Edin Džeko
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Goalgetter
- Kontakt:
Ali ocekujem ga ipak u prvih 11 protiv Reala, ne vjerujem da ce krenuti sa Lautarom i Correom u tandemu.
https://www.futwiz.com/en/fifa22/player/edin-dzeko/180
Mada na dr.strani je Real Madrid a znamo kako Edin uglavnom igra kada je motivisan. Nema Pepea
- ArtVandelay
- Kontakt:
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Hahahaha kakvi levati ovdje komentarišu i to na isti nacin kao da se nalazimo u 2012 godini i igra u onom plavom klubu gdje su svi debelo preplaceni.ArtVandelay je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:38Jednostavno mora zabiti večeras. Ako ne zabije, slijedi mu klupa sasvim sigurno jer correa je igračina.
Levati pricate o igracu koji je top 10 strijelaca u zadnjih 20 godina nije vam to više Dzeko iz Teplica
- ArtVandelay
- Kontakt:
90minut je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:49Hahahaha kakvi levati ovdje komentarišu i to na isti nacin kao da se nalazimo u 2012 godini i igra u onom plavom klubu gdje su svi debelo preplaceni.ArtVandelay je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:38Jednostavno mora zabiti večeras. Ako ne zabije, slijedi mu klupa sasvim sigurno jer correa je igračina.
Levati pricate o igracu koji je top 10 strijelaca u zadnjih 20 godina nije vam to više Dzeko iz Teplica![]()
Pa kada ga je onomad jedan bony (hej, pazi imena, bony) klupirao, a da neće igračina poput corree, koji grize kao pitbul na terenu... Još je džeko tada bio deset mlađi...
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- ArtVandelay
- Kontakt:
Mora grist kao negredo što je grizao nekada...
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- Goalgetter
- Kontakt:
- ArtVandelay
- Kontakt:
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- marlostanf1eld
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
- marlostanf1eld
- Kontakt:
dzeko onako, bas je trom. ne znam koji k lik ovoliko trci u odbranu,pao je nakon 20 min:-)
smijesan je kada krene kontra a njega ni na mapi.
steta sto ne udje barem jedna....cudna nekakva tekma skroz, presporo sve a komentator kaze puna intenziteta i tempa:-)
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Anoniman, arabijskisupi, AshburtonG, b00t, Blackwargreymon, boki86, Cautinho, CHR, CrvenoCrnaArmija, Daduli, DanijelTZ, darker10, delko, donCorleone1892, eaglebvb09, enobarca, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, haklamas, HariTz, J1897, jasmin10, JimmyPage, kakarut, karajlo, lakilone, legendarnadruga, Lynx, Markinhio, Marsiano, miki09, MikiPirs, mk1008, Mocvara1991, Muumii, napapijri1987, resko1, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, THEC, tutankamon1905, UtdBiH21, zemuntrg, Zrinjaaaa i 356 gostiju.