RK Sloga Doboj
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: RK Sloga Doboj
Svaka čast Slogi.
Nadam se da sutra dobijate Partizan i osvjetlavate obraz BiH !!!
Nadam se da sutra dobijate Partizan i osvjetlavate obraz BiH !!!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Iskrene čestitke za prvaka BiH od komšija iz Gračanice, sretno sa Partizanom!
Zašto nema Manjića,povreda ili ?
Priča se da ima inostrani angažman u klub koji igra LŠ,pa nije smio nastupiti za Slogu radi toga???
Priča se da ima inostrani angažman u klub koji igra LŠ,pa nije smio nastupiti za Slogu radi toga???
ne znam sta je, samo znam da nam je njegovo neigranja veliki hendikep...
veceras je bio na tribinama gledo je utakmicu, valjda je suspendovan od kluba. ali ne znam sta je, tj. zbog cega! 
sutra hrabro protiv partizana pa sta bude, mislim da je veci pritisak na njima!

sutra hrabro protiv partizana pa sta bude, mislim da je veci pritisak na njima!
Dobro pitanjeViper je napisao/la:Jel ono bijase vi igrate u Zenici ako prodjete u LP?

Nema vise :P
Da se i mi nagledamo Ademar Leonaflash je napisao/la:Dobro pitanjeViper je napisao/la:Jel ono bijase vi igrate u Zenici ako prodjete u LP?

SAMO ČELIK !
@viper
Kako bi dobro bilo da prodju
Jest da nije Celik al navijao bih za njih iz srca.Zamisli Kiel,Ademar,Hamburg...ma bilo sta od ovoga u Zenici pogledat:)
Kako bi dobro bilo da prodju

Nema vise :P
Da se igra u Doboju dobili bi Partizana 100%,ovako teško,sudije,publika,mali kvalitet na strani Partizana i to je to .Omjer 60-40. Al po meni je i ovo uspjeh.Uglavnom komšije, Sretno sutra
Iskrene čestitke i iz Goražda navijamo za Slogu u takmica u 17.00 prenos na RTS.
Osigurana jesen u Europi,što je bez obzira na današnji rezultat veliki uspjeh
@flash
ako Sloga prodje igra u grupi sa: Montpellier, Ademar Leon, Cehovski Medvedi, Flensburg i vjerovatno Hamburg. Tezu grupu nisu mogli dobiti na da su birali
Al neka treba ove odgledat u Zenici, samo meni niko nije odgovorio na pitanje: Jel Sloga igra u Zenici ako prodju u LP, znam da je bilo govora o tome?
ako Sloga prodje igra u grupi sa: Montpellier, Ademar Leon, Cehovski Medvedi, Flensburg i vjerovatno Hamburg. Tezu grupu nisu mogli dobiti na da su birali

SAMO ČELIK !
Ma kakvi treba to u Doboju igrat
BelminM23 je napisao/la:Ma kakvi treba to u Doboju igrat

SAMO ČELIK !
Pa jbt vidis da sam iz Doboja i naravno da bi volio da se igra u Doboju nego tamo u nekoj Banja luci il ZeniciViper je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Ma kakvi treba to u Doboju igrat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jest kad bi moglo
To je ko da kazes treba se u Doboju igrat utakmica Lige Prvaka u nogometu
![]()
Svaka cast Slogi!!
Bio sam skeptican,jer nsam vidio da su otisli Medjic,Vrazalis,Halilbegovic, ali sinoc sam se pozitivno iznenado kad sam vidio da je Cakic tu,da je Kukrika tu, i jos par provjerenih igraca. Sretno veceras!
EDIT : Ako prodju u LP igrat ce u Zenici,ako izgube veceras i budu igrali EHF kup,igrat ce u Doboju.
Bio sam skeptican,jer nsam vidio da su otisli Medjic,Vrazalis,Halilbegovic, ali sinoc sam se pozitivno iznenado kad sam vidio da je Cakic tu,da je Kukrika tu, i jos par provjerenih igraca. Sretno veceras!
EDIT : Ako prodju u LP igrat ce u Zenici,ako izgube veceras i budu igrali EHF kup,igrat ce u Doboju.
ZELJEZNICAR 1921!
da li ima prenos na tv finalne utakmice ili link neki na internetu??
Neko je napiso da ima na RTRS-u izgleda da nema,ako ima ko link nek stavi.,srento Sloga..jauza je napisao/la:da li ima prenos na tv finalne utakmice ili link neki na internetu??
RTS je prenosio jucer Partizan - Porto, trebali bi i ovujauza je napisao/la:da li ima prenos na tv finalne utakmice ili link neki na internetu??

SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.