Senijad Ibričić

zike

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la zike » 14 maj 2010, 10:08

Šteta što će izgleda otići "GUDJOHNSEN IZ KOTOR VAROŠI" iz Hajduka,čovjek je zaslužio veliki transfer,iako bi volio da ostane još sezonu pa da odigra i prijateljsku protiv Barcelone,ali teško možemo zadržati takvog igrača koji je dokazao da je veliki majstor.Sretno Ibro gdje god da odeš,Torcida je uz tebe.
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2010, 12:21

zike je napisao/la:Šteta što će izgleda otići "GUDJOHNSEN IZ KOTOR VAROŠI" iz Hajduka,čovjek je zaslužio veliki transfer,iako bi volio da ostane još sezonu pa da odigra i prijateljsku protiv Barcelone,ali teško možemo zadržati takvog igrača koji je dokazao da je veliki majstor.Sretno Ibro gdje god da odeš,Torcida je uz tebe.
Haha, svaka cast. Najjaci nadimak. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2010, 16:06

Evo hattrick, prvi gol je sjajan:

[youtube][/youtube]

zike

Post Postao/la zike » 14 maj 2010, 19:22

Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.

zike

Post Postao/la zike » 14 maj 2010, 19:24

zike je napisao/la:
OVAKO SE SLAVI TITULA :o :o :o :o NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 maj 2010, 15:36

Ni rijeci o tome u nasim medijima, ali Ibricic je dobio zutu majicu od SN-a: http://urednik.slobodnadalmacija.hr/Haj ... fault.aspx

Znaci najbolji igrac lige. Drugi bosanac sto je dobio tu nagradu, dobio je i Bartolovic 2005; http://en.wikipedia.org/wiki/Sportske_n ... hirt_award

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 19 maj 2010, 11:02

Cartman je napisao/la:Ni rijeci o tome u nasim medijima, ali Ibricic je dobio zutu majicu od SN-a: http://urednik.slobodnadalmacija.hr/Haj ... fault.aspx

Znaci najbolji igrac lige. Drugi bosanac sto je dobio tu nagradu, dobio je i Bartolovic 2005; http://en.wikipedia.org/wiki/Sportske_n ... hirt_award
Ja bi barem na ovoj web stranici citao vijesti i sigurno jos negdje ima, ali ti si neinformisan i onda i nas dezinformises nije to fino :mrgreen::
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-36424.htm
--Pametnij popusta--

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 maj 2010, 11:33

evo sta pisu navijaci

"OTIŠAO, OSTAO, IBRO MI TE VOLIMO ! ! !

Hvala za ovu sezonu majstore, uživao sam te gledati. Pravi primjer znalca kakve je Hajduk uvijek dovodio sa strane da budu začin domaćoj momčadi. Sad ćeš tek naučiti što znači vjernost navijača jer, bez obzira nosio ti Hajdukov dres dogodine ili ne, u Splitu si uvijek dobrodošao dok si živ."

"SAD SMO TEK SVJESNI KOLIKO NAM ZNAĆIŠ ,MA ZNALI SMO TO I PRIJE ,ALI TOLIKO SI UTAKMICA ODLUĆIA,TOLIKO BODOVA DONIA,DONIA TROFEJ KUPA I ŠTA SVE JOŠ POZITIVNOG !!!!!!!! POZDRAVLJAJU TE VODICE IBRO ,IPORUĆUJU HVALA TI ZA SVE I AKO JE IKAKO MOGUĆE OSTANI I UVEDI NAS U EURO LIGU I ONDA IDI IBRO VRIME JE PROLETILO A TAKO SI KRATKO U NAS JOŠ JEDNA GODINA ANN?????VODICE"
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Slovojed
Kontakt:

Post Postao/la Slovojed » 19 maj 2010, 18:27

Prema riječkom Novom listu,Galatasaray je ponudio 4m eura za Ibričića.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 maj 2010, 21:19

