Travnik je jednu sezonu ovdje a vas pisaju godinama pa sutite.. Dok je takvih kao ti i trebaju sudije bit kao Kazlagic i Bajraktarevic.. kad je meni krava krepala nek krepa i komsiji.. ispravno razmisljanje..sekretar je napisao/la:Sad su Kazlagic i Kenan B. poslani da odrade posao upravo za klubove koji su se najvise zalili na njih. Savez ih poslao da daju malo vjetar u ledja tim klubovima i da ih malo umire. Hajmo sad postenje i obraz na sunce,pa bojkotujte nastavak lige. Nije vam savez ispunio uslove, sudije koje ste trazili da ne sude do kraja opet su u igri. Dakle savez vas piš piš kako hoce.
Prva Liga FBiH 2016/2017
Moderator/ica: GracanicaAA
- SamoTravnik
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
Jarane, Travnik je medju prvima i sam trazio izuzece ovih sudija i ja to podrzavam, oni su zlo ove lige. Savez 3 kola ih postedio i onda ih opet vratio da sude...Zar nisu klubovi trazili izuzece do kraja? Nisu ispunjeni uslovi,a prijetili ste prekidom takmicenja. Hajmo sad muda na sunce...Pa zaustavite lakrdiju.
nema nista od toga dok svaki klub ne stane i kaze dosta, kolko ja znam bilo ih je samo 8 proslo put
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Gdje veci cirkus u federalnoj ili PL?Široki se napatio da dobije crveni karton da spasi bracu iz Viteza,a ovi opet bez penala nisu mogli.Ma gasi sve bolan,ostaviti samo omladinsku ligu....
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Re: Odg: RE: Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
Tuga velikaemil02in je napisao/la:Gdje veci cirkus u federalnoj ili PL?Široki se napatio da dobije crveni karton da spasi bracu iz Viteza,a ovi opet bez penala nisu mogli.Ma gasi sve bolan,ostaviti samo omladinsku ligu....
- theboss_RD07
- Kontakt:
Bitno je zato da je veliki Siroki prosuo i Sarajevo i Zelju u kupu. Danas su garant umorni biliemil02in je napisao/la:Gdje veci cirkus u federalnoj ili PL?Široki se napatio da dobije crveni karton da spasi bracu iz Viteza,a ovi opet bez penala nisu mogli.Ma gasi sve bolan,ostaviti samo omladinsku ligu....
⭐
- 7aprildomemoj
Nije mi jasno zašto ovoliko čuđenje i nevjerica, Vi kao da ne živite u ovoj žabokrečini JI Evropetheboss_RD07 je napisao/la:Bitno je zato da je veliki Siroki prosuo i Sarajevo i Zelju u kupu. Danas su garant umorni biliemil02in je napisao/la:Gdje veci cirkus u federalnoj ili PL?Široki se napatio da dobije crveni karton da spasi bracu iz Viteza,a ovi opet bez penala nisu mogli.Ma gasi sve bolan,ostaviti samo omladinsku ligu....
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Pa ljudi, Travnik i visočka Bosna su bili najglasniji što se tiče ove dvojice duvača u pištaljke i oni su najavljivali da će istupiti iz takmičenja ako ovi do kraja budu delegirani i za jednu utakmicu, a sad su im iste te sudije delegirane i vidim umirile su se. Da li to znači da im je Savez sad poslao iste te sudije da odrade posao za njih? Vrlo vjerovatno. Ja uvijek kažem jbš čovjeka koji ne drži do svoje riječi, u ovom slučaju uz dužno poštovanje jbš klubove koji ne drže do svojih saopštenja. Tako vam i treba, uživajte u žabokrečini- nogometu u BiH.
