FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
izgleda da je Barcelona dogovorila sa Interom da Hleb ide na jednogodisnju posudbu sa mogucnoscu otkupa ugovora. Ukoliko Hleb na ovo pristane objavljivanje mozemo ocekivati ovih dana
za sada nema kluba. moguce da se vrati u brazil il cak zavrsi karijeruDevil je napisao/la:Gdje je Silvinho otisao?
Woohooo ljudi slusajte ovo
Talijanski list La gazzetta objavio da je Joan Laporta bio u Milanu na razgovoru o Hlebu i IBRAHIMOVICU !
Laporta i Massimo Moratti su to potvrdili , i govori se da ce 40mil € + hleb 1godina posudba + etoo u inter a Ibrakadabra u Barcelonu .
Ibrina primanja nebi bila kao u interu 12mil nego kao Messijeva ( govore oko 8.5mil ) .
Ovo sve je potvrdjeno u Marci , Sportu , Asu , Sky sportu , Goalu , ...
Izgleda da villa otpada a ibrahimovic dolazi !
Talijanski list La gazzetta objavio da je Joan Laporta bio u Milanu na razgovoru o Hlebu i IBRAHIMOVICU !
Laporta i Massimo Moratti su to potvrdili , i govori se da ce 40mil € + hleb 1godina posudba + etoo u inter a Ibrakadabra u Barcelonu .
Ibrina primanja nebi bila kao u interu 12mil nego kao Messijeva ( govore oko 8.5mil ) .
jest fakat, joj jedva čekam el calssicoFurymaker je napisao/la:Woohooo ljudi slusajte ovo

- Barcaaa4ever
- Kontakt:
sada definitivno najjaca liga svijeta je spanjolska, pa jbt sve sto valja ode u spaniju.....al Barca opet najjaca....mone je napisao/la:jest fakat, joj jedva čekam el calssicoFurymaker je napisao/la:Woohooo ljudi slusajte ovo
Izgleda da villa otpada a ibrahimovic dolazi !ebo svjetsko

Barca4ever----vise od kluba.....
)

Ako je to tacno e tek tad im niko meda nece moci ! Nadam se da je tako , malo su previse dali ali ona stjena vriejdi ipak ! Sa onakomvezom i ostatkom tima mocemo **** sta zelimo
Interu to ide u prilog , dobili su fenomenalnog Etooa , Hleba koji ce bit sigurno u prvih 11 kod njih i za 40 mil mopgu dovest , Sneidera i jos 2 fantasticna igraca
bice i oni sila od ekipe 

upravu si i da je spanjolska liga najjaca i da je barsa najjacaBarcaaa4ever je napisao/la:sada definitivno najjaca liga svijeta je spanjolska, pa jbt sve sto valja ode u spaniju.....al Barca opet najjaca....mone je napisao/la:jest fakat, joj jedva čekam el calssicoFurymaker je napisao/la:Woohooo ljudi slusajte ovo
Izgleda da villa otpada a ibrahimovic dolazi !ebo svjetsko
- adnan_nanda
- Kontakt:
ako je ovo tacno mislim da Inter nije mogao bolje proci,dobili su 2 odlicna igraca i brdo para. 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
-
- Kontakt:
Ako je ovo tacno mislim da je barca preplatila Ibrahimovica jest on strasan igrac vjerovatno i najbolji trenutno al sto je puno puno je kad se sve sastavi to izadje oko 65-70 mil eura a to je previse za 1 igraca
Sve je ovo planski uradjeno prvo je doveden Maxwell koji je najbolji prijatelj Ibrahimovica u Interu,nakon toga Hleb se povezuje sa Interom i eto na kraju jos plus 40 mil za Ibrahimovica...znao sam da ima neki dogovor ipak mi je 4.5 mil bilo premalo za Maxwella s obzirom na cjene danasnjih transfera
I Eto se izgleda bas nameracio da postane najplaceniji igrac trazi od intera 13 mil godisnje a ibra je u interu imao 12
Laporta izjavio da kupovinom Ibrahimovića još nisu odustali od Ville!
I Eto se izgleda bas nameracio da postane najplaceniji igrac trazi od intera 13 mil godisnje a ibra je u interu imao 12
Laporta izjavio da kupovinom Ibrahimovića još nisu odustali od Ville!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Planski uradjeno.. a covjek nije ni presao ... as objavio da je ibra presao .. a ispod pise kako moratti tvrdi da uopste nema dogovora...
El Inter niega que se haya llegado ya a acuerdo con el Barcelona por Ibrahimovic
Moratti reconoció tras la reunión, en una entrevista con el canal de televisión italiano por satélite Sky Sport, que había hablado con Laporta "sobre la posibilidad de llevar a cabo una operación" con Ibrahimovic y Eto''o.
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
Evo i Eto'ov agent tvrdi da nema nikakvog dogovora te da niko od njih ne zna da je Eto'o otisao u inter 

