Realno trenutno ste miljama daleko ispred nas ..AvantiBL je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:28"Dajte nam pošteno suđenje i zgazićemo vas"
Za 180 minuta, krštene prilike niste napravili. Ustanite kad čujete FK Borac i za gospodina Mladena Žižovića.
Vrlo je tanka linija od "igrate osminu finala najslabijeg UEFA takmičenja" do "ipak su oni igrali osminu nekog evropskog takmičenja".
Uzdravlje i prijatno.
Kup Bosne i Hercegovine 2024/25
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2024/25
I mi smo za ZrinjskiMedjed je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:30Nasi se cuvali za goškaAvantiBL je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:28"Dajte nam pošteno suđenje i zgazićemo vas"
Za 180 minuta, krštene prilike niste napravili. Ustanite kad čujete FK Borac i za gospodina Mladena Žižovića.
Vrlo je tanka linija od "igrate osminu finala najslabijeg UEFA takmičenja" do "ipak su oni igrali osminu nekog evropskog takmičenja".
Uzdravlje i prijatno.![]()

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Combattente87
- Kontakt:
Sarajevo bez Gulija za nijansu jače od Jedinstva iz Bihaća
skoro 5 godina nas niste pobjedili na Koševu, bjaaaaaaaažžžžžžžiiiiii !

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Sudije su nas zaklaleAvantiBL je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:30I mi smo za ZrinjskiMedjed je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:30Nasi se cuvali za goškaAvantiBL je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:28"Dajte nam pošteno suđenje i zgazićemo vas"
![]()

Imate još 180 minuta, možda i stvorite neku priliku

širokom deveto finale, i abd četvrti trofej kupa 

Padose sarajevski velikani bez ispaljenog metka
Nisam gledao Sarajevo - Borac zbog Zeljeznicara
Evo gledam reprizu Siroki Zeljeznicar na Areni
Potcjenili smo ih i takticki su nas uzeli
Najerali su nas na greske iz kojih su profitirali
Zasluzena pobjeda i nadam se skroz drugoj utakmici na Grbavici
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Cestitke Borcu ponovo na zasluzenoj pobjedi.
Na nasu zalost daleko ste vi ispred nas,na pravu evropsku ekipu licite realno.Osvojite ligu ali pustite Siroki u finalu
Na nasu zalost daleko ste vi ispred nas,na pravu evropsku ekipu licite realno.Osvojite ligu ali pustite Siroki u finalu

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 00:02Padose sarajevski velikani bez ispaljenog metka

To i jeste vas nivo. Mnogo vi dozete u nebesa Sarajevo i Zeljeznicar, neopravdano. Nikakvi to "velikani" nisu.Medjed je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:30Nasi se cuvali za goškaAvantiBL je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:28"Dajte nam pošteno suđenje i zgazićemo vas"
PS: Nisam tzv "borcevac" i **** mi se za Borac
Siroki zasluzeno pobijedio. Nasi igraci kao da nisu postojali. Borac pokazao da je trenutno najbolja ekipa u ligi. Djeluju smireno, kada postignu gol znaju sta treba raditi. Ovu utakmicu nisam vidio neku pomoc sudija.
U revansu ocekujem, remi u BL i pobjedu Sirokog na Grbavici.
U revansu ocekujem, remi u BL i pobjedu Sirokog na Grbavici.
Pa recimo po broju gledaoca, pratioca, clanova jesu najveci u BiH ali sto se tice igre trenutno su oba kluba ispod Borca i Zrinjskog.Karakajac je napisao/la: ↑03 apr 2025, 09:36To i jeste vas nivo. Mnogo vi dozete u nebesa Sarajevo i Zeljeznicar, neopravdano. Nikakvi to "velikani" nisu.Medjed je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:30Nasi se cuvali za goškaAvantiBL je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:28"Dajte nam pošteno suđenje i zgazićemo vas"
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Zeljeznicar i Sarajevo zajedno imaju 33 trofeja vise nego svi ostali zajedno, a o navijacima ne moramo pricatiKarakajac je napisao/la: ↑03 apr 2025, 09:36To i jeste vas nivo. Mnogo vi dozete u nebesa Sarajevo i Zeljeznicar, neopravdano. Nikakvi to "velikani" nisu.Medjed je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:30Nasi se cuvali za goškaAvantiBL je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:28"Dajte nam pošteno suđenje i zgazićemo vas"
Zeljo ih ima vise nego svi zajedno
Helem nejse necemo o tome dovoljno je receno
Za BiH velikani itekako jesu, ali to nema veze i uticaja s trenutnim stanjem
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sve po zaslugama.AvantiBL je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:48I naravno, seljaci ostaju seljaci.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pogle ... 62BX6ZvxYg

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Slazem se, potpuno si u pravu. I mi i strumfovi nismo realni sekunde. Ja sam navijac Sarajeva ali mislim da FKS nije nikakav velikan nego samo jedan iznadprosjecan klub za BH okvire a van BH je potpuno nebitan i smijesan klub. Zeljo je jos gori od Sarajeva. Mi zivimo u proslosti i mislimo da smo velikane zbog toga sto smo u bivsoj drzavi bili prvoligasi i prvaci (mi dva puta, zeljo jednom). A ustvari i u toj ligi bili smo nebitni, pogotovo zeljo koji je pola vijeka proveo u nizem rangu. Imali smo poneki bljesak i to je to.Karakajac je napisao/la: ↑03 apr 2025, 09:36To i jeste vas nivo. Mnogo vi dozete u nebesa Sarajevo i Zeljeznicar, neopravdano. Nikakvi to "velikani" nisu.Medjed je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:30Nasi se cuvali za goškaAvantiBL je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:28"Dajte nam pošteno suđenje i zgazićemo vas"
A sto se tice sadasnjosti mi se volimo uzdizati i cesto pravimo neka poredjenja sa komsijama i susjedima a cinjenica je da u BiH imamo 2 prosjecne ekipe a to su borac i zrinjski ali odskacu od ostalih jer nemaju nikakvu konkurenciju osim njih samih, pa imamo FKS koji je 2 stepenice ispod njih i zelju koji je stepenicu ispod FKS, svi ostali su potpuno nebitni i ne treba ih ni pominjati.
Npr u Hrvatskoj HNL borac i zrinjski bi bili osrednji nebitni klubovi iz donjeg dijela tabele sa mozda ponekim bljeskom. Sarajevo bi tavorilo na dnu i borili bi se za opstanak ispadali i upadali. Zeljo bi bio ispodrosjecan drugoligas ako ne i gore od toga.
U Srbiji bi se borac i zrinjski borili za vrh tj za trece mjesto ili ponekad kad partizan ima losu sezonu i za drugo. Sarajevo bi bilo tu negdje iznad polovine i nekad bi se umjesali u borbu za evropu, dok bi se zeljo sa svojim spletkarenjem odlicno uklopio i uvukao se u guzzicu vucicu ili ko god je na vlasti i bio isto sto je zadnjih godina u BiH. Vlast i savez bi ih drzali u vrhu i gurali ponekad u evropu i to je to.
Zadnja izmjena: Medjed, dana/u 03 apr 2025, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Da su seljaci, to je istina, i to najviše pokazuju kad gađaju protivničke igrače koji ih pošteno pobjede. Ili nekad i svoje.AvantiBL je napisao/la: ↑02 apr 2025, 22:48I naravno, seljaci ostaju seljaci.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pogle ... 62BX6ZvxYg

Ali ove kriminalce u žutom treba gađati gdje god stigneš. Takvu koncentraciju govana možeš naći samo još u parlamentu.