FK Rudar Prijedor

gogineman
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la gogineman » 13 okt 2009, 19:01

Ma osvajamo taj kup :D samo....znal ko ostale rezultate...i kad se izvlace parovi za cetvrtinu-finala?

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 13 okt 2009, 19:05

gogineman je napisao/la:Ma osvajamo taj kup :D samo....znal ko ostale rezultate...i kad se izvlace parovi za cetvrtinu-finala?
Ma bolje da ste ispali,samo vam se bezveze trose igraci...Bar je to moje misljenje.Borac ga prosle sezone osvojio,nema vajde od toga! :D
Treci put castimo

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 13 okt 2009, 19:09

tatamata je napisao/la:
gogineman je napisao/la:Ma osvajamo taj kup :D samo....znal ko ostale rezultate...i kad se izvlace parovi za cetvrtinu-finala?
Ma bolje da ste ispali,samo vam se bezveze trose igraci...Bar je to moje misljenje.Borac ga prosle sezone osvojio,nema vajde od toga! :D
pa dobro..dobijas ugled..a meni je malo i zao sto je borac ispao nadao sam se malo ponavljanju onog finala iz 95,,,
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 13 okt 2009, 19:12

Uf , kakva bi to utakmica bila u BL...!!sezona 95-96 , u finalu Kupa RS , na Gradskom stadionu u BL je bilo 25 hiljada ljudi .. Jbt život e to su bila vremena ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 13 okt 2009, 19:13

rudarprijedor je napisao/la: pa dobro..dobijas ugled..a meni je malo i zao sto je borac ispao nadao sam se malo ponavljanju onog finala iz 95,,,
Takvo finale se vise nikad nece ponoviti! ;) Jbg dobijas ugled,ali vama je cilj da ostanete u ligi ove sezone,to je veliki posao,koliko sam upucen nemate bas jaku klupu,tako da u tim utakmicama kupa rizikujete povredu nekog kljucnog igraca i onda...eto belaja!Ali dobro,zasad mislim da cete i osvojiti kup RS i ostati u ligi! ;) Samo da vas povrede zaobidju...
Treci put castimo

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 13 okt 2009, 20:40

tatamata je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la: pa dobro..dobijas ugled..a meni je malo i zao sto je borac ispao nadao sam se malo ponavljanju onog finala iz 95,,,
Takvo finale se vise nikad nece ponoviti! ;) Jbg dobijas ugled,ali vama je cilj da ostanete u ligi ove sezone,to je veliki posao,koliko sam upucen nemate bas jaku klupu,tako da u tim utakmicama kupa rizikujete povredu nekog kljucnog igraca i onda...eto belaja!Ali dobro,zasad mislim da cete i osvojiti kup RS i ostati u ligi! ;) Samo da vas povrede zaobidju...

pa hvala na misljenju....fino je ovo cuti..za razliku od onoga sto se prije pisalo...

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 13 okt 2009, 21:42

tatamata je napisao/la:
Ma nema veze :D nek se igraci jos vise praksaju na "slabijim" klubovima :)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 17 okt 2009, 17:15

ala brate penal...sta ce drugo

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 17 okt 2009, 21:30

i ako se ne zna ko je gori bio realno ovo moram reci penal je bio cist ko suza .... da ste vi dali go iz prilike sto ste imali drugacije bi bilo ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 19 okt 2009, 16:18

evo protiv slobode

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 20 okt 2009, 20:51

Sudjenje u Tuzli KATASTROFA....STRASNO...e'o sad igraci pricaju kako su sudije nenormalno sudili :mrgreen: najjaca scena...Muzgonja ulece klizeci i otima igracu loptu daje je na desnu stranu i onda pas na lijevu stranu skroz...igrac ide sam na golmana i pomocni dize zastavu i svira "faul koji je Muzgonja napravio" kad je uletio klizeci haha
Najjaca izjava naseg igraca je...alo pomocni de skini taj gips sa ruke (stalno ruka uspravno prema gore podignuta sa zastavicom,ne spusta je haha) i jos jedno...sudije uopste nece da sakrivaju da je namjesteno...jos sudija govori za penal...**** morao sam suditi sta bi sad....Al je sudija rek'o...da vam je igrao Zeric i jos neko od ostalih igraca NEBI SLOBODI NI MI MOGLI POMOCI...nama 7 igraca povrijedjeno...sto samo dokazuje kakve su utakmice u BiH i isto tako dokazuje kakva nam je ekipa...!!!

