ko ist ovo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Haj postavi sliku.Wolverine je napisao/la:vagner love.
drugog si pogodio...ovog prvog nisijose je napisao/la:Prvi je Kareem Abdul-Jabbar, a drugi Larry Bird.
netacnoCitizen-X je napisao/la:Ovo je glavom i bradom Abduljabbar - ili ima nekog dvojnika dobrog.
nijejose je napisao/la:...ako nije Magic iz mladjih dana, mada i meni lici na Jabbara.
Emir_ZENICA je napisao/la:netacnoCitizen-X je napisao/la:Ovo je glavom i bradom Abduljabbar - ili ima nekog dvojnika dobrog.

Napokon !djonla je napisao/la:Wilt ?
Jaruga, ovo je Wilt The Stilt - a koliko ja laickim okom mogu da prepoznam ne lici na tipa sa slike, naprotiv 99% lici na Kerima. Mozda si vidio negdje sliku pogresno imenovanu ali to je Kerim.Emir_ZENICA je napisao/la:Napokon !djonla je napisao/la:Wilt ?
Napisao sam iznad,tu mi je sliku izbacilo,mada su oni slicni (samo sto je Wilt nosio bjelu znojnicu na glaviCitizen-X je napisao/la:
Jaruga, ovo je Wilt The Stilt - a koliko ja laickim okom mogu da prepoznam ne lici na tipa sa slike, naprotiv 99% lici na Kerima. Mozda si vidio negdje sliku pogresno imenovanu ali to je Kerim.
Nikki probljemEmir_ZENICA je napisao/la:Napisao sam iznad,tu mi je sliku izbacilo,mada su oni slicni (samo sto je Wilt nosio bjelu znojnicu na glaviCitizen-X je napisao/la:
Jaruga, ovo je Wilt The Stilt - a koliko ja laickim okom mogu da prepoznam ne lici na tipa sa slike, naprotiv 99% lici na Kerima. Mozda si vidio negdje sliku pogresno imenovanu ali to je Kerim.
)
Izbacilo mi je tu sliku Wilt Chamberlain i ta slika ....jbg ..moja greska
E **** ga patak Murinjo - bar stavi fejs da ga vidimo sprijeda brate dragi.jose je napisao/la: