Domaćini polufinala su ekipe iz Pota 1 i Pota 2, a za finale se bira kuglanjem između pobjednika polufinalista.invincible1921 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 20:48Ma daj cetnike da im vratimo za onu kradju na kosevu 2005 i sve ono u BG...CAGarfia je napisao/la: ↑12 sep 2025, 14:40Igraju se 4 mini turnira na sljedeći princip :Projected Nov 2025 FIFA points for teams expected in WC playoffs (as of 10 Sep):
Pot 1:1709,
1560,
1545,
1536
Pot 2:1527,
1526,
1516,
1506
Pot 3:1493,
1493,
1489,
1338
Pot 4:![]()
![]()
(UNL entrants)
Polufinale 1 : POT 1 - POT 4
Polufinale 2 : POT 2 - POT 3
U finalu se izvlačenjem bira domaćin.
Mi smo sigurno gosti u baražu ako budemo drugi, a bićemo 99%. Jako, jako težak put.
Izvinjavam se ako je vec bilo, gdje se igraju polufinala? jel sve u istoj drzavi ili je domacin razlicit u dva polufinala?
Svjetsko Prvenstvo 2026 | Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Svjetsko Prvenstvo 2026 | Kvalifikacije
-
- Kontakt:
CAGarfia je napisao/la: ↑12 sep 2025, 22:09Domaćini polufinala su ekipe iz Pota 1 i Pota 2, a za finale se bira kuglanjem između pobjednika polufinalista.invincible1921 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 20:48Ma daj cetnike da im vratimo za onu kradju na kosevu 2005 i sve ono u BG...
Izvinjavam se ako je vec bilo, gdje se igraju polufinala? jel sve u istoj drzavi ili je domacin razlicit u dva polufinala?
A postoji li mogucnosti da jos skocimo u Pot 2 ?
„Ovo je moj grad na svijetu nema ga“
SAID HUSEJINOVIC
MUSTAFA HUKIC
MERSED KOVAČEVIĆ
SAID HUSEJINOVIC
MUSTAFA HUKIC
MERSED KOVAČEVIĆ
- Quartararo
- Kontakt:
Već idu nove kombinacije. Kakvi likovi.

Prvi smo na tabeli iako smo izgubili od Austrije i imamo isto bodova
Nasao sam da se gledaju prvo bodovi, drugo gol razlika, trece zabijeni golovi i cetvrto tek medjusobni omjer
Teoretski Rumunija da pobjedi Austriju nama bi i bod u Austriji bio dovoljan ukoliko pobjedimo Kipar i Rumuniju bez primljenih golova
Nasao sam da se gledaju prvo bodovi, drugo gol razlika, trece zabijeni golovi i cetvrto tek medjusobni omjer
Teoretski Rumunija da pobjedi Austriju nama bi i bod u Austriji bio dovoljan ukoliko pobjedimo Kipar i Rumuniju bez primljenih golova
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zaboravljas da Austrija ima mec protiv San Marina. Tu ocekuj makar 5+ razlike za Austriju.NoDi80 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:58Prvi smo na tabeli iako smo izgubili od Austrije i imamo isto bodova
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Racunao sa to, ali poslije toga gostuju Kipru, Rumuniji i docekuju BiHDamirT je napisao/la: ↑13 sep 2025, 10:44Zaboravljas da Austrija ima mec protiv San Marina. Tu ocekuj makar 5+ razlike za Austriju.NoDi80 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:58Prvi smo na tabeli iako smo izgubili od Austrije i imamo isto bodova
Ne vjerujem da mogu sve pobjediti
Na nama je da pobjedimo Kipar, a ostalo kad dodje na red
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
2084 idemo na Evropsko.Tad će ic prva 3 direktno.
- Quartararo
- Kontakt:
Opet promašio terapiju. Nema teorije da završimo ispred Osterajha.NoDi80 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 10:54Racunao sa to, ali poslije toga gostuju Kipru, Rumuniji i docekuju BiHDamirT je napisao/la: ↑13 sep 2025, 10:44Zaboravljas da Austrija ima mec protiv San Marina. Tu ocekuj makar 5+ razlike za Austriju.NoDi80 je napisao/la: ↑13 sep 2025, 09:58Prvi smo na tabeli iako smo izgubili od Austrije i imamo isto bodova
Ne vjerujem da mogu sve pobjediti
Na nama je da pobjedimo Kipar, a ostalo kad dodje na red

- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam kako se dobijaju ovi bodovi ali koliko vidim blize smo da ispadnemo u nizi pot jer smo najslabiji u nasemLaMeloBall je napisao/la: ↑13 sep 2025, 02:55CAGarfia je napisao/la: ↑12 sep 2025, 22:09Domaćini polufinala su ekipe iz Pota 1 i Pota 2, a za finale se bira kuglanjem između pobjednika polufinalista.invincible1921 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 20:48
Ma daj cetnike da im vratimo za onu kradju na kosevu 2005 i sve ono u BG...
A postoji li mogucnosti da jos skocimo u Pot 2 ?
=\_1921_/=
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bilo bi dobro izvući ćif.ute iz prvog pota i Makedoniju/Sj.Irsku iz zadnjeg

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Evo Infantino i ostali baš lobiraju i guraju da SP 2030. bude sa 64 ekipe, možda i imamo neke šanse da se kvalifikujemo opet 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma kakve sanse, opet ce Evropa dobiti samo 2-3 mjesta vise, a ostatak ove tarabe iz Azije i ostalih kontinenata.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 17:54Evo Infantino i ostali baš lobiraju i guraju da SP 2030. bude sa 64 ekipe, možda i imamo neke šanse da se kvalifikujemo opet![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.