EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

Ahmed.S
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la Ahmed.S » 07 feb 2010, 14:46

Enes Iz Stranke je napisao/la:
ljubav je napisao/la:Nemojte se zavaravati, Francuska i Rumunija su velesile za Bosnu koja je, ruku na srce, u rangu
sa Bjelorusijom i Albanijom.
Umalo ti ne reko nesto...
Pa molim te koja je Rumunija bila u grupi za kvalifikacije ? jos su imali 100 puta laksu grupu
a koji smo mi bili

haj malo vrati se ljubavim zar sport nisi
Sta se bunis i razmiljas kao djecacic..Upravu je covjek,jasta su nego velesile...Emocije na stranu,i budimo realni...Imamo neku ekipu ,trenutno mozda s boljim pojedincima...Pratis li Rumunsku ligu,sta nije jasno...

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 07 feb 2010, 14:47

Rumunske ekipe skoro svake godine igraju LP i redovno su u zavrsnici Cupa UEFA.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 07 feb 2010, 14:48

MaliMemo je napisao/la:
emir987 je napisao/la:Mene najvise sekira sto je Platini i sada najbolji igrac Francuske reprezentacije!
to je ono najgore, sto ce se igrati rukomet :mrgreen:
Moguce je da do kvalifikacija uvedu "pomoc tehnologije" u sudjnje, i Platinija su pritisli pa je rekao da je sada to sasvim realna opcija. Nadam se da Francuzi nece imati prednost na racun imena.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 07 feb 2010, 14:48

ljubav je napisao/la:Rumunske ekipe skoro svake godine igraju LP i redovno su u zavrsnici Cupa UEFA.
vidjeli smo Kluž, rupa. Kakva ba Rumunija, prosjek godina 30.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 feb 2010, 14:49

MaliMemo je napisao/la:
ljubav je napisao/la:Nemojte se zavaravati, Francuska i Rumunija su velesile za Bosnu koja je, ruku na srce, u rangu
neka ih, neka nas podcijene, pa ce im se obit od glavu !
Francuska je velesila i to je tačno. Isto tako je tačno da je Bosna više u rangu sa Srbijom nego Albanijom i Bjelorusijom. Rezultat znamo. A Rumunija velesila? Na čemu temeljiš ovu konstataciju molim te, odgovori ako za Boga znaš.

BiH je u zadnjih godinu dana osvojila 46.083 bodova naspram Rumunije koja je osvojila 28.500 bodova i tako uspjela pasti sa 17 na 38 mjesto na FIFA listi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 07 feb 2010, 14:50

Do not feed the troll....
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 07 feb 2010, 14:51

ljubav ,,tu smo negdje sa rumunima ipak mislim imamo jace igrace istina da oni imaju dobre klubove ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 07 feb 2010, 14:52

NoName je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:
Francuska je velesila i to je tačno. Isto tako je tačno da je Bosna više u rangu sa Srbijom nego Albanijom i Bjelorusijom. Rezultat znamo. A Rumunija velesila? Na čemu temeljiš ovu konstataciju molim te, odgovori ako za Boga znaš.

BiH je u zadnjih godinu dana osvojila 46.083 bodova naspram Rumunije koja je osvojila 28.500 bodova i tako uspjela pasti sa 17 na 38 mjesto na FIFA listi.
na osnovu čega ti temeljiš tu izjavu? Na osnovu Henryeve ruke i izbacivanja jadnih Iraca na taj način? kakva ba velesila, nema tu više Zidana da izvlači Francuze iz go**na.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 feb 2010, 14:53

ljubav je napisao/la:Rumunske ekipe skoro svake godine igraju LP i redovno su u zavrsnici Cupa UEFA.
ako si ti potpuni pesimista (a vidim da jesi) onda mislim da ne trebaš komentarisati reprezentaciju kao i njene igrače ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 07 feb 2010, 14:54

A ti si, koliko god se to ni tebi ni meni sviđalo, još uvijek Bosanac, tj. ti si izrod Bosanaca :lol:

Pa sto ne Engleska :cry:
Ajde, dobro smo prošli sa drugom jakosnom skupinom, a sa prvom... Platini je jak igrač.. Pitajte Irce :mrgreen:

Opsirnije sutra 8-)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 07 feb 2010, 14:54

NoName je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:

Na cemu ti temeljis da smo mi u rangu s njima...Usrali se od Tuaraka u Zenici i molili Allaha da prodje 90 min...Drugo ,Portugal nas dvije tekme dobio,trece dobijali Estoniju , Armeniju i Belgiju koja je gubila od Armenije u tom ciklusu...Ljudi urazumite se,stavimo se tamo gdje nam je mjesto...

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 07 feb 2010, 14:55

Elddar je napisao/la:
U tim godinama su fudbaleri najspremniji 28-31.

Pa kad jedna Turska sa rezervnim sastavom nameraci Bosnu, nema se tu sta pricati.

Bosna je sve znacajnije utakmice izgubila, samo su pobijedili Estoniju, Armeniju i Belgiju koja je
propala, cak ih je i Armenija dobila.

@Crnia_SA

Koje jace igrace?

