On ima nesto sto Pjanic nema. Pun je sebe, nesto kao Hajrovic.
Mislim da ako se uozbilji moze biti nesto od njega. Vidi se razlika izmedju njega i ovi ostali igraca SA i Zelje, patnja za gledati
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
On ima nesto sto Pjanic nema. Pun je sebe, nesto kao Hajrovic.
Pa eto reci ti koga imamo da može zamijeniti Bajraktarevića na krilu osim ove dvojice? Možda Malekinušić . Ovaj Hasić ima šut isto kao Hajrović, samo što za razliku od ovog rezonuje, hoće da asistira... ali iskreno ako nećemo igrati sa krilima ( a očigledno nećemo) ne vidim potrebu da ga se zove uopšte.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:26Zar ima još ljudi koji vjeruju u ovu prevaru od igrača koji nije pravio razliku ni na našim pašnjacima ni u turskoj cvajti?
Kikanovic iz MLS-a moze igrat sve bocne pozicije. Vec ima 3 pune sezone kao starter iza sebe. Ove godine mu je ekipa najlosija u ligi, ali nema to toliko veze i Esmirov klub je medju najlosijim. Mislim da Jasic isto moze odgovorit na krilnim pozicijama iako mu desna strana vise odgovara a ona je zabetonirana za Amara i Esmira ako odlucimo igrat drugu formaciju. Sakota je takodjer lijevo krilo.. Ima tu nekih opcija ali nijedna ne obecava kule i gradove nego treba tacno znat sto ti neko treba i kako ces ga iskoristit.Daduli je napisao/la: ↑15 sep 2024, 13:22Nemam ništa protiv da kao rezerva Bajraktareviću budu pozvani Hotić i /ili Hasić. Fali nam i lijevo krilo.
Od lijevih krila koga imamo/imali smo/mogli imati - Menalo (on je bio jako dobar kao džoker), Hamulić (sam sebe završio), Vuković (vjerovatno zatvorena vrata), Duljević , Ziljkić... Možda i najlošiji izbor od svih pozicija imamo na lijevom krilu tj. nemamo maltene ništa. Možda ovaj Filip Bilbija?
Gospodine stranice Ismeta Hore je pored ove. Ja pišem ko je igrao i nisam rekao da su za reprezentacije. dobro pročitaj moje rečenice.
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Mocvara1991 i 9 gostiju.