VFCsTARmO1922
Kontakt:

Post Postao/la VFCsTARmO1922 » 20 okt 2009, 23:35

STA CETE U MOSTARU PROTIV VELEZA?HAJ DODJITE NA UTAKMICU DA POGLEDATE EUROPSKI VELEZ....
VRATA SU VAM SIROM OTVORENA

POZD.IZ MOSTARA

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 21 okt 2009, 00:00

Dobro drug...ja idem sigurno ako se bude islo :) nadam se da nece biti nikakvih problema :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 21 okt 2009, 17:03

ala Rudar jedva pobijedi u slogu iz vakufa 1-0 igra ocajna gol u zadnjoj minuti nesto bez veze cak je sloga na trenutke bila i bolja....imala sanse ali dobro na kraju :lol:

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 21 okt 2009, 17:25

rudarprijedor je napisao/la:ala Rudar jedva pobijedi u slogu iz vakufa 1-0 igra ocajna gol u zadnjoj minuti nesto bez veze cak je sloga na trenutke bila i bolja....imala sanse ali dobro na kraju :lol:
Ma vidilo se da se "samo igralo" u Vakufu...tamo je odluceno i zasto ovde igrati nesto i truditi se,umarati,nedaj boze povrijediti...kad moogu vako odigrati i sigurno proci :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 21 okt 2009, 17:29

gogineman je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:ala Rudar jedva pobijedi u slogu iz vakufa 1-0 igra ocajna gol u zadnjoj minuti nesto bez veze cak je sloga na trenutke bila i bolja....imala sanse ali dobro na kraju :lol:
Ma vidilo se da se "samo igralo" u Vakufu...tamo je odluceno i zasto ovde igrati nesto i truditi se,umarati,nedaj boze povrijediti...kad moogu vako odigrati i sigurno proci :mrgreen:
pa nije to bas bilo sigurno imali su vakufcani xd svojih sansi...

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 22 okt 2009, 11:57

FK Sarajevo je napisao/la:
? je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:pa i niste bas druze dobili ste par cevapcica onih prijedorskih jos to od cijelog stadiona..... 8-)

Joj samo se **** na net-u , doćete u BL , u stvari pitanje je oćete smeti doći u BL (mada neverujem) ...!!! A ti Fk Sarajevo , jel vam drago što je Borac izgubio , samo se nadajte nećete nas stići ... !!!
Boli mene briga za Borcem ja simpatisem malo Rudar mene Borac ne zanima imam pravo ljudima cestitati
simpatise rudar, zbog kozarca, donje puharske, naselja cereci-koliko se sjecam naziva i slicnih mjesta !
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 22 okt 2009, 12:02

AlcoholBoysPD je napisao/la:Komšije šta sam ja rekao nema bodova u Prijedoru.Čitam neke komentare ovdje,vidi se da vam je baš krivo zbog poraza ali štaš definitivno je danas bolji pobijedio.A što se tiče navijanja AB su relativno neiskusna navijačka grupa svak vodi svoju politiku to dok se ne sredi biće još ispada tipa prozivanja drugog tima umjesto bodrenja svog.Sve u svemu baš je bio spektakl pun stadion 3 boda Rudaru,milina :D P.S. respect za lešinare došli su sa 4 autobusa do sad su najbolji gostujući navijači u pd-u.Vidimo se na proljeće kod vas! Pozdrav
ne znam koliko znate situaciju, al klub i rukovodstvo f.k. rudar su ispale picketine najvece... dali su nam samo 200 karata po cjeni od 5km za tribinu iza gola... bilo bi smjesno da nije jadno...dosta momaka je ostalo u bl jer nisu imali prevoz i kartu...al i pored toga, bilo je dosta banjalucana i po zapadnoj i istocnoj tribini...a i na ovu skelu je pusteno vise od 200 ljudi... jbg. dolazilo se i autom,sta ce od njih...mora ih pustiti :D a i ta cetri busa su izgledala kao gradski bus u 16h :)

"TRECI PUT CASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 22 okt 2009, 12:10

gogineman je napisao/la:Sudjenje u Tuzli KATASTROFA....STRASNO...e'o sad igraci pricaju kako su sudije nenormalno sudili :mrgreen: najjaca scena...Muzgonja ulece klizeci i otima igracu loptu daje je na desnu stranu i onda pas na lijevu stranu skroz...igrac ide sam na golmana i pomocni dize zastavu i svira "faul koji je Muzgonja napravio" kad je uletio klizeci haha
Najjaca izjava naseg igraca je...alo pomocni de skini taj gips sa ruke (stalno ruka uspravno prema gore podignuta sa zastavicom,ne spusta je haha) i jos jedno...sudije uopste nece da sakrivaju da je namjesteno...jos sudija govori za penal...**** morao sam suditi sta bi sad....Al je sudija rek'o...da vam je igrao Zeric i jos neko od ostalih igraca NEBI SLOBODI NI MI MOGLI POMOCI...nama 7 igraca povrijedjeno...sto samo dokazuje kakve su utakmice u BiH i isto tako dokazuje kakva nam je ekipa...!!!
realno,ta sloboda je go kura c od ekipe, sad nam dolaze na gradski stadion,**** mi mater ako ih necemo isprasiti sa po 4-0,5-0...

"TRECI PUT CASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 22 okt 2009, 12:12

gogineman je napisao/la:Dobro drug...ja idem sigurno ako se bude islo :) nadam se da nece biti nikakvih problema :mrgreen:
:D :D :D ma daj sta ih se bojite... pravilo broj jedan-nemoj se ulizivati ;)

"TRECI PUT CASTIMO"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, laszlo i 35 gostiju.