FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Evo gledam ove druge forume, haha psuje raja sve u 16, ma ljepota ih gledat ovako iznervirane hahahahahha

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
De pogledaj jos jednom tabeluRz88 je napisao/la:luca toni ahha sta reci vise nego talijan najsmijesniji sunjemci na forumima, koji ono kulturno kazu bayern je najjaci ahahha
Zanimljivo...pravopis !Rz88 je napisao/la:luca toni unistio je snove offeiheimu, zbog najgore starta u zadnjih 50 godina bayern je na drugom mjestu ali sa isto toliko bodova ko hoffeinheim, vidjeo se da bayern dobiva iako ne igra dobro ^^ hahaha
Bayern loš do bola,stvarno su sramota...imaju para ko blata i štede,kupuju samo debile koji se jednom u 5 godina dokažu Bundesligi i onda ne znaju šta će s njima a mogu kupiti komotno najbolje igrače na svijetu...to im se sad obija o glavu !
Hoffenheim osvaja !!
Pa ne bih ja bas rekao da im se obija o glavu, vidjecemo. I opet glupa vadiona- pare. 'ajmo dalje, da vas cujem

T.A.B.E.L.A molim vadiona =pusionaribery je napisao/la:Pa ne bih ja bas rekao da im se obija o glavu, vidjecemo. I opet glupa vadiona- pare. 'ajmo dalje, da vas cujem![]()
Oprostite gospodine, vidimo se krajem maja na ovoj temi. Jos niko nista nije osvojio.sukisp je napisao/la:T.A.B.E.L.A molim vadiona =pusionaribery je napisao/la:Pa ne bih ja bas rekao da im se obija o glavu, vidjecemo. I opet glupa vadiona- pare. 'ajmo dalje, da vas cujem![]()
![]()
Vidimo se kad bude red da bošnjački klub osvoji PL !ribery je napisao/la: Oprostite gospodine, vidimo se krajem maja na ovoj temi. Jos niko nista nije osvojio.
Ne znam hoću li biti živ dotada...
Trenutno je Hoffenheim bolji što pokazuje i tabela
Ja ne razumijem pola...Rz88 je napisao/la:opet on za pravopis. ahahahhahahahah du kannst mir einen blasen pa uzivaj u tome care to ti je najdraze raditi i opet kazem jedno te isto kao i u pm lijeno mi pisati brzo pisem sto gresaka bit je da svatko to razumije maloumnice.......
bayern prvak ahhaa sada lyon pada i da nam hoce arsenal zapasti ^^
Pitanje je samo koliki ti je...ako je u tebi onoliko,mogu misliti koliki ti je taj donji...dečko !
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj biti tako siguran. Kad pocne drugi dio prvenstva Bayern mora igrati na tri fronta,u kupu njemacke,ligi prvaka i prvenstvo. Oni kad god izostave 1 ili 2 igraca iz prvih 11 nece pobijediti. A s druge strane Hoffenheim igra samo u prvenstvu. Neka ostvari 10 pobijeda u drugom djelu i osvojio je prvenstvo 100%.Rz88 je napisao/la:bayern prvak=)
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Onako se titule osvajaju
prvo poluvrijeme dosta dinamicno vidjelo se da hoffenheim nezna se braniti igrali veoma hrabro imali dvije dobre sanse koje nisu iskoristili,Bayern preko Toni-a umalo poveo,sve usvemu igra na nivou,drugo poluvrijeme samo sto je pocelo odmah Vedo,koji je sinocnjom utakmicom sebe katapultirao na listu želja i onih najvecih klubova,postize gol za vodstvo od 0-1,poslije primljenog gola bayern preuzima inicijativu i dolazi do izjednacenja preko Lahma koji solo prodorom vraca Bayern u zivot,polije 1-1 Bayern i dalje bolji ali Hoffenheim opasan iz kontri,jedna takva je sijevnula u 88.min kada Salihovic izlazi sam pred Rensinga ali ovaj drugi brani,i kad je vecina gledalaca racunala na 1-1 na scenu stupa,do tada te veceri nespretni,LUCA TONI
