12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Nije bas 50-50, oni jesu neki favoriti jer su domacini. Ni mi ne znamo hoce li izaci ona ekipa protiv Italije i jel to pravilo kako ova ekipa igra. Nama ako i ovako prelosi veznjaci budu neraspolozeni, imat ces dodavanje stopera i napadaca i to mozda nicim ni ne rezultira.
Nadam se da je barbarez vidio protiv paname nedostatke formacije u vezi, jednostavno nam je falio jos jedan igrac u sredini.
- Goalgetter
- Kontakt:
Idu i oni na blef 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovi nešto mute očigledno
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Navlace nas da se opustimo, ko god da igra 300% ozbiljno uci u utakmicu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos samo 50 sati. 
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kako sam upratio, kladionice svaki dan spuštaju kvotu na Kanadu. Vjerovatno je to zbog uoitnog igranja Edina Džeke.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Pa Kanada jeste favorit. I da nisu domaćini imaju solidnu ekipu, a posebno kad si domaćin svjetskog prvenstva i prvi im je meč. Znači taj prvi meč koji će oni igrati će igrati sa 150% svojih mogućnosti i čitav stadion će biti protiv nas. To neće biti lako. Ja mislim da i neriješen ishod nije uopće los u takvoj jednoj utakmici. Godilo bi nam više da je sa kanadjanima druga ali šta je tu je
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kone zbog temperature se vratio nazad u hotel.
Sumnjam da je upitan za petak.
Sa 4-4-2 protiv Velsa se visilo 65 minuta, dok se oni sami nisu inercijom povukli a mi krenuli na sve ili nista. U Austriji nakon 1-1 za 15ak minuta nismo centra presli. Svaki jaci presing protivnika zavrsavat ce izbijanjem lopte ili jos gore greskama u zadnjoj liniji. To se moze samo pojacavanjem veznog reda promijeniti.
U ovoj ekipi Mahmic je najbolji veznjak, vidjelo se iz aviona nakon 20ak minuta igre protiv Makedonije. Mora igrati obavezno, a bit ce na klupi samo jer je "novi". Jedini je u stanju slati lopte u dubinu i otkljucati pasom odbranu protivnika. Takodjer, bez Memica nek ne pomislja poceti.
U ovoj ekipi Mahmic je najbolji veznjak, vidjelo se iz aviona nakon 20ak minuta igre protiv Makedonije. Mora igrati obavezno, a bit ce na klupi samo jer je "novi". Jedini je u stanju slati lopte u dubinu i otkljucati pasom odbranu protivnika. Takodjer, bez Memica nek ne pomislja poceti.
Mogu misliti postova kad budemo igrali osminu protiv Maroka...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
ma usro seGoalgetter je napisao/la: ↑10 jun 2026, 19:35
Kone zbog temperature se vratio nazad u hotel.
Sumnjam da je upitan za petak.
Edit: komentar viškaWisey je napisao/la: ↑10 jun 2026, 19:37Sa 4-4-2 protiv Velsa se visilo 65 minuta, dok se oni sami nisu inercijom povukli a mi krenuli na sve ili nista. U Austriji nakon 1-1 za 15ak minuta nismo centra presli. Svaki jaci presing protivnika zavrsavat ce izbijanjem lopte ili jos gore greskama u zadnjoj liniji. To se moze samo pojacavanjem veznog reda promijeniti.
Zadnja izmjena: Rio12345, dana/u 10 jun 2026, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
A koliko puta sam znao početi tipkati pa brže-bolje izbrišem. Jednostavno znam da ne vrijedi. Ali opet se insan s vremena na vrijeme upeca.Ghuraba je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:29Hureme, to je to!Definitivno se pojavilo puno djece na forumu i onda se mnogi ponekad upecamo na te njihove nezrele upadice. Najradije bih sebi dozvolio postove od 20-30 forumasa koje citam, jer ostale ionako preskacem. Ali, nekad neko i njih citira ili se zalomi pa se nesto i od toga procita, a onda te nekad ponese i da im repliciras itd.