Pa sta da rade Bosna i Travnik sami , prosli put doslo 8 klubova , sad da dignu pompu ostali bi samo oni i jos bi kaznu dobili . Ovo je sisoje poslo da budu 2 X i eto sloge u prvi plan. **** sudije prvo liga se mora smanjit i da ispada ne vise od 2 kluba i napravit udruzenje klubova , al dok je sisoja raznih nema od tog nista. Pa vidjeli ste sta Kakanjci rade Visocanima u ligi , momku vilicu razbili bacajuci ko zna kakva stanja , nema jedinstva nikakvog , samo mrznja . U ovoj drzavi je sve podjeljeno i zato mafija vlada u svakom aspektu zivota
- SamoTravnik
- Kontakt:
Zadnji put te citiram i odgovaram na tvoje provokatorske i plitke argumente. Kao prvo, Bosna, Travnik i JOS 6 klubova su digli glas protiv sudija, ono sto nije ugledalo svjetlo dana je to da se islo na bojkot ali Velez nije bio za to i odlucilo se simbolicno odgadjanje utakmica za 5 minuta. To je greska i tu se odmah vidjelo da pritisak nece biti potpun i da ce sve pasti u vodu. Druga stvar, go vna koja jedemo mi jedu i svi drugi klubovi, bas ce Travnik i Bosna istupiti iz lige da bi takvi kao ti mogli komentarisati.sekretar je napisao/la:Pa ljudi, Travnik i visočka Bosna su bili najglasniji što se tiče ove dvojice duvača u pištaljke i oni su najavljivali da će istupiti iz takmičenja ako ovi do kraja budu delegirani i za jednu utakmicu, a sad su im iste te sudije delegirane i vidim umirile su se. Da li to znači da im je Savez sad poslao iste te sudije da odrade posao za njih? Vrlo vjerovatno. Ja uvijek kažem jbš čovjeka koji ne drži do svoje riječi, u ovom slučaju uz dužno poštovanje jbš klubove koji ne drže do svojih saopštenja. Tako vam i treba, uživajte u žabokrečini- nogometu u BiH.
Daleko od toga da ja nekoga provociram i slično. Nit su argumenti provocirajući nit su plitki. Samo kažem da se savez piša po klubovima kako želi, a klubovi to trpe. Toliko.
I sta ti sad ustvari hoces?
Pises javno neke teorije zavjere kontra Bosne i Travnika. Prozivas dva kluba da se bore za ostatak lige. Sta, bola, pokusavas time postici? Prozivaj ostatak lige. Prvo vam je smetalo kad se nesto pokrene, sad vam smeta sto dva kluba ne ganjaju pravdu za ostatak lige.
Pises javno neke teorije zavjere kontra Bosne i Travnika. Prozivas dva kluba da se bore za ostatak lige. Sta, bola, pokusavas time postici? Prozivaj ostatak lige. Prvo vam je smetalo kad se nesto pokrene, sad vam smeta sto dva kluba ne ganjaju pravdu za ostatak lige.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Prozivam famozne klubove potpisnike onih zahtjeva koji ako se ne ispune neće nastaviti takmičenje. Savez ih ohladio 3-4 kola i ajmo Jovo na novo.
Šta želim reći? Da savez hebe klubove i ne vadi,kako hoce,kad hoce i koliko hoce. Pozdrav drugovi.
Šta želim reći? Da savez hebe klubove i ne vadi,kako hoce,kad hoce i koliko hoce. Pozdrav drugovi.
Naravno da ce **** kad vecina zeli da ga se J**+. To svako vidi, ne treba tu nikakav prevoditelj.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
jao promasaja. Nije bio metar od gola, pogodi precku. Jel moguce ono masiti
edit: 1:0
edit: 1:0
Ko ? Kako nam Kazlagic sudi **** mrtve
- ASD
- Kontakt:
Kakva je tekma momci?
Po sastavu vjerujem da u Buducnosti u odbrani i ne znaju ko koju poziciju igra.
Po sastavu vjerujem da u Buducnosti u odbrani i ne znaju ko koju poziciju igra.
Otvorena igra. Igra se na gol. Bosna napadala do gola, sad slabije. Banovici vise igraju id gola.
Kovac je promasio s metra.
Kazlagic sijece igru, potpuno nepotrebno.
Kovac je promasio s metra.
Kazlagic sijece igru, potpuno nepotrebno.
Bosna ako ne da drugi svirace Kazlagic penal za Buducnost , on i onaj smrad iz Orasja su poslani da sjebu nas i travnik da sisoje uleti u igru , a sa Goskom ce se zabavit kasnije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.