BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Meni je bar reprezentacija na prvom mjestu pa onda pojedinci i to da ja budem u pravu nakon utakmice dvije i podbadam druge forumase za to.
Generalno sam vecinom dobar sa procjenama na duzi period. Ibisevic nije zabio od januara 2014 i onda se pojavi neko pa nakon jedne njegove utakmice meni nabija na nos kako sam fulao procjenu..
U ovoj utakmici nam nece pomoci nikakvo iskustvo vec se treba gledati ko je u najboljoj formi, a kod nas se to nikad nije gledalo. Kod nas sve postave na osnovu starih zasluga. Tako da se moze pored Vede ocekivati i Medo i tako to..
Mi smo u biti manja reprezentacija od Bugarske, Slovacke, Rumunije i tih tog ranga
Generalno sam vecinom dobar sa procjenama na duzi period. Ibisevic nije zabio od januara 2014 i onda se pojavi neko pa nakon jedne njegove utakmice meni nabija na nos kako sam fulao procjenu..
U ovoj utakmici nam nece pomoci nikakvo iskustvo vec se treba gledati ko je u najboljoj formi, a kod nas se to nikad nije gledalo. Kod nas sve postave na osnovu starih zasluga. Tako da se moze pored Vede ocekivati i Medo i tako to..
Mi smo u biti manja reprezentacija od Bugarske, Slovacke, Rumunije i tih tog ranga
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 sep 2015, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnCleese
- Kontakt:
Dok je igraca kao Lulic, Mujdza, Vedad, Kolasinac ja ne ocajavam za igracima tipa Pjanic ili u ovom slucaju Dzeko koje postujem i koji slove za nase najvece majstore ali cesto ne daju dovoljno sebe za drzavni grb
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nemoj mi tih forumskih igrica i izvrtanja rijeci, to da je Vedo kloc ne zasluzuje komentar uopste.Virtu4l je napisao/la:Znači slažeš se da je Ibišević kloc i gnoj, fino.Momciluk je napisao/la:Procitao sam dobro, pisao je husika(a mozda cak i ti) i gore stvari za Pjanica pa te nisam vidio da ga branis nego ili sutis ili potvrdjujes te njegove rijeci, zato
Samo mi cudno da si toliko glasan na te uvrede, a kad ti jaran vrijedja Miralema ne cujes se.. a to su dva igraca koja su podjednako dala ovoj reprezentaciji.
This time next year we'll be millionaires.
Medunjanin sigurno ne bi smio početi zbog katastrofalne forme odnosno forme u rangu prosječnog forumaša koji igra termin svake sedmice.tuzlak1987 je napisao/la:Meni je bar reprezentacija na prvom mjestu pa onda pojedinci i to da ja budem u pravu nakon utakmice dvije i podbadam druge forumase za to.
Ja govorim konkretno za dvojac Ibišević-Hodžić. Ukoliko Vedo nastavi zabijati ovaj i sljedeći vikend ja stvarno ne vidim nijedan valjan razlog da Ara počne prije njega, jedino da ga zaprdi Bayernu pa onda da idemo sa obojicom
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DragonGirl
- Kontakt:
@tuzlak1987
Ja ne znam kakav ti problem imaš sa Vedadom, nekakav očito imaš,ali taj Vedad je u ovom trenutku najbolja alternativa koju imamo, koliko god se to tebi ne sviđalo i koliko god ti priželjkivao Hodžića. Zašto? Zato što jednostavno nije isto igrati protiv Borrusie, Bayerna, Schalkea s jedne i Osijeka, Intera iz Zaprešića s druge strane. Lige, tempo, kvalitet, nivo igre su totalno različiti, plus iskustvo koje je na Vedadovoj strani. Ne znam kako to ne možete ili ne želite vidjeti. Armin ima ogroman potencijal ali tek ga treba razrađivati, dakle tek treba i na osnovu nekoliko utakmica samouvjereno pričati kako je sposobniji od Vedada i gurati ga u vatru kao da je Messi je najblaže rečeno smiješno. U bilo kojem dijelu zemaljske kugle, bilo to u Bosni, bilo u Tadžikistanu sasvim je logično da će trener u ovako rizičnim utakmicama više vjerovati provjerenom iskusnom igraču, nego debitantu. Ne zbog starih zasluga, nego zbog straha od rizika. To su jednostavno činjenice.
Ja ne znam kakav ti problem imaš sa Vedadom, nekakav očito imaš,ali taj Vedad je u ovom trenutku najbolja alternativa koju imamo, koliko god se to tebi ne sviđalo i koliko god ti priželjkivao Hodžića. Zašto? Zato što jednostavno nije isto igrati protiv Borrusie, Bayerna, Schalkea s jedne i Osijeka, Intera iz Zaprešića s druge strane. Lige, tempo, kvalitet, nivo igre su totalno različiti, plus iskustvo koje je na Vedadovoj strani. Ne znam kako to ne možete ili ne želite vidjeti. Armin ima ogroman potencijal ali tek ga treba razrađivati, dakle tek treba i na osnovu nekoliko utakmica samouvjereno pričati kako je sposobniji od Vedada i gurati ga u vatru kao da je Messi je najblaže rečeno smiješno. U bilo kojem dijelu zemaljske kugle, bilo to u Bosni, bilo u Tadžikistanu sasvim je logično da će trener u ovako rizičnim utakmicama više vjerovati provjerenom iskusnom igraču, nego debitantu. Ne zbog starih zasluga, nego zbog straha od rizika. To su jednostavno činjenice.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zasto reprezentacija BiH nakon povrede jednog igraca strepi. Bas zato jer je dozvoljeno u glavama ljudi da par igraca privatizuje istu. Mi tri godine pozivamo dva napadaca pa nam se onda desi Izrael bez napadaca, Vels sa Ibisevicem i td
A kada se spomene Hodzic kao da si spomenuo nekog amatera iz kantonalne lige, a ne momka koji se moze prodati kao veliki igrac u ligu petice u narednu godinu dvije kao sto to Mamic radi.
Nemojte mi govoriti Ibisevic moze nesto, a Hodzic ne moze kada momku niti selktori niti navijaci ne zele da pruze sansu vec svi zive u 2010,2011. Misle zablistat ce Ibisevic i Medo i takvi
Da je bio sistem sada bi imao vec uigrane Hodzica i Bajica. Ne bi proslo godini dvije da im pruzis sansu..
Vjerovatno ce ovakva prica za Hodzica biti i naredne kvalifikacije. Samo da nam igraju oni sa zaslugama dokle oni zele..
A kada se spomene Hodzic kao da si spomenuo nekog amatera iz kantonalne lige, a ne momka koji se moze prodati kao veliki igrac u ligu petice u narednu godinu dvije kao sto to Mamic radi.
Nemojte mi govoriti Ibisevic moze nesto, a Hodzic ne moze kada momku niti selktori niti navijaci ne zele da pruze sansu vec svi zive u 2010,2011. Misle zablistat ce Ibisevic i Medo i takvi
Da je bio sistem sada bi imao vec uigrane Hodzica i Bajica. Ne bi proslo godini dvije da im pruzis sansu..
Vjerovatno ce ovakva prica za Hodzica biti i naredne kvalifikacije. Samo da nam igraju oni sa zaslugama dokle oni zele..
Nije stvar u tome da Hodzic ne moze nego je stvar u tome da i Ibisevic itekako moze i sto je po svim parametrima jos uvijek ispred Hodzica, to sto ti mislis drukcije to je tvoj problem a selektor vjeruje Vedi 100% i on pocinje utakmicu ako Dzeko ne bude spreman.tuzlak1987 je napisao/la:Zasto reprezentacija BiH nakon povrede jednog igraca strepi. Bas zato jer je dozvoljeno u glavama ljudi da par igraca privatizuje istu. Mi tri godine pozivamo dva napadaca pa nam se onda desi Izrael bez napadaca, Vels sa Ibisevicem i td
This time next year we'll be millionaires.
