Nema šanse da nas sutra uzme Bugarska, ne vidim nikakvu mogućnost za to!
Nek se viju bh. šalovi, neka bruje naši dlanovi, pjevat će u Razgradu, plavo žuti tvoji sinovi!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Protiv Sirokog i Radnika, u onom timu Salah bi potonuo a ne neki SaricSarajlijica1946 je napisao/la:Ti si vjerovatno Sarajevo zadnji put gledao pred olimpijadu nekadlisander je napisao/la:
Lik nije panj, to sto je Sarajevo odron od ekipe i sto mora igrati sa klocevima je druga stvaraleksandar_veliki je napisao/la:Vjerovatno ce Saric igrati. Ako je suditi po dva treninga sigurno ce igrati. Selektor nakon Amerike ima visoko misljenje o njemu i medju reprezentativcima ne izgleda lose. Suprotno, da igra negdje vani vjerovatno bismo ga gledali drugim ocima.
ide ogi u napadcoelho41 je napisao/la:Ako bude igrao Džeko čista dvica, ako ne bude igrao Džeko onda X, jer ne možemo gola dati
ne može on, on je tetovirao drugi sastavni element naše države, da je tetovirao prvi moga bi, ovako ništa, jbg.Moggi je napisao/la:ide ogi u napadcoelho41 je napisao/la:Ako bude igrao Džeko čista dvica, ako ne bude igrao Džeko onda X, jer ne možemo gola dati
Organizatori najavili da ce sve bitj tip topaleksandar_veliki je napisao/la:Uf, otvorim oci i da vidim stanje. Imam sta vidjeti. Pada ludo cijelu noc i ne bi me cudilo da odgode.
mislim da nece padatialeksandar_veliki je napisao/la:Bude li padao i iza 16:00 nece se igrati 99 posto.
Pa naravno, svugdje ako pada je sranje, dobro je Pjana rekao, mozda je i bolje da se odgodi nego da se neko ne daj Boze povrijedi na takvom terenu, a jedino mi je zao sto u slucaju odgode necemo moci uzivati u majstorijama fudbalskog virtuoza Elvisa Sarica kojem je do dolaska u FKS, Sloboda bila premija i zenit karijere. Prije toga ovaj vrsni igrac je igrao u Dubrovackom Gosku, Vinogradaru, Luckom i Interu iz Zapresica.aleksandar_veliki je napisao/la:Nema veze sa amaterizmom. Kaze Pjana sinoc nakon pressa, dzaba grijaci ako pada. Nedavno su odgodili u Torinu i osvrce se na to. No, valjda stane do 16:00.
Dobra ideja, sjecam se da je i u mladoj repki znao odigrati desnog beka. A vezano za Memisa, mozda ce on na stopera a Bico na desnog bekamma_hz je napisao/la:Probati Cimirota na desnom beku u ovim prijateljskim jer nam tu skripi najvise.Kad je tek dosao u Sarajevo igrao je na desnom beku.
Odg je momak,borben,mislim da bi trebali bar probati nego glomazni jadni Memisevic da se pati.
+1mma_hz je napisao/la:Probati Cimirota na desnom beku u ovim prijateljskim jer nam tu skripi najvise.Kad je tek dosao u Sarajevo igrao je na desnom beku.
Odg je momak,borben,mislim da bi trebali bar probati nego glomazni jadni Memisevic da se pati.
Sto se tice Bicakcica na toj poziciji ,mislim pokusavao je al nije to to.Korektan je defanzivno ,al ofanzivno veoma slabo.Danas bek mora biti koliko dobar nazad jos bolji naprijed.Znam da nije neko poredjenje al samo kad pogledam Dani Alvesa i Marcela,dva kompletna beka ili do neki dan Lahma.Mislim da je bolje probati nekoga od mladjih i davati im priliku tipa Memije ili nekog drugog nego vracati Vrsajevica iz "penzije",ako vec necemo da eksperimentisemo.bhsport je napisao/la:Dobra ideja, sjecam se da je i u mladoj repki znao odigrati desnog beka. A vezano za Memisa, mozda ce on na stopera a Bico na desnog bekamma_hz je napisao/la:Probati Cimirota na desnom beku u ovim prijateljskim jer nam tu skripi najvise.Kad je tek dosao u Sarajevo igrao je na desnom beku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.