Naime, Mujakićeva plata u Partizanu na mjesečnom nivou iznosi čak nešto više od 40.000 eura
Nihad Mujakić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Nihad Mujakić
Ali nevjerovatno je da su nekad on i menadzer isposlovali ovo :
Naime, Mujakićeva plata u Partizanu na mjesečnom nivou iznosi čak nešto više od 40.000 eura
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Tadašnji trener Partizana Stanojevic se ugradio u Mujakicev angažman.
Ti to utipka ko zajebanciju ali Nihad je stvarno radi toga tu. On je fudbaler koji je zadužen za sve nefudbalske radnje. Očito staf smatra da to dobro radi dok žrtvuju jedno mjesto svjesno. Naj@bo je kad jednom ustane na lijevu nogu i popusti u svom radu.SanaBosna je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:14Njegova svrha da na trening dize atomsferu, podrzava igrace i disciplinovano trciDiadora je napisao/la: ↑30 jun 2026, 20:47Radeljic rezervni lijevi stoper burnic pozvan da bude rezervni bek.koja je svrha mujakica I zasto je uopste pozvan?
Covjek pozvan a treneru ne pada na pamet da ga ubaci u bilo kojoj situaciji na terenu. Jos je zadnju cetvrtinu sezone vise proveo vremena na klupi nego na terenu. Bezveze trosenje poziva![]()
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Eto prodao se. Mislim da nema sta traziti od septembra na spisku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zamisli da neko ovu kokos bez glave placa..
- Beduin
- Kontakt:
Jesul mu makar ukucani organizovali docek nakon SP? 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Prelazi u Erzurumspor izgleda… 
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
mislim da nema vise sta trazit u Reprezentaciji
ne vidim po cemu bi dalje dobijao pozive
kvaliteta nema za nivo reprezentacije
transfer je ostvaren (ako je u pitanju menedzerski poziv) tako da zaista bi bilo cudo viditi ga ponovo na spisku.
"zbogom i hvala na svemu" vrhunac karijere je sto je sjedio u autobusu na highwayu tokom SP
ne vidim po cemu bi dalje dobijao pozive
kvaliteta nema za nivo reprezentacije
transfer je ostvaren (ako je u pitanju menedzerski poziv) tako da zaista bi bilo cudo viditi ga ponovo na spisku.
"zbogom i hvala na svemu" vrhunac karijere je sto je sjedio u autobusu na highwayu tokom SP
Mujakic u nasoj reprezentaciji nesto poput trenutnog Hendresona u Engleskoj. Hendreson je lider kojeg Tuchel treba, a Mujakic fighter kojeg Barbarez treba
Srce, čast i ponos!
Kakva oyebina. Njegovi pozivi su malo manje kriminalni od poziva Tini Susicu.
Ja vam fino rekao, covjeku zivi snove igranjem u Turskoj, zena sretna, sretan on. Znaci kad odbijes bolji klub radi Turske, znas gdje ti je mjesto. I ovaj lik je ispred Gazibegovica koji je kolko tolko dobar.
U Partizanu imao 42k mjesečno platu