Sta se ovo Celik drzi za koljeno, nije valjda ozbiljnija povreda... Sreca pa je Malic vec tamo i moze odmah uskociti, taman su i slican profil igraca (cak je po meni Arjan trenutno i potrebniji od Nidala, ali svejedno ne bih volio da se dijete povrijedilo i da mora propustiti prvenstvo).
Slažem se s konstatacijom u vezi s Čelikom i Malicem i ko je potrebniji, a daleko od toga da nekome insan želi i najsitniju povredicu. Sticem dojam da je Čelik dobio poziv prije Malica jer se Katić tek vraćao iz povrede a Hadzikadunic nekonstantan (jedina dva stopera dešnjaka). Iako su po mom mišljenju i Malic i Čelik trebali biti medju 26 putnika, a ne samo jedan.
Rekao bih čudna i nerezonska odluka stručnog štaba. A bilo ih je još. Ali hajmo zadržati pozitivu. To je najbitnije.
Raduje vijest da je Edin trenirao. Nekako nisam siguran da je spreman da starta, ali možda nas iznenadi svojom spremnošću. S druge strane, riječ je o prvoj utakmici i otvaranju prvenstva u Kanadi, zasigurno ce željeti startati. Nadam se da ce biti opravdano a ne na silu.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 10 jun 2026, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Mahmić nije imao toliko dobar debi, imao je jedan pas i odmah ljudi misle evo ga ronaldinho, odvadite malo. Mahmic je AMF te moze igrati samo umjesto demirovica, a ne bi ga stavio prije demirovica pogotovo jer je jos nedokazan, jedino da udje u drugom poluvremenu ako se bude ganjao rezultat. Takodjer mijenjati 4 4 2 formaciju bez prethodnog uigravanja nove formacije moze samo naskoditi. Tako da pustite stručni štab da radi svoj posao, spremite kokice kod kuće i navijajte.Wisey je napisao/la: ↑10 jun 2026, 19:37Sa 4-4-2 protiv Velsa se visilo 65 minuta, dok se oni sami nisu inercijom povukli a mi krenuli na sve ili nista. U Austriji nakon 1-1 za 15ak minuta nismo centra presli. Svaki jaci presing protivnika zavrsavat ce izbijanjem lopte ili jos gore greskama u zadnjoj liniji. To se moze samo pojacavanjem veznog reda promijeniti.
J*** nas Kanađani zbog srednjeg prsta Burnića. Šatro skontali da je to bilo za njih. 
- Ozymandias
- Kontakt:
Iskustvo iz zadnjih par utakmica ce presudit i vjerujem da cemo ih glatko dobit. Dok su se oni ganjali po prijateljskim utakmicama, nasi su orali teren i ginuli u kvalama da dodju ovdje. Nece Kanadjani znat sta ih je snaslo kad nasi krenu ujedat.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
DeeWa je napisao/la: ↑10 jun 2026, 19:31Pa Kanada jeste favorit. I da nisu domaćini imaju solidnu ekipu, a posebno kad si domaćin svjetskog prvenstva i prvi im je meč. Znači taj prvi meč koji će oni igrati će igrati sa 150% svojih mogućnosti i čitav stadion će biti protiv nas. To neće biti lako. Ja mislim da i neriješen ishod nije uopće los u takvoj jednoj utakmici. Godilo bi nam više da je sa kanadjanima druga ali šta je tu je
Da ne igraju kuci, bila bi 50-50 sansa
Ovako su favoriti jer igraju kuci, ali Vels i Italija su bili izraziti favoriti
Trenutno korisnika/ca: 313, Atlanta, CAGarfia, EdinjoBos, Goalgetter, huntingseason, mavi, napapijri1987, Principatus, Sensei i 50 gostiju.