskog rivala tipa ovih koje sam naveo u prethodnoj rečenici.
Ma isti klinac. Gulio ili ne nekog on se ledja "svome" Zelji okrenuo. Slagao je da samo moze za nas igrati ovdje znaci obraz djon. Steta sto je ikad kapitensku dobio, a u konacnici i vratio se. Nije trebao.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 03 jul 2021, 12:29

braco je napisao/la:
Mene iskreno zaboli k gdje će igrati u BiH ako neće u Želji. Što se mene tiče može i kod kona i u Slaviji apsolutno je nebitno ako izda klub sada kada mu je najpotrebniji. Vidjet ćemo hoćel obraz bit jednak đonu.
mosa lošmi stićko tit-ula!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 jul 2021, 12:30

LjoZee je napisao/la:
03 jul 2021, 12:26
braco je napisao/la:
Ma isti klinac. Gulio ili ne nekog on se ledja "svome" Zelji okrenuo. Slagao je da samo moze za nas igrati ovdje znaci obraz djon. Steta sto je ikad kapitensku dobio, a u konacnici i vratio se. Nije trebao.
1921boy je napisao/la:
03 jul 2021, 12:29
braco je napisao/la:
Mene iskreno zaboli k gdje će igrati u BiH ako neće u Želji. Što se mene tiče može i kod kona i u Slaviji apsolutno je nebitno ako izda klub sada kada mu je najpotrebniji. Vidjet ćemo hoćel obraz bit jednak đonu.
Mene iskreno ne zaboli qrac, puno mi bilo iritantnije da igra za klubove koji imaju historijski rivalitet sa nama i samim tim i jake navijačke baze. Ko bi ih bogati sluš'o da su nam uzeli najboljeg igrača :mrgreen:

Ovako kad već neđe ide, nek ide kod Azmira jer TC uopšte ne doživljavam, a i realno niko mu u ovoj ligi ne može dati pare ko Azmir

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 03 jul 2021, 12:37

Ako se posere sebi u usta i napusti klub, bice mi jednako mrzak i u Velezu i u Tuzli, sasvim svejedno...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jul 2021, 12:49

braco je napisao/la:
03 jul 2021, 12:30
Ko bi ih bogati sluš'o da su nam uzeli najboljeg igrača :mrgreen:

Ovako kad već neđe ide, nek ide kod Azmira jer TC uopšte ne doživljavam, a i realno niko mu u ovoj ligi ne može dati pare ko Azmir
Nisam se ni sjetio toga. :rol:

Neka mu da vala milion. Dao Bog da kupi jos 3 Porsche-a kad mu je sve malo. Svako na kraju pokaze svoje lice i kakve je namjere imao.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 jul 2021, 12:55

Jesmo opasni postali.Mi bi da nam igraci i to ne neki bezveze nego dobri dokazani igraju djaba i da kazu volimo Zelju i jos da im se famelija malo spomene usput.

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 03 jul 2021, 13:02

braco je napisao/la:
03 jul 2021, 12:06
Sportske
Nekadašnji mladi reprezentativac Petar Bojo ima ponuda pa je izvjestan i njegov odlazak. U pregovorima s klubom koji će igrati Evropu je Semir Štilić.

Iskusnog veznjaka bi rado angažirao svaki bh.premijerligaš, koji može platiti njegove usluge. Tuzla City je izrazio želju, ali nije jedini domaći klub koji ga želi. Saznajemo kako je Velež zainteresiran za “Štilu”.
Clanak na nivou 10togodisnjaka koji pise pismenu, moze svako od nas ovako sastavit nesto..
Nista se ne zna za Boju, imao je on te iste ponude i prije nego sto su krenule pripreme..a i za Stilu jedan dan Tuzla drugi Velez, na kraju ne bi me cudilo i da ostane..

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 03 jul 2021, 13:07

LjoZee je napisao/la:
03 jul 2021, 10:46
On je među najiskusnijim igračima u timu te će u novoj sezoni zajedno sa Samirom Bekrićem i Erminom Zecom iznijeti teren. Nada se da će im se uskoro priključiti i Semir Štilić.

"Tu je nas nekoliko iskusnijih. Osim mene su tu još Samir Bekrić i Ermin Zec, nadam se da će nam se uskoro priključiti i Semir Štilić. To što igramo s mlađim daje mi želju i energiju da se takmičiim, ali kao iskusniji pokušavam da im objasnim šta je Željezničar."
Ne nadaj se. :mrgreen:
Nisi trebao nista odbijat, Kosoricu. Odmah si trebao put Srbije kad su te zvali.
Daj ba LjoŽe pa šta bi ti?
Ovdje piše da ostane Štilić, nisi za.
Kad se pojavila informacija da odlazi, pisalo se "gledaj kapitena kako pobježe i napusti brod koji tone".
Znači šta god da bude s njim, neće valjati.
Prvo da vidimo šta će na kraju biti, sam će sebi skočiti u stomak ako pređe u bilo koji klub u našoj ligi. Nije isključena opcija i da ostane kod nas. Najbolja varijanta bi bila da oprosti dio dugovanja i nađe klub van BiH.
Ako su sportske objavile da ide u Velež, onda 100% neće u Velež. Nema goreg portala u državi.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jul 2021, 13:09

Bersaga je napisao/la:
03 jul 2021, 13:07
Daj ba LjoŽe pa šta bi ti?
Ovdje piše da ostane Štilić, nisi za.
Nisam napisao u tom fazonu nego mislim da ce otici pa da se ne nada dzaba Kosoric. Mogla bi recenica i glasiti: "Ne nadaj se dzaba". :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, F1921B, Google Adsense [Bot], Lecler, Lokomotifa, MrkiMedo, Railwayman30 i 75 gostiju.