Nisu navijaci trazili, nego je Diego sam pozvao i rekao Lavezziju da uzme #10 - jer je Argentinac i madjionicar.Warrick je napisao/la:Pa Maggio je bio na korak od nas,i bio mu odredjen broj 5 da nosi kod nas i onda je u zadnjem momentu otisao dole.
A vidi moje misljenje je da su izgorili od zelje da se dokazu,a i druga stavr sto je Milan odigrao odlicnu utakmicu,iznenadjujuce Allegri taktiku dobru postavio,i onda falio je Lavezzi i to bas,znao je Napoli zabiti i po 2 komada na San Siru nama 5-2 je bilo i onda su te iste sezone kad je nama gorilo za LP lagano nas 3-1 saslusali.
Imaju muda i karakter to je sigurno pa protiv Juveta su prosle sezone gubli 2-0 u 56 oj minuti i okrenuli na 2-3 znaci ekipa je dobra fali jos koji igrac koji moze kad udje sa klupe da okrene stvari.
Uglavnom rade na malo duze staze i to je odlicno...
I jedno pitanje sta je bilo na kraju i ne znam da li je to tacno da su navijaci trazili da se izvuce iz mirovine 10 ka i da se dadne Lavezziju?
SSC Napoli
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
[youtube][/youtube]
ja sam kontao da su to samo tračevi, s obzirom da sa pročitao na Goal.com. Šta ti kažeš na to, za ili protiv?MaGiCa je napisao/la:Nisu navijaci trazili, nego je Diego sam pozvao i rekao Lavezziju da uzme #10 - jer je Argentinac i madjionicar.Warrick je napisao/la:Pa Maggio je bio na korak od nas,i bio mu odredjen broj 5 da nosi kod nas i onda je u zadnjem momentu otisao dole.
A vidi moje misljenje je da su izgorili od zelje da se dokazu,a i druga stavr sto je Milan odigrao odlicnu utakmicu,iznenadjujuce Allegri taktiku dobru postavio,i onda falio je Lavezzi i to bas,znao je Napoli zabiti i po 2 komada na San Siru nama 5-2 je bilo i onda su te iste sezone kad je nama gorilo za LP lagano nas 3-1 saslusali.
Imaju muda i karakter to je sigurno pa protiv Juveta su prosle sezone gubli 2-0 u 56 oj minuti i okrenuli na 2-3 znaci ekipa je dobra fali jos koji igrac koji moze kad udje sa klupe da okrene stvari.
Uglavnom rade na malo duze staze i to je odlicno...
I jedno pitanje sta je bilo na kraju i ne znam da li je to tacno da su navijaci trazili da se izvuce iz mirovine 10 ka i da se dadne Lavezziju?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Lavezzi je rekao da je posle tog poziva plakao ko kisa, ali da nece uzeti #10.
Maradonu moze da nasledi, samo jedan covek, ali samo ako dodje u Napoli.
[youtube][/youtube]
Benjamin Aguero Maradona.
[youtube][/youtube]
trebalo je da ima dobre gene, a on loptu udara desnom, ništa od njegaMaGiCa je napisao/la:Lavezzi je rekao da je posle tog poziva plakao ko kisa, ali da nece uzeti #10.
[youtube][/youtube]
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ma cim ima gene aguera i maradone on mora biti dobar.muXmania je napisao/la:trebalo je da ima dobre gene, a on loptu udara desnom, ništa od njegaMaGiCa je napisao/la:Lavezzi je rekao da je posle tog poziva plakao ko kisa, ali da nece uzeti #10.
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Sad se sabrah, nakon jedne popodnevne kahve.
Sta da se kaze na ovu tekmu?
Pokazalo se da nam najmanje odgovaraju ekipe koje se zabunkerisu.
Opet 6-7 zihera pade u vodu. Izgleda da bez Lavezzija ne ide u napadu.
De Sanctis opet skinuo 100% sansu Caracciolu i pokazao da je trenutno #1 talijanski golman.
Ovim rezultatom su poljuljane sanse za LS. Nadam se da ekipa nece dodatno pasti, jer onda cela sezona moze da ode u vetar.
Lavezzi se vraca od naredne tekme.
Sta da se kaze na ovu tekmu?
Pokazalo se da nam najmanje odgovaraju ekipe koje se zabunkerisu.
Opet 6-7 zihera pade u vodu. Izgleda da bez Lavezzija ne ide u napadu.
De Sanctis opet skinuo 100% sansu Caracciolu i pokazao da je trenutno #1 talijanski golman.
Ovim rezultatom su poljuljane sanse za LS. Nadam se da ekipa nece dodatno pasti, jer onda cela sezona moze da ode u vetar.
Lavezzi se vraca od naredne tekme.
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Magicni stavi neke dobre klipove,kompilacije o Diegu...da ne trazim sam...siguran sam da ti to znas bolje
GRANDE DIEGO

Magicni stavi neke dobre klipove,kompilacije o Diegu...da ne trazim sam...siguran sam da ti to znas bolje
GRANDE DIEGO