Utakmica je ispunila ocekivanja i pokazala zasto ce se titula u maju slaviti na Markusplatzu u Munchenu
NUR DER FCB
P.S.
ne kontam sta se vrijeđate bezveze
prvo poluvrijeme dosta dinamicno vidjelo se da hoffenheim nezna se braniti igrali veoma hrabro imali dvije dobre sanse koje nisu iskoristili,Bayern preko Toni-a umalo poveo,sve usvemu igra na nivou,drugo poluvrijeme samo sto je pocelo odmah Vedo,koji je sinocnjom utakmicom sebe katapultirao na listu želja i onih najvecih klubova,postize gol za vodstvo od 0-1,poslije primljenog gola bayern preuzima inicijativu i dolazi do izjednacenja preko Lahma koji solo prodorom vraca Bayern u zivot,polije 1-1 Bayern i dalje bolji ali Hoffenheim opasan iz kontri,jedna takva je sijevnula u 88.min kada Salihovic izlazi sam pred Rensinga ali ovaj drugi brani,i kad je vecina gledalaca racunala na 1-1 na scenu stupa,do tada te veceri nespretni,LUCA TONI
Utakmica je ispunila ocekivanja i pokazala zasto ce se titula u maju slaviti na Markusplatzu u Munchenu
NUR DER FCB
P.S.
ne kontam sta se vrijeđate bezveze
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Svaka ptica koja rano propijeva,brzo se ukaki :ugeek:bistrikboy je napisao/la:Onako se titule osvajaju![]()
![]()
![]()
Utakmica je ispunila ocekivanja i pokazala zasto ce se titula u maju slaviti na Markusplatzu u Munchenu![]()
NUR DER FCB![]()
:
Protiv ocito naklonjenog sudije i milion vila koje su pronosale bajern u ovoj tekmi se ne moze.
Ali ako na taj nacin se budu osvajale titule i igralo na guzove,pomoc sudca onda prvo nek se vise nikad ne kuka
na onu tekmu u finalu protiv M.U ili ako sudije budu imalo realniji i nakon onakvih prekrsaja i ispada podijele crveni jedan ili dva.Ili bude bukvalno deranja guzova kao protiv Zenita.
Otom potom-ali nakon ovog izvlacenja kroz iglene usi na svom terenu i ocita naklonost sudije.
Bajern ce izgubiti kud ikamo vise simpatija ljudi prema tome klubu.
Hoffenhaim dokazao da je klubcina vec sad i da uopste ovo sto je dosad napravio nije iznenadzenje.
- bistrikboy
- Kontakt:
zasto Luiz gustavo nije dobio drugi zuti u 36min. a zasluzio ga je
ma mozes misliti sta hoces al ja sam svoje rekao
NUR DER FCB
ma mozes misliti sta hoces al ja sam svoje rekao
NUR DER FCB
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ljudi mislim da je Bog sami poslao Hoffen da promijeni tu tradicionalnu igru u BL. Jednostavno mu je dosadilo da gleda kako bayern vec 15 god igra isto, ako hoff i nebude prvak mislim da ce zauvijek da promijeni stil igre u BL... Pa bayern da odigra 3 tekme onakvog tempa bio bih pushiona
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Bayernu definitivno nedostaju igraci na sredini terena..osjeti se nedostatak Altintopa,kljucnog covjeka na sredini prosle godine,Tymoschuk ce im pravo dobro doc,ne znam je li vec potpisao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma dobro je rekao ribery,ljubomora i zavidnost su cudo.
Navodno sudije su uvijek na strani velikih i jacih,sto ne mora uvijek biti,nije Hoffi sudija kriv sto su izgubili,nego ona sansa sto je nas Salihovic ne realizira
Naravno kriv je i Rangnick sto Seju ne pusti prije,ako vec ne od samog pocetka.
FCB se voli ili mrzi,sredine nema

Navodno sudije su uvijek na strani velikih i jacih,sto ne mora uvijek biti,nije Hoffi sudija kriv sto su izgubili,nego ona sansa sto je nas Salihovic ne realizira
FCB se voli ili mrzi,sredine nema
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.