Svi su se raskukali nema Dzeksona gotovo je. Zapamtite da Dzekson nije zabio ni u Slovackoj a ni u Litvi. To su bile dvije krunske utakmice za plasman na SP. U Slovackoj nas je spasio debitant i jedan od igraca koji su imali malo nastupa za reprezentaciju. U Litvi Vedad. Znaci povijest se ponavlja. Zasto ne vjerovati u nesto sto se vec dogodilo? Ako cemo igrati sa jednim napadacem Vedo ali u ovoj utakmici bi mu bilo bolje pridruziti i Hodzica.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vedad trenutno niti u jednom fudbalskom parametru nije ispred Hodzica.. Sto prije reprezentacija ubaci momka u vatru to je bolje za njenu buducnost.
Inace bas sada trenutno mi prosipamo naredne kvalifikacije..
Inace bas sada trenutno mi prosipamo naredne kvalifikacije..
- DragonGirl
- Kontakt:
Pa ključno je to da mu se trebala pružiti šansa i ranije i ja sam to govorila više puta, ali mu se nije pružila i sad bi odjednom trebala da mu se pruži u ključnoj utakmici kvalifikacija i da se svi uzdamo u njega. Ne ide to tako. Greška postoji ali ne može se ispravljati u najkritičnijem mogućem trenutku, to je smiješno.
Zadnja izmjena: DragonGirl, dana/u 27 sep 2015, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Zukanović, Grahovac/Zahirović (po moguchnosti obojica) i Hodžić moraju dobiti poziv za ove dvije utakmice.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U Slovackoj su ga cuvala oba stopera i tako smo imali visak konstantno, a u Litvaniji je imao asistenciju vrijednu kao i gol.dubrovnik je napisao/la:Svi su se raskukali nema Dzeksona gotovo je. Zapamtite da Dzekson nije zabio ni u Slovackoj a ni u Litvi. To su bile dvije krunske utakmice za plasman na SP. U Slovackoj nas je spasio debitant i jedan od igraca koji su imali malo nastupa za reprezentaciju. U Litvi Vedad. Znaci povijest se ponavlja. Zasto ne vjerovati u nesto sto se vec dogodilo? Ako cemo igrati sa jednim napadacem Vedo ali u ovoj utakmici bi mu bilo bolje pridruziti i Hodzica.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Generalno hajmo reci da Ibisevic pocne i utakmica krene na drugu stranu opet ce tu morati bizi treci napadac. Znaci morali bi napasti i uvesti napadaca..DragonGirl je napisao/la:Pa ključno je to da mu se trebala pružiti šansa i ranije i ja sam to govorila više puta, ali mu se nije pružila i sad bi odjednom trebala da mu se pruži u ključnoj utakmici kvalifikacija i da se svi uzdamo u njega. Ne ide to tako. Greška postoji ali ne može se ispravljati u najkritičnijem mogućem trenutku, to je smiješno.
Meni to jednostavno nije jasno, nikako da infiltriramo nove momke u reprezentaciju na poziciji napadaca vec duzi period
- JackTheStripper
- Kontakt:
DragonGirl je napisao/la:Pa ključno je to da mu se trebala pružiti šansa i ranije i ja sam to govorila više puta, ali mu se nije pružila i sad bi odjednom trebala da mu se pruži u ključnoj utakmici kvalifikacija i da se svi uzdamo u njega. Ne ide to tako. Greška postoji ali ne može se ispravljati u najkritičnijem mogućem trenutku, to je smiješno.
