Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Denis Huseinbašić
Nema teorije da mu ne bi bila gotova "papirologija" do marta.
Samo moze biti do njegove neodlučnosti.
Evo i nakon razgovora sa selektorom i Misketom i dalje je neodlučan.
Samo moze biti do njegove neodlučnosti.
Evo i nakon razgovora sa selektorom i Misketom i dalje je neodlučan.
Igrat ce na Euru za Njemce, kao sto sam i rekao nije dobio garancije za poziv u martu, momak cijeni sebe nije oyebina ne zeli da ispred njega budu rekreativci Danilovic i Gojak.
Ako je Tahirovic s 3-4 utakmice seniorskog fudbala dobio garanciju za poziv u martu, nema razloga da je ovaj ne dobije. Ni ja ne vjerujem u pricu o nemogucnosti zavrsavanja papirologije, posto je sve u vezi njega jos davno pokrenuto. Opet kazem, ako misli da ce dobaciti do A selekcije Njemacke - sretno mu bilo, ali toliki optimizam ni budale nemaju.
On da igra za Svabe hahahaha... pa medju najgorim igracima Kelna je svaku tekmu. Srednja zalost igrac.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Eto Tahirovic ce dobiti poziv za mart, a nema ni 100 minuta seniorskog fudbala, a Huseinbasic nece, a ima 20 utakmica za Koln u bundesligi i europi...on ako misli da mu je tih 5-6 utakmica za u21 euro vrijednije od narednih 10+ godina u nasoj reprezentaciji i vjerovatno eura 2024, bujrum sine, samo naprijed
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
@wanda, ta priča o garancijama nema nikakvog smisla...ali bas nikakvog. Te garancije mogu samo njemu biti izgovor. (Ispričana priča oko koje se stalno vrti).
I ptice na grani znaju da bi dobio poziv i da bi imao zapaženu ulogu u martu.
S dr.strane, sumnjam da su mu Svabe dale ikakvu garanciju. Svakako mu je upitan poziv za EP21 a kamoli ako nastavi povremeno coskariti na klupi Kolna kako je to bilo u nastavku sezone i posljednje 3,4 utakmice.
Mislim, priča o garancijama je besmislena.
Dečko se malo preracunao, previše pod uticajem menadžera bio i sada vjerovatno i jeste kasno za papirologiju jer je neodlučan bio. Odnosno još uvijek je neodlučan.
Eto Tahirovic će dobiti poziv a kao Huseinbašić ne bi iako ima mnogo veću ulogu u svom klubu...ali mnogo, mnogo, mnogo veću ulogu.
I ptice na grani znaju da bi dobio poziv i da bi imao zapaženu ulogu u martu.
S dr.strane, sumnjam da su mu Svabe dale ikakvu garanciju. Svakako mu je upitan poziv za EP21 a kamoli ako nastavi povremeno coskariti na klupi Kolna kako je to bilo u nastavku sezone i posljednje 3,4 utakmice.
Mislim, priča o garancijama je besmislena.
Dečko se malo preracunao, previše pod uticajem menadžera bio i sada vjerovatno i jeste kasno za papirologiju jer je neodlučan bio. Odnosno još uvijek je neodlučan.
Eto Tahirovic će dobiti poziv a kao Huseinbašić ne bi iako ima mnogo veću ulogu u svom klubu...ali mnogo, mnogo, mnogo veću ulogu.
A odakle sad priča o papirologiji?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma nece ovaj ni za u21 elfa dobiti poziv..Na osnovu cega bi igrao za u21 elfa? Pa jedan od najgore ocjenjenih igraca Kelna je konstantno.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bitno je da su naši odradili sa svoje strane što su mogli. Šta god da ovaj odluči, bar smo pokušali.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam se da momak nije glup. Izabrati Elf U21 znači sunovrat i ponor u stilu Burnića.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovog lika stvarno onaj ko ga savjetuje mu ne zeli dobro u karijeri. Zar misli da moze igrati za Njemacku? Doci ce za godinu,dvije neko od 18,19 godina i odyebat ovog
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Slažem se, ovaj put ipak nema šta da se prigovori nikome, nadam se da momak i njegova okolina imaju bar imalo mozga.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Sve je na njemu.
Ma hoce prvo vjerovatno da odigra taj euro sa u21 radi karijere, kao sto je Medunjanin sa Holandijom pa onda da se razmislja, treba mu dati vremena.
Ali sad izgleda da ima to novo pravilo gdje mozda nece moci onda igrat za nas.
Miske i Faruk su odradili kako treba, pricali s njim,vecera sa roditeljima da se zna da ga hocemo i neka razmislja.
Miske i Faruk su odradili kako treba, pricali s njim,vecera sa roditeljima da se zna da ga hocemo i neka razmislja.
BašČelik!
Za karijeru bi mu vise znacilo da nastupi za nasu A repku od Baustelije U21. Nejasan mi je lik.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Medunjanina niko nije ni zvao kad je igrao europsko u21 za holandijumrAdislic je napisao/la: ↑16 feb 2023, 16:24Ma hoce prvo vjerovatno da odigra taj euro sa u21 radi karijere, kao sto je Medunjanin sa Holandijom pa onda da se razmislja, treba mu dati vremena.
A mali nek igra za njemacku ko ga ****
Govorio je i sam da ga je Baka zvao prije Eura sa Holandijom, ali mu se ukazala prilika ovamo,Manijakalnost99 je napisao/la: ↑16 feb 2023, 16:47Medunjanina niko nije ni zvao kad je igrao europsko u21 za holandijumrAdislic je napisao/la: ↑16 feb 2023, 16:24Ma hoce prvo vjerovatno da odigra taj euro sa u21 radi karijere, kao sto je Medunjanin sa Holandijom pa onda da se razmislja, treba mu dati vremena.
A mali nek igra za njemacku ko ga ****
osvojio Euro i kad je vidio poslje godinu da je nemoguce igrati za njih odazvao se Ciri.
BašČelik!
Al,vidis sto ti je Njemacki sistem babo i menadzer na razgovoru nije ko Ahmedhodzic dodje babo Mirso u Sarajevo i kaze pisi ga za Bosnu da igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.