Pa nadam se samo da nece zavrsiti u hebenoj Turskoj ligi. Od toliko spekulacija, Engleska, Njemacka da tamo zavrsi, stvarno zacudjujuce. Dosadni su Turci i Rusi sa ovim ponudama. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2010, 21:22

omerbavarac je napisao/la:Pa nadam se samo da nece zavrsiti u hebenoj Turskoj ligi. Od toliko spekulacija, Engleska, Njemacka da tamo zavrsi, stvarno zacudjujuce. Dosadni su Turci i Rusi sa ovim ponudama. :D
Pa ako je ponuda da se igra u CL(Rubin Kazan) nikakva, onda stvarno ne znam. Da li bi trebao preći u neki osrednji njemački klub, jer koliko ja znam ne traže ga Werder, Bayern i Schalke. A Galata je tim sa tradicijom, nije to neki osrednji klub, plus igrati pod palicom Frank Rijkaarda naspram Špace je veliki dobitak, zar ne?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 maj 2010, 21:29

Monolog je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Pa nadam se samo da nece zavrsiti u hebenoj Turskoj ligi. Od toliko spekulacija, Engleska, Njemacka da tamo zavrsi, stvarno zacudjujuce. Dosadni su Turci i Rusi sa ovim ponudama. :D
Pa ako je ponuda da se igra u CL(Rubin Kazan) nikakva, onda stvarno ne znam. Da li bi trebao preći u neki osrednji njemački klub, jer koliko ja znam ne traže ga Werder, Bayern i Schalke. A Galata je tim sa tradicijom, nije to neki osrednji klub, plus igrati pod palicom Frank Rijkaarda naspram Špace je veliki dobitak, zar ne?
Drugacije je kad gledas nase momke u Njemackoj ili Engleskoj. Ne mora da znaci da u nekom drugom klubu iz ovih zemalja ne bi zaigrao u LP. Uostalom, kad je do sad mogao da se strpi i da ne igra LP, moze i od sad. ;)
Ja bih ga radije gledao u Njemackoj u osrednjem klubu, nego u prvacima Turske ili Ruslije. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2010, 22:21

omerbavarac je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Drugacije je kad gledas nase momke u Njemackoj ili Engleskoj. Ne mora da znaci da u nekom drugom klubu iz ovih zemalja ne bi zaigrao u LP. Uostalom, kad je do sad mogao da se strpi i da ne igra LP, moze i od sad. ;)
Ja bih ga radije gledao u Njemackoj u osrednjem klubu, nego u prvacima Turske ili Ruslije. ;)
A koji ga je to klub iz Njemacke trazio? Jedino su bila nagadjanja oko Kölna. On ima konkretne ponude od Rubina i Galate, i to je vrlo dobro. Nema on vise vremena da ceka neke prosjecne njemacke klubove mjesecima. Rubin i Galata su tu negdje, ali je naravno atraktivniji Istanbul od hladne Rusije. A Galata ce uvjek bit u vrhu i igrat u Evropi, dok je Rubin tek u zadnje vrijeme nesto pokazao. Sigurnije bi mu bilo otic u Galatu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 maj 2010, 22:41

Naravno to je tvoje misljenje, kao i @Monologa, i to postujem, ali imam i ja svoje misljenje. Ipak sam ja za njegov prelazak u jacu ligu. ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 maj 2010, 04:15

Mozda ga Schalke dovede ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 maj 2010, 05:02

i ja bi volio da karijeru napravi u nekom klubu u njemackoj.. srednjem.. kao sto su to uradila cetvorka prije njega.. ali opet, treba cekati citavo ljeto na neku ponudu iz Njemacke pa da mu se ne svidi ili da je odbiju ? brze bolje neka ide u Galatu.. Galata je sjajna i uvijek ce imati odlicne igra i trenere.. jednsotavno klub sa tradicijom..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 maj 2010, 23:09

Bio bi to sjajan transer, ali ne vidim nista o tome na engleskim sajtovima, a svaki dan izbace stotine spekulacija.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2010, 23:23

Spominje se Engleska i Aston Villa. Hvala ti Boze sto imalo postoji nade za prelazak na otok.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 22 maj 2010, 23:38

Galatasaray,Aston Villa..................bilo gdje da ode biloo bi fantasticno,jer velika je rzlika kad aimas reprezentativne igrace koji igraju u velikim evropskim klubovima.Vjerovatno ce u narednim danima lista potencijalnih klubova biti duza i duza.
BosnaE

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, passatb6 i 5 gostiju.