Ni denis stojnic ima nebi mogao nistaTHEC je napisao/la:Mesa sljedeci put pozovi i Dzemu Berberovica i upari ga sa Spahom na stoperskoj poziciji, da onda gledamo pravi show![]()
29.05.2016. BiH - Španija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: 29.05.2016. BiH - Španija
Nije zavrsio.Niko nece ni spomenuti Hadzica.Za sve je kriv Spahic.samoposmatram je napisao/la:Hadzic je I dalje najveci problem ove reprezentacije. Nadam se da je ludjak zavrsio u reprezentaciji za sva vremena. A Bazdarevicu ko ovo nije video znao o Spahicu osim tebe?
Fino Slaviša govori.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Daj Dulju da probije spance po lijevom krilo kao C ronaldo 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mahir Karić neopravdano izostavljen.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: RE: Re: 29.05.2016. BiH - Španija
gooner sam jarane, jel jasnije stajose je napisao/la:Što je Fabregas cigan?QUARTERBACK je napisao/la:avlijski glupan
što makar ne udari kako bog zapovijeda ovog fabregasa cigana majku mu yebem
a i vidio si ga, trazi frajer crveni karton u prijateljskoj utakmici
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Mesa yebem li ti pleme
kakve amatere ti zoves, a Ordagica koji je bio medju najboljim igracima lige i ima 22 godine, ne zoves 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Spahic je zasluzio da ga se vise ne zove, nema smisla vise
- TobeYarabi
- Kontakt:
za dvije klase bolji od ovih europskih balerinaThetraphak1921 je napisao/la:Pricajte sta hocete, igraci iz PLBiH su bolji od ovih na terenu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bekic: E brate
Fabregas: Djesi brate
Bekic: Jel jos uvijek igras za Gracanicu brate?
Fabregas: Ne igram brate, za Chelsea sada
Bekic: Kaze ovaj iz Mladosti da se pokusa sta uraditi ako moze, da se sredi prelaz
Fabregas: Znam cuo sam brate, nisam ti ja od toga brate. Primanja su redovna A i ne bi izdao gradonacelnika
Bekic: Aham
Fabregas: Djesi brate
Bekic: Jel jos uvijek igras za Gracanicu brate?
Fabregas: Ne igram brate, za Chelsea sada
Bekic: Kaze ovaj iz Mladosti da se pokusa sta uraditi ako moze, da se sredi prelaz
Fabregas: Znam cuo sam brate, nisam ti ja od toga brate. Primanja su redovna A i ne bi izdao gradonacelnika
Bekic: Aham
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bolji je RustemovicSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mesa yebem li ti plemekakve amatere ti zoves, a Ordagica koji je bio medju najboljim igracima lige i ima 22 godine, ne zoves
ljudi budimo realni Spahic ovo radi i u klubovima ... covjek jednostavno ima taj defekt u glavi (mozda je kao djete dobivao batine pa sad to kompenzuje , bolje bi to neki psiholog objasniti znao) i tu nema pomoci , to je kao da ga krivis sto je nizak
Cudno sto sad ispada da ga ja branim (iako sam ga uvjek spustao i po fudblaskoj i po toj nekoj vrijednosti za reprezentaciju)
Inace nemojmo pretjerivati , izgubit cemo i sta sad ... jaci je protivnik i gotovo
Cudno sto sad ispada da ga ja branim (iako sam ga uvjek spustao i po fudblaskoj i po toj nekoj vrijednosti za reprezentaciju)
Inace nemojmo pretjerivati , izgubit cemo i sta sad ... jaci je protivnik i gotovo
Kabadahija ostaje kabadahija
Džeko naučio od svih velikih zvijezda da ne treba igrati nebitne utakmice, da je pametniji, ne bi ih ni prije igrao
Kapitenu !
Džeko naučio od svih velikih zvijezda da ne treba igrati nebitne utakmice, da je pametniji, ne bi ih ni prije igrao
Kapitenu !
-
Nerminovic
- Kontakt:
da mi je samo znati zasto crni Vranjes glumi da je ono bila nasa lopta
hajde i za Spahu i znamo nekako, gdje tuca tu je i on

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Feno Salcinovic bi ih raznio u ovom sukobu, realno. Ali eto, to se desava kada ne znamo prepoznati potencijal.
Ćuran citavo vrijeme vice,na Milana,na Milana.Kako sam davno primjetio to mu je sva taktika,na Dzeku i na Milana.Ako ne ide onda na Dzeku,na Milana i na Vedu.

Centralni dio veze opasno skripi. Besa previse grijesi, protok lopte - amater level, pa samim tim krila/spic ostaju odsjeceni.
Taman se nekak rezultatski vratimo u igru, a onda Spaha glumi velikog brata.
Mesa ovdje prije svega mora napraviti cistku po pitanju profesionalizma, jer svaka takticka zamisao (nebitno da li je ista uspjesna) pada u vodu, tj. skucava se prostor bilo kakvom eksperimentisanju.
Kao odlican primjer vrijedi pogledati Silvu, koji nakon teske sezone predvodi ovaj c sastav. Upravo trebamo takav mentalitet gdje se gine za repku, ali u pozitivnom smislu. Bez takvih stvari uvijek ce se ponavljati ono famozno pucanje pod pritiskom, sto i vise nije stvar pojedinca.
Taman se nekak rezultatski vratimo u igru, a onda Spaha glumi velikog brata.
Mesa ovdje prije svega mora napraviti cistku po pitanju profesionalizma, jer svaka takticka zamisao (nebitno da li je ista uspjesna) pada u vodu, tj. skucava se prostor bilo kakvom eksperimentisanju.
Kao odlican primjer vrijedi pogledati Silvu, koji nakon teske sezone predvodi ovaj c sastav. Upravo trebamo takav mentalitet gdje se gine za repku, ali u pozitivnom smislu. Bez takvih stvari uvijek ce se ponavljati ono famozno pucanje pod pritiskom, sto i vise nije stvar pojedinca.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 29 maj 2016, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
ne zove ni dilavera iz mladosti doboj kakanjSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mesa yebem li ti plemekakve amatere ti zoves, a Ordagica koji je bio medju najboljim igracima lige i ima 22 godine, ne zoves
ne zove ni wagnera iz sirokog
ne zove ni najboljeg strelca 2 lige
fali tino lino sven goran susic
ovo meni izgleda kao da su pokupljeni sa autobusa na putu za odmor. zalaganje, forma i zelja ko kad popijes 3-4 pive i izadjes na jako sunce...i ne znas sta te je snaslo, a u vodu ti se ne ide.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Najbolja ekipa PL bi raznijela ovakvu spaniju, realno
Karacic Markovic Memisevic Graovac Hodzic Ordagic Kozulj Besirevic Duljevic Todorovic Mesanovic bi ovo bolje odradili .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: 231983, ANamelessGhoul, Anoniman, Beduin, Brazzzoo123, Confiance, Dalix, DjaniTarik, GoldenLilies, J1897, senad82 i 65 gostiju.