FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ja se neceg slicnog ne mogu sjetiti, jedino da priupitamo one malo opasnije filmare, vjerujem da bi oni uspjeli nesto prikladno naci...
efe ko je govorio o odlasku milera?
Niko pri zdpavoj pameti.
Lam produzio, Svajn nije mora da znaci samo jedno stajga nas napusta ojea!
efe ko je govorio o odlasku milera?
Niko pri zdpavoj pameti.
Lam produzio, Svajn nije mora da znaci samo jedno stajga nas napusta ojea!
@Klare: Bilo je naivnih koji su skoro i povjerovali smiješnim i čak i glupim špekulacijama...
Ne nadaj se da će Bastian napustit Bayern, jer i ova dvojica su prije vremena produžili ugovore, to je sad pravi znak.
A Bastian ostaje, jer je njegov kult u Munchenu poseban i jednostavno njegovo prisustvo u kadru već ima prevelik značaj. A kada top fit i top spreman Bastian ne bude dovoljno dobar, onda možemo razmišljat o tome, da je njegovo u Munchenu odsviralo....
Ne nadaj se da će Bastian napustit Bayern, jer i ova dvojica su prije vremena produžili ugovore, to je sad pravi znak.
A Bastian ostaje, jer je njegov kult u Munchenu poseban i jednostavno njegovo prisustvo u kadru već ima prevelik značaj. A kada top fit i top spreman Bastian ne bude dovoljno dobar, onda možemo razmišljat o tome, da je njegovo u Munchenu odsviralo....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakava informacija za početak dana nemože ljepše
http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... traege.php
Sadašnji i budući kapiten
Toliko o odlasku Mullera kod Van Gaala 
Sadašnji i budući kapiten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos Kroos i onda mozemo reci da smo spremni sa istom ekipom u naredne dvije sezone maznuti jos jednu klempu.
Muller i Lahm su napravili pravi potez, svjesni su da im nigdje nece biti bolje nego u Bayernu i logican slijed je bio da se ugovor produzi.
Lahm: "Ja ću završiti svoju karijeru u Bayernu. To je uvijek bila moja želja."
Muller i Lahm su napravili pravi potez, svjesni su da im nigdje nece biti bolje nego u Bayernu i logican slijed je bio da se ugovor produzi.
Lahm: "Ja ću završiti svoju karijeru u Bayernu. To je uvijek bila moja želja."
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
€25mWorld Exclusive: Ezequiel Garay to Bayern Munich. Done deal. €25m
Jedino ako misle kupiti i ostaviti sezonu u Stuttgartu......BILD: #FCBayern interested in Stuttgart's Timo Werner (whose contract runs till 2018). Matthias Sammer reportedly watched him for a year.
ako ponude 25-30 mil.€ nek ide....Bild reporting Mandzukic may move to AC Milan
Bayern Munich are rumored to be interested in Lavezzi who currently plays for PSG
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nek posalju jos jednom ponudu za Benatiu, ovaj put neka to bude 35 miliona sa bonusima koji bi mogli narasti do 40 i nek se nose u tri lijepe.
Moze Werner, ali tek za nekoliko godina.
Ja sam prije mozda 7-8 mjeseci pisao o njemu kao mogucoj zamjeni za Riberya.
Moze Werner, ali tek za nekoliko godina.
Ja sam prije mozda 7-8 mjeseci pisao o njemu kao mogucoj zamjeni za Riberya.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Nista od Benatie, ne moze se parirat' Cityu. Mislim da je ta ponuda od 33 mil, granica preko koje Bayern nece ici.
Ovaj Garay je odlican stoper, i uopste nije skup tako da je on 99% Bayernov igrac.
Ovaj Garay je odlican stoper, i uopste nije skup tako da je on 99% Bayernov igrac.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bayern@heart je napisao/la:Kakava informacija za početak dana nemože ljepše
Sadašnji i budući kapitenToliko o odlasku Mullera kod Van Gaala

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ja mislim da Garay ima 20 milliona eura 'buyout clause'.phily je napisao/la:€25mWorld Exclusive: Ezequiel Garay to Bayern Munich. Done deal. €25m![]()
Jedino ako misle kupiti i ostaviti sezonu u Stuttgartu......BILD: #FCBayern interested in Stuttgart's Timo Werner (whose contract runs till 2018). Matthias Sammer reportedly watched him for a year.
ako ponude 25-30 mil.€ nek ide....Bild reporting Mandzukic may move to AC Milan
Bayern Munich are rumored to be interested in Lavezzi who currently plays for PSG
BackSpace United
BackSpace United
- bavaracmujo
- Kontakt:
Nerminovic, dobro dosao i uzivaj. Realno nije pod moranje da se kupi taj stoper pa nevidim razlog da se bacaju pare na benatiju koji je ne toliko mlad i koji ima JEDNU solidnu sezonu kako treba, to sto ciganski klub toliko zahtjeva je smijesno al takav je vakat da ce neko to platiti. Kapitenu i mileru hvala sto mi dan popravise, jos kros i djeca ostaju u nasem dvoristu!
