boccaccio je napisao/la:Sehic,Stanic,Radovanovic...hmmmmm...bice problema oko produzavanja novih ugovora sasvim sigurno,a na kraju sezone bice puno igraca koji ce biti slobodni...ova pauza se mora iskoristiti za razgovore sa igracima i Amar mora pokusati bar vecinu da potpise...sumnjam da ce Stanic i Radovanovic sada otici,po meni je moguce da Sehic ode,ako dodje ponuda i Amar isposluje dobro obestecenje...svakako bi bilo dobro vec sada razmisliti o nekom pojacanju,cisto da ekipa ostane u kontinuitetu,a ne da nam ode na kraju sezone dosta igraca,pa onda sve ponovo...koliko znam Markovic,Vasilic,Visca,Zeba,E.Colic i jos nekoliko igraca imaju cvrste ugovore,a ostali zavrsavaju sa ugovorima poslije sezone...mora se puno posla uraditi do tada...vjerujem da su u klubu svjesni toga i da nece prepustiti slucaju da rjesavaju probleme mjesec prije kraja tih ugovora
Upravo tako. Veoma bitna stvar. Amar je to obećao i rekao da se više neće ponavljati slučajevi ala Cocalić i Kerla. Bio sam malo ljut kada je Kerla otišao džaba, al ****, šta ćeš. Papak i malo peha što se tiče ozljeda u odbrani(Bogičević) + Mešić je totalno ispao iz forme a Vasilić je bio nespreman.
Iskreno, ako ističu ugovori Staniću, Radovanoviću i Šehiću, kao i svim ostalim igračima, na kraju sezone, treba sjesti, popričati sa ljudima, ponuditi nove ugovore ili ih pustiti uz neko obeštećenje. Realno, Karić je dobra zamjena za Šehu. Šeha ako hoće da ide ne treba mu praviti probleme. Svaka čast momku. Jedan od rijetkih sam koji ga je branio od početka
Odlazak Radovanovića i Stanića, po meni, nije neka pljačka. Ako možemo nešto da uzmemo za njih. Sretno. Imaju mahanje od mene

Na lijevom beku nam je najviše škripalo. Sa nekim parama koji bi eventualno dobili za njih bi mogli naći adekvatnu zamjenu. Igrača ala Marković. Izbi čovjek odnkle(Zrinjski) i bez problema uze mjesto u startnih 11. Alternativni lijevi bek može biti E. Čolić nakon zimskih priprema. Kad Amar to spremi, neće biti problema

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna