Potpisujem !!!!Titova-Juga je napisao/la:Fantastično očitavanje bukvice "majmunu".
Bravo Nole, cijela Juga je uz tebe !

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Potpisujem !!!!Titova-Juga je napisao/la:Fantastično očitavanje bukvice "majmunu".
Bravo Nole, cijela Juga je uz tebe !
Tribalian je napisao/la:Potpisujem !!!!Titova-Juga je napisao/la:Fantastično očitavanje bukvice "majmunu".
Bravo Nole, cijela Juga je uz tebe !Titoista ajde na jagnjetinu
Jos kad bi ti on doneo flasu absinta iz Londona ,sve bi bilo za 5Rooney88 je napisao/la:Novaku svaka cast od srca, maestralan je bio ove godine i zasluzio je sve moguce hvalospjeve. Jos jednom cestitke kralju.
Bjez` ba mojne mi spominjat vise Absint.Tribalian je napisao/la:Jos kad bi ti on doneo flasu absinta iz Londona ,sve bi bilo za 5Rooney88 je napisao/la:Novaku svaka cast od srca, maestralan je bio ove godine i zasluzio je sve moguce hvalospjeve. Jos jednom cestitke kralju.![]()
![]()
![]()
![]()
Sad mi nikako nisi jasan ,šta si ovime htio reći ,da je Đoković budući najbolji svih vremena ili nešta drugo .MaGiCa je napisao/la: To vam je dokaz da je peak RF> peak NDj> peak RN.
Kakav crni Nadal da bude najbolji ikad. Alal vera mu za sve titule i H2H sa RFom, ali to nije to.
Legendo kraljulegenda reala je napisao/la:Sad mi nikako nisi jasan ,šta si ovime htio reći ,da je Đoković budući najbolji svih vremena ili nešta drugo .MaGiCa je napisao/la: To vam je dokaz da je peak RF> peak NDj> peak RN.
Kakav crni Nadal da bude najbolji ikad. Alal vera mu za sve titule i H2H sa RFom, ali to nije to.
A pošto i ti sam znaš da je u tenisu glavno mjerilo ko je najbolji broj GS titula ,Fed je sad najbolji sa 16 GS ,Nadalu treba još 7 titula i svi će ga smatrati najboljim svih vremena ,i Samprasa je smatran najboljim dok ga nije Fed prestigo ,a Đoković nema vala nikakvu šansu da osvoji još 15 GS titula pa da bude najbolji
adnan24 je napisao/la:@MaGiCa
Ne brukaj se bezveze...slavi pobjedu Novaka Djokovica,uzivaj,opusti se...nije ovo vrijeme da omalovazavas legendu kakva je Rafael Nadal.
Dobijao je i Nadal isto ovako Federera pa necemo zbog toga reci da Federer nije veliki i da ima veliki broj nedostataka![]()
![]()
MaGiCa je napisao/la:Znaci, omalovazavanje Nadala je kad kazem da je kvaliteniji igrac neko ko ima 8-2 na svim podlogama u poslednjih deset meceva sa njim:?: Po toj logici svi omalovazavaju RFa kad govore o 17-8 Nadala protiv njega. Jel tako![]()
Nisam to primetio.
Jesam li nesto izmislio, mozda
MaGiCa je napisao/la:Ali nastavi da da mi juris postove, mozda i naucis nekad nesto.
Kao kriterijum za "najboljeg svih vremena", ljudi uglavnom uzimaju broj GS turnira.legenda reala je napisao/la:Sad mi nikako nisi jasan ,šta si ovime htio reći ,da je Đoković budući najbolji svih vremena ili nešta drugo .MaGiCa je napisao/la: To vam je dokaz da je peak RF> peak NDj> peak RN.
A pošto i ti sam znaš da je u tenisu glavno mjerilo ko je najbolji broj GS titula ,Fed je sad najbolji sa 16 GS ,Nadalu treba još 7 titula i svi će ga smatrati najboljim svih vremena ,i Samprasa je smatran najboljim dok ga nije Fed prestigo ,a Đoković nema vala nikakvu šansu da osvoji još 15 GS titula pa da bude najbolji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.