@Mirza

Ja nisam pesimista, moja repka ce se lagano plasirati na EP.
@Eldaar

Zasto omalovazavas Irce
Irci su velesila, skoro svi igraci im igraju u vrhunskim klubovima iz EPL, najjace lige na svijetu.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 07 feb 2010, 14:56

Ahmed.S je napisao/la: Na cemu ti temeljis da smo mi u rangu s njima...Usrali se od Tuaraka u Zenici i molili Allaha da prodje 90 min...Drugo ,Portugal nas dvije tekme dobio,trece dobijali Estoniju , Armeniju i Belgiju koja je gubila od Armenije u tom ciklusu...Ljudi urazumite se,stavimo se tamo gdje nam je mjesto...
Turska kad god odigra neko takmičenje bude jedna od najboljih reprezentacija. ;)
Grandmaster.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 07 feb 2010, 14:57

Isto ne zaboravite da smo dobili dva ista protivnika koje je Srbija imala (i završila ispred njih) u prethodnim kvalifikacijama za SP - Francusku i Rumuniju. Istina Srbi su više igrali na defanzivni kvalitet i tada je se još jednom potvdila ona teza da je bolje imati jaku odbranu nego dobar napad. Kod nas je baš suprotno, imamo dobar napad a odbrana...hm. To je se pokazalo i protiv Portugala jer ko zna kako bi sve završilo da smo kao repka nešto slabiji u napadu ali mnogo kvalitetniji u odbrani. No to je druga tema i neka druga priča...

Nadam se da će se Papac vratiti, da ćemo pored Njemačke naći dobre protivnike u prijateljskim, te da se do spetembra posebno radi na kvalitetu odbrane! Znam ja da sve ovo zna i Sušić, naravno to mu je posao i iz onoga što sam do sada vidio, čovjek je koji je jako ozbiljan!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 feb 2010, 14:59

Ahmed.S je napisao/la: Na cemu ti temeljis da smo mi u rangu s njima...Usrali se od Tuaraka u Zenici i molili Allaha da prodje 90 min...Drugo ,Portugal nas dvije tekme dobio,trece dobijali Estoniju , Armeniju i Belgiju koja je gubila od Armenije u tom ciklusu...Ljudi urazumite se,stavimo se tamo gdje nam je mjesto...
@Elddar: Francuska je velesila po imenima i samo po imenima.

@Ahmede: Sa igrom kakvu smo igrali protiv Turaka bi pobijedili mnoge bolje reprezentacije. Ako slučajno nisi znao, utakmica se igra 90 minuta a ne 15 minuta o kojima ti govoriš.

@Ljubav: Marš na sportsport.co.uk

@Mr. Plummer: Ako je on trol a ti moderator o čemu onda pričamo....
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 07 feb 2010, 14:59

ljubav je napisao/la:
Elddar je napisao/la:
U tim godinama su fudbaleri najspremniji 28-31.

Pa kad jedna Turska sa rezervnim sastavom nameraci Bosnu, nema se tu sta pricati.

Bosna je sve znacajnije utakmice izgubila, samo su pobijedili Estoniju, Armeniju i Belgiju koja je
propala, cak ih je i Armenija dobila.

@Crnia_SA

Koje jace igrace?

@Mirza

Ja nisam pesimista, moja repka ce se lagano plasirati na EP.
@Eldaar

Zasto omalovazavas Irce
Irci su velesila, skoro svi igraci im igraju u vrhunskim klubovima iz EPL, najjace lige na svijetu.
ne omalovažavam nikoga, napisao sam "jadni" zato što su ih francuzi izbacili na svima poznat "jadan" način.

@noname upravo to.
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 07 feb 2010, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 feb 2010, 15:00

relativno dobar žrijeb, iz prvog šešira je moglo i bolje i gore, al drugi je ok skroz, jer rumuni su sad najgori u zadnjih 15-20 god. Od bjelorusije je bilo i boljih za izvući, a sa albanijom se bojim gostovanja, al sve u svemu sad možemo realno ići na to drugo mjesto, mislim da nismo nikad imali veće šanse
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 feb 2010, 15:00

ljudi ne znam za vas ali ja sam prezadovoljan grupom, nek smo izbjegli vise spaniju i tursku...dosta ima do kvalifikacija i ove reprezentacije nece biti iste... mogu biti u boljoj formi ali mogu biti i u losijoj...mozda da je slovenija npr dosla umjesto bjelorusije onda bi to bilo jos bolje ali opet kad vidim u kakvoj je grupi crna gora mi moramo biti zadovoljni...

btw: ne znam zasto raspravljate sa "ljubav" zar niste naucili da frajer uziva kontrirat
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 feb 2010, 15:00

Nije losa grupa ,samo sto sam se nadao da cemo izbjeci Bjelorusiju ,znaju itekako igrati nogomet ,gledao sam ih u par navrata ,po meni ce biti veci problem od Rumunije ,koja nije nesto posebno ,mada imaju sve uslove da budu odlicni ,imaju dobru ligu ,skoro svake godine izbace klub u Ligu Prvaka ,ali nemaju kao repka kontinuitet dobrih igara ,i "petarda" u Beogradu je pokazala da imaju dosta slabosti.
Sto se tice Francuza ,odlicno ,jer mijenjaju ekipu poslije Svjetskog ,i ne mislim da ce im smjena generacija donijeti neke dobre rezultate ,ali su ipak Francuzi.
Ostale ekipe ne bi komentirao...
Uz par stvari da nam se posloze kao sto su dovodjenje nekih mladih snaga u ekipu ,i vracanje Papca ,i jos nekog solidnog stopera ,vjerujem kako mozemo biti prvi u grupi ,jer takav pristup nam je potreban ,jer vjerujem da je proslo vrijeme gonjanja nekih baraza ,kalkuliranja ,teorija ,i td..zgazit sve ,i gotovo .
Nadam se da cemo ovaj put igrati na Kosevu.

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 07 feb 2010, 15:02

Ako sad ne odemo na euro necemo nikad....idealna grupa moze biti 2 a sto da ne i prvi....

Rumunija nije kao sto je bila a tu ce biti i smjena generacija isto mislim i da ce francuzi s potpuno novom repkom u kvalifikacije...to je nasa sansa

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.