Etoo dice que el Barça no está autorizado a negociar en su nombre
Samuel Etoo ya se ha pronunciado sobre el intercambio que han negociado Barcelona e Inter de Milán con Zlatan Ibrahimovic. El camerunés se ha expresado mediante su representante, José María Mesalles, que ha hablado fuera de emisión con 'ONA FM'.
Según dicha emisora, el agente del delantero blaugrana ha asegurado que absolutamente nadie del Inter de Milán se ha puesto en contacto con el jugador para negociar, del mismo modo que afirma no haber recibido autorización alguna de Samuel Etoo para negociar con el club italiano.
Según la información, Mesalles asegura que la única diferencia en la situación de Etoo en el Barcelona con respecto a su última comparecencia pública, es que ya ha habido un encuentro con Joan Laporta, aunque no ha desvelado que se habló en dicha reunión.
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!
Maxwell je stigao,veceras predstavljanje

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- black mamba
- Kontakt:
samo se jos ceka da eto' o sve sredi s interom...
a dosadio je vise, ne zna ni sam sta bi
a dosadio je vise, ne zna ni sam sta bi

- Barcaaa4ever
- Kontakt:
hmmmm................jesi siguran, da to nije realova , misim imaju pare, dobre igrace, sve ok al imaju tu jednu pravoo nezgodnu manuu.........dobro si to primjetio........jedino sto nisi bas najbolje napisao.........al et vazno je da smo na kraju ipak shvatili ko kome.............jel tako facooo............bot je napisao/la:barca ima jedna manu pusi ****** realu

Barca4ever----vise od kluba.....
)

-
- Kontakt:
nick te odajebot je napisao/la:barca ima jedna manu pusi ****** realu

Otac je napisao/la:Evo i Eto'ov agent tvrdi da nema nikakvog dogovora te da niko od njih ne zna da je Eto'o otisao u inter
Etoo dice que el Barça no está autorizado a negociar en su nombre
Samuel Etoo ya se ha pronunciado sobre el intercambio que han negociado Barcelona e Inter de Milán con Zlatan Ibrahimovic. El camerunés se ha expresado mediante su representante, José María Mesalles, que ha hablado fuera de emisión con 'ONA FM'.
Según dicha emisora, el agente del delantero blaugrana ha asegurado que absolutamente nadie del Inter de Milán se ha puesto en contacto con el jugador para negociar, del mismo modo que afirma no haber recibido autorización alguna de Samuel Etoo para negociar con el club italiano.
Según la información, Mesalles asegura que la única diferencia en la situación de Etoo en el Barcelona con respecto a su última comparecencia pública, es que ya ha habido un encuentro con Joan Laporta, aunque no ha desvelado que se habló en dicha reunión.
Pusti ti to svi su potvrdili od Laporte do Morattia da je jos sve otvoreno

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=31729&L=en
Inace klubovi izmedju sebe su se dogovorili samo jos Eto koci jer trazi 12 mil...
Evo što je ibra izjavio:
“Znao sam za razgovor Intera i Barcelone, ali sam mislio da je tema Maxwell. Barcelonina je ponuda konkretna, pa stoga i vrlo zanimljiva, ali ja sam miran što god bude. Za sve pitajte mog agenta Raiolu, jer ja sam sretan i u Interu.”
vjeruj te mi ima ovdje mnogo nelogicnosti u vezi ovog transfera
1-Mou je rekao da Ibra ako zeli napustiti Inter to ce morati uciniti da 20 juna,a posto znamo da je to vec odavno proslo nije mi jasno da ga sad odjednom pusti
2-svi znamo da je do ove sezone Ibra nosio br 8,a ove sezone je uzeo br. 10,nije mi jasno zasto je mjenjao broj ako je znao da ce sljedece sezone igrati u Barci,a znamo da je vec sigurno njegov dres izasao na trziste s brojem 10,a glupo je da on za je be ljude koji ce odmah kupiti njegov dres,a on ode u Barcu
3-ne znam koji bi predsjednik dao Etoa,Hleba i 45 mil.eura za Ibru,ok je sve to Ibra je svjetska klasa i po meni je licno bolji igrac od Eta,ali pitanje je da li je moguce da je Ibra skuplji od Eta cak 45 mil. i + Hleb
1-Mou je rekao da Ibra ako zeli napustiti Inter to ce morati uciniti da 20 juna,a posto znamo da je to vec odavno proslo nije mi jasno da ga sad odjednom pusti
2-svi znamo da je do ove sezone Ibra nosio br 8,a ove sezone je uzeo br. 10,nije mi jasno zasto je mjenjao broj ako je znao da ce sljedece sezone igrati u Barci,a znamo da je vec sigurno njegov dres izasao na trziste s brojem 10,a glupo je da on za je be ljude koji ce odmah kupiti njegov dres,a on ode u Barcu
3-ne znam koji bi predsjednik dao Etoa,Hleba i 45 mil.eura za Ibru,ok je sve to Ibra je svjetska klasa i po meni je licno bolji igrac od Eta,ali pitanje je da li je moguce da je Ibra skuplji od Eta cak 45 mil. i + Hleb
Zadnja izmjena: JameS, dana/u 18 jul 2009, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- adnan_nanda
- Kontakt:
nije 20 jul jos prosao 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.