Nisam ni sumnjao u odanost kapitena i Mullera,sad su iz Jedinstva dobili jasnu poruku.Da mogu dobiti jedino ćošak od lakta.
Kroos izgleda seli u provinciju tj Madrid, hoće čovjek platu u rangu Riberya pa momak dobar jesi al' ne toliko.Ako hoćeš da zaradiš više nego što vrijediš samo odeš u Real.
Kroos izgleda seli u provinciju tj Madrid, hoće čovjek platu u rangu Riberya pa momak dobar jesi al' ne toliko.Ako hoćeš da zaradiš više nego što vrijediš samo odeš u Real.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dok ćelo forsira ono sto ocigledno forsira mi s ovakvom generacijom necemo klepu uzeti opet.
Naci ce on brzo razlog da Martineza ostavi na klupi opet.
Naci ce on brzo razlog da Martineza ostavi na klupi opet.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- anelbavarac
- Kontakt:
Optimizam na ovoj temi se osjeca u vazduhu 
- bavaracmujo
- Kontakt:
Udjes na forum nista novo, kod nas mirno bez tenzija kritika i spekulacija, pogledas ostale i svi nesto kude svakoga sam na pdfu arsica i barsica nevalja fabregas ma kloc pravi, ovi mancesterovci bacaju drkicu na nase igrace al uzalud i njima naravno nevalja runi i pola ekipe, sad me samo cudi da domuzari kritikuju rojsa, ono sad ma i nek ide kad je fakin eto i nije nesto, bas zanimljivo...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sta imamo mlatiti praznu slamu kad sve znamo...
Jedino postoji mogucnost da ode Kroos,za Mandzukica,van Buytena i mozda Contenta znamo da ide,niko za koga bismo se trebali zabrinuti.
Dolaze Rode i Lewandowski,Green prelazi u prvi tim,ocekujemo oporavak Holgera i Bilala i dolazak jos jednog stopera i vjerovatno nekog osrednjeg napadaca da bude zamjena Robertu.
Ako Kroos ode onda ocekujem neko senzacionalno pojacanje,ovako nista posebno.
Doduse i Benatia bi bio senzacija,barem za mene
Sve pozicije su nam osigurane,tokom slijedece sezone ocekivati da se objavi da smo potpisali ili Wernera ili Draxlera,zna se odavno da ce neko od njih dvojice potpisati za Bayern,vidjet cemo koji.
Sad uzivati u svjetskom i nadati se da nam se ne povrijedi neko od igraca
Jedino postoji mogucnost da ode Kroos,za Mandzukica,van Buytena i mozda Contenta znamo da ide,niko za koga bismo se trebali zabrinuti.
Dolaze Rode i Lewandowski,Green prelazi u prvi tim,ocekujemo oporavak Holgera i Bilala i dolazak jos jednog stopera i vjerovatno nekog osrednjeg napadaca da bude zamjena Robertu.
Ako Kroos ode onda ocekujem neko senzacionalno pojacanje,ovako nista posebno.
Doduse i Benatia bi bio senzacija,barem za mene
Sve pozicije su nam osigurane,tokom slijedece sezone ocekivati da se objavi da smo potpisali ili Wernera ili Draxlera,zna se odavno da ce neko od njih dvojice potpisati za Bayern,vidjet cemo koji.
Sad uzivati u svjetskom i nadati se da nam se ne povrijedi neko od igraca
#miasanmia
- Bayern@heart
- Kontakt:
i naš majstor pokazuje kako se igra
Bravo Robbennnneeeeeee
Bravo Robbennnneeeeeee
-
Nerminovic
- Kontakt:
Majstorski, prava golcina. Jedan je Robben. 
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Boze sta je ovo, sta im covjek radi!
PAPA SPANIJA.
PAPA SPANIJA.
BackSpace United
BackSpace United
Roben je bolji od Riberija, uvijek bio. Da ga povrede nisu desetkovale, bio bi tik iza Mesija i Ronalda. Igracina!MrWhite je napisao/la:Robben.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.