Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
Nach seiner Rückkehr in die Bundesliga
Brazzo: „Ich habe die deutsche Disziplin vermisst!
http://www.bild.de/sport/fussball/hasan ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Brazzo: „Ich habe die deutsche Disziplin vermisst!
http://www.bild.de/sport/fussball/hasan ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
Uzalud vam rasprave o Salihamidžiću, on više nema BH državljanstvo, sam je to jednom izjavio kad smo ono igrali s Portugalom, ja čito u Magicu. Odreko se našeg pasoša da ne bi bio stranac u Njemačkoj i da bi mogo preć u Italiju a da se ne računa kao igrač van EU
NEMA RASPRAVE, ON JE SVOJE ZA BIH ODIGRO', ENDE, TSCHUS
je li ravno ovo? je li ravno?
@Zgembo bilo je tu nastampano i malim crnim slovima izmedju redova da ovaj vise ne igra u Italiji.I da imas pravo vracati i uzimati to jest drzavljanstvo u njegovom slucaju kao carape.Sto se tice drzavljanstva nikakav problem,problem lezi malo u drugoj spilji.Zgembo Adislić je napisao/la:Uzalud vam rasprave o Salihamidžiću, on više nema BH državljanstvo, sam je to jednom izjavio kad smo ono igrali s Portugalom, ja čito u Magicu. Odreko se našeg pasoša da ne bi bio stranac u Njemačkoj i da bi mogo preć u Italiju a da se ne računa kao igrač van EUNEMA RASPRAVE, ON JE SVOJE ZA BIH ODIGRO', ENDE, TSCHUS
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- skyisthelimit
pa da, odlucio da ode u luzerski i tada vec propali tim u kojem nije odigrao 3 postene utakmice, a sve zarad nista, kako on kaze samo mu je dobrodoslo sto je jos jedan jezik naucio..No, sve bi bilo uredu da je u istomklubu dobijao priliku, al jbg nije mogao pored raznih cesko-talijanskih zvijezda
Od svega je najvise stete pretrpjela reprezentacija, ako je na to racunao da ne bi bio stranac onda mu to ne valja, hajd da je bar u tom periodu igrao neku vaznu rolu ili barem neki trofej, ali nista
Ali, kao sto i sam kaze vrace se u Njemacku jer zele da ga pamte kao pobjednika i na vrhuncu zeli zavrsiti karijeru a ne kao sto je bio slucaj u Italiji
steta samo za takvog igraca gdje i kako 4 godine provede
Od svega je najvise stete pretrpjela reprezentacija, ako je na to racunao da ne bi bio stranac onda mu to ne valja, hajd da je bar u tom periodu igrao neku vaznu rolu ili barem neki trofej, ali nista
Ali, kao sto i sam kaze vrace se u Njemacku jer zele da ga pamte kao pobjednika i na vrhuncu zeli zavrsiti karijeru a ne kao sto je bio slucaj u Italiji
15.10 - 15.06 ...
Citam onaj zadnji intervju Bracin i nesto kontam. Onome Magatha treba proglasiti za pocasnog BH ambasadora fudbala. Covjek je indirektno uradio toliko stvari za nas fudbal , svaka mu cast !!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Principatus
- Kontakt:
http://www.bild.de/video/clip/hasan-sal ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Čovjek je nasmijan od 1977. godine...Principatus je napisao/la:http://www.bild.de/video/clip/hasan-sal ... .bild.html
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Hehe. Interesantno da kaze kako mu je falila njemacka disciplina u Italiji, a navijaci u Njemackoj ga navode kao primjer za disciplinu, karakter, vrijednost i kao covjeka koji zivi fudbal. Magath je ovim transferom defintivno obradovao ne samo Wolfsburg, nego citavu Bundesligu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zato ga i nema vise u nasoj repci.Ni discipline a o karakteru kako ko.Principatus je napisao/la:Hehe. Interesantno da kaze kako mu je falila njemacka disciplina u Italiji, a navijaci u Njemackoj ga navode kao primjer za disciplinu, karakter, vrijednost i kao covjeka koji zivi fudbal. Magath je ovim transferom defintivno obradovao ne samo Wolfsburg, nego citavu Bundesligu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako nema discipline u reprezentaciji? Spahic to sve drzi pod kontrolom. Ko nece da izlazi svaku noc, dobije po nosu.harishp je napisao/la:Zato ga i nema vise u nasoj repci.Ni discipline a o karakteru kako ko.Principatus je napisao/la:Hehe. Interesantno da kaze kako mu je falila njemacka disciplina u Italiji, a navijaci u Njemackoj ga navode kao primjer za disciplinu, karakter, vrijednost i kao covjeka koji zivi fudbal. Magath je ovim transferom defintivno obradovao ne samo Wolfsburg, nego citavu Bundesligu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I to jedan vid discipline po Avdi i Bahi.
Ne pisemo o disciplini kao sto je Francuska onomad imala,vec malo drugaciju.
Ne pisemo o disciplini kao sto je Francuska onomad imala,vec malo drugaciju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Brazzo je kralj, svaka mu cast i hvala za sve !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Evo igra Braco veceras prvu zvanicnu utakmicu za Wolfsburg. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Evo gube protiv Red Bulla iz 4. lige.BIHfan je napisao/la:Evo igra Braco veceras prvu zvanicnu utakmicu za Wolfsburg.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
cvaj komadenCartman je napisao/la:Evo gube protiv Red Bulla iz 4. lige.BIHfan je napisao/la:Evo igra Braco veceras prvu zvanicnu utakmicu za Wolfsburg.
Thomas Müller - Fußballgott
Vunderbardon_burza je napisao/la:cvaj komadenCartman je napisao/la:Evo gube protiv Red Bulla iz 4. lige.BIHfan je napisao/la:Evo igra Braco veceras prvu zvanicnu utakmicu za Wolfsburg.
Kako brzo prodje ovih tri cetiri mjeseca pauze od oporavka Brace
Zabi ga jednoruki Dzek.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zabi ga Braco u prvoj tekmi za Vukove...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Wunderbar
Braco zabija za 2:2
Braco zabija za 2:2
Haha, zabi ga Bracko.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Fulio si ovo mu je vec drugi gol.Virtu4l je napisao/la:Zabi ga Braco u prvoj tekmi za Vukove...
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.