Nama su kvalifikacije ionako syebane još od kada je pape kihnuo. Treba ove momke ubaciti odma u vatru, neka se kaleme. Jednog dana neće biti ni Dzeke ni Vede. Mora se misliti dugorochno.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
-
Convicts1988
- Kontakt:
Nije Džeko reprezentacija, opušteno 
Ne znam nije visak pripomogao vec eurogol Hajrovica i prekid Bicakcica. Uz ogromnu dozu srece kako to u nogometu cesto i bude. Cinjenica ostaje da je debitant rijesio ovu utakmicu. Zasto ne bi i sada. Nisam za samog Hodzica u napadu jer je u pitanju otocka momcad koja je mocna u skoku a i radi samog Vedadovog statusa. Ali njih dvojica mogu biti ubojitiji od Dzeka.SlevinKelevra je napisao/la:U Slovackoj su ga cuvala oba stopera i tako smo imali visak konstantno, a u Litvaniji je imao asistenciju vrijednu kao i gol.dubrovnik je napisao/la:Svi su se raskukali nema Dzeksona gotovo je. Zapamtite da Dzekson nije zabio ni u Slovackoj a ni u Litvi. To su bile dvije krunske utakmice za plasman na SP. U Slovackoj nas je spasio debitant i jedan od igraca koji su imali malo nastupa za reprezentaciju. U Litvi Vedad. Znaci povijest se ponavlja. Zasto ne vjerovati u nesto sto se vec dogodilo? Ako cemo igrati sa jednim napadacem Vedo ali u ovoj utakmici bi mu bilo bolje pridruziti i Hodzica.
Nikad. Pjanic je kar|na u reprezentaciji. Igrac od kojeg se uvijek mnogo ocekuje a uvijek jedan od najlosijih. Je80 sam mu sve redom kad je fulo penal protiv Kipra.Momciluk je napisao/la:Nemoj mi tih forumskih igrica i izvrtanja rijeci, to da je Vedo kloc ne zasluzuje komentar uopste.Virtu4l je napisao/la:Znači slažeš se da je Ibišević kloc i gnoj, fino.Momciluk je napisao/la:Procitao sam dobro, pisao je husika(a mozda cak i ti) i gore stvari za Pjanica pa te nisam vidio da ga branis nego ili sutis ili potvrdjujes te njegove rijeci, zato
Samo mi cudno da si toliko glasan na te uvrede, a kad ti jaran vrijedja Miralema ne cujes se.. a to su dva igraca koja su podjednako dala ovoj reprezentaciji.
Zadnja izmjena: FliX, dana/u 27 sep 2015, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gledas li ti utakmice reprezentacije BiH?dubrovnik je napisao/la: Ali njih dvojica mogu biti ubojitiji od Dzeka.
Ne znam cemu ta rasprava oko Vede i Are, pa valjda je svima jasno da ce Vedad igrat ma kakve neko zelje imao.
Dzeko je prvi napadac, Vedo drugi i sad kad je Edin povrijedjen jasno je ko ce ga mijenjati. Malo se stavite na selektorovo mjesto i razmislite da li bi ste se vi usudili da u najvaznijoj utakmici kvalifikacija u prvu postavu gurnete momka od 20 godina koji jos nema nijedan nastup u reprezentaciji a da pritom imate iskusnog napadaca koji godinama igra u Bundesligi? Da se Vedo nije ustalio u prvih 11 Herthe i poceo zabijati, mozda bi se i dalo pricati o tome ko ce igrati a ovako mislim da je sve jasno.
Dzeko je prvi napadac, Vedo drugi i sad kad je Edin povrijedjen jasno je ko ce ga mijenjati. Malo se stavite na selektorovo mjesto i razmislite da li bi ste se vi usudili da u najvaznijoj utakmici kvalifikacija u prvu postavu gurnete momka od 20 godina koji jos nema nijedan nastup u reprezentaciji a da pritom imate iskusnog napadaca koji godinama igra u Bundesligi? Da se Vedo nije ustalio u prvih 11 Herthe i poceo zabijati, mozda bi se i dalo pricati o tome ko ce igrati a ovako mislim da je sve jasno.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cwirek, FerdinandF, HariTz, invincible1921, jestamaji, juka55, Zglavkar i 87 gostiju.