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Maradona u Napoliju
[youtube][/youtube]
Maradona u Barci
[youtube][/youtube]
Najjaci nasad ikada vs Real Madrid
[youtube][/youtube]
Maradona u Argentini
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Maradona u Barci
[youtube][/youtube]
Najjaci nasad ikada vs Real Madrid
[youtube][/youtube]
Maradona u Argentini
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
A sta imam komentarisat,ovo sve govori:
[youtube][/youtube]
Samo steta za ovu akciju protiv atalante...onaj levat fuli gol
Protiv Reala sam gledao,kada govori o toj tekmi,kaze ucinilo mu se da neka bijela mrlja dolazi sa strane...i onda je covjek morao na stativi zavrsit
Nedavno sam gledo na ES neki mali fudbal Argentina-Kolumbija...Valderama i on...ma cirkus

[youtube][/youtube]
Samo steta za ovu akciju protiv atalante...onaj levat fuli gol
Protiv Reala sam gledao,kada govori o toj tekmi,kaze ucinilo mu se da neka bijela mrlja dolazi sa strane...i onda je covjek morao na stativi zavrsit
Nedavno sam gledo na ES neki mali fudbal Argentina-Kolumbija...Valderama i on...ma cirkus
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Messi vs Maradona:
[youtube][/youtube]
Pazi ovo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pazi ovo:
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
Gledo sam sve ove emisije..bilo kod nas na FTV-u prije par godina
..i pele je tu bio gost...dresove razmijenise i malo poigrase "tenisa" ...nezz kako je zavrsilo,ne sjecam se
Mislim da je prva emiija bila sa Gabrielom Sabatini,joj cega se ja sjecam
...rado sam to gledo svakog petka
Dobar nam je diego,on je jos jednu veliku borbu vodio i pokazao se velikim i tu..jer ne treba zaboravit u kako je losem zdravstvenom stanju bio...
edit: joj sta radi sa narandzom..."jede" je
Mislim da je prva emiija bila sa Gabrielom Sabatini,joj cega se ja sjecam
Dobar nam je diego,on je jos jednu veliku borbu vodio i pokazao se velikim i tu..jer ne treba zaboravit u kako je losem zdravstvenom stanju bio...
edit: joj sta radi sa narandzom..."jede" je
Jabulani nije problem za Diega:
[youtube][/youtube]
Kao nekada:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kao nekada:
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Svi golovi u sezoni
Ovaj posljedni gol na klipu gore, iz slobodnjaka, Juventusu...e o ovome sam ti ja govorio
Pod kojim je ono uglom i kako je ono uspio pogodit..Bog dragi zna
nemoguc gol...
Btw...jel imas mozda ovu statistiku za slobodne udarce..ko je najvise zabio i sl..znam da je mihajlovic u serie A ...al volio bih i ostale pogledat..
Svi golovi u sezoni
Ovaj posljedni gol na klipu gore, iz slobodnjaka, Juventusu...e o ovome sam ti ja govorio
Pod kojim je ono uglom i kako je ono uspio pogodit..Bog dragi zna
Btw...jel imas mozda ovu statistiku za slobodne udarce..ko je najvise zabio i sl..znam da je mihajlovic u serie A ...al volio bih i ostale pogledat..
Nemam tu statistiku. Znam da je Sinisa #1, a Maradona #2. Ustvari, mozda je ADP presao ili se izjednacio sa Maradonom, golom protiv Barija. Tu vec nisam siguran.
Kakogod, Zico i Maradona su statisticki najucinkovitiji izvodjaci slobodnjaka u Serie A ikada.
Zico je najbolji svih vremena u tom segmentu igre:
[youtube][/youtube]
Ima i anegdota da je golman Fiorentine najavio da zna u koju stranu sutira Zico. Zico mu je dao gol iz slobodnjaka u tu stranu, bas nekoliko dana nakon toga.
Pogledati pod 2:53.
Kakogod, Zico i Maradona su statisticki najucinkovitiji izvodjaci slobodnjaka u Serie A ikada.
Zico je najbolji svih vremena u tom segmentu igre:
[youtube][/youtube]
Ima i anegdota da je golman Fiorentine najavio da zna u koju stranu sutira Zico. Zico mu je dao gol iz slobodnjaka u tu stranu, bas nekoliko dana nakon toga.
Pogledati pod 2:53.
- sarajlija89
- Kontakt:
Zica su povrede unistile
A bio je veliki....gledao sam neki dokumentarac o rivalstvu Flamenga i Fluminensea...ma on je bozanstvo tamo...al steta sto nije vise napravio u Evropi...
Ima i anegdota i sa Diegom...igrali napoli-udinese...i diego im rukom zabije gol..pridje mu zico,inace prijatelji..kaze budi covjek pa priznaj da je gol rukom...kaze diego...covjek sam al ovo je gol
u tom fazonu nesto

A i ta brazilska generacija u kojoj su igrali Zico, Socrates, Falcao,Reinaldo...smatra se najboljom svih vremena..al eto,nikad nisu nista osvojili...
A bio je veliki....gledao sam neki dokumentarac o rivalstvu Flamenga i Fluminensea...ma on je bozanstvo tamo...al steta sto nije vise napravio u Evropi...
Ima i anegdota i sa Diegom...igrali napoli-udinese...i diego im rukom zabije gol..pridje mu zico,inace prijatelji..kaze budi covjek pa priznaj da je gol rukom...kaze diego...covjek sam al ovo je gol

A i ta brazilska generacija u kojoj su igrali Zico, Socrates, Falcao,Reinaldo...smatra se najboljom svih vremena..al eto,nikad nisu nista osvojili...
Zico je dosao kasno u Evropu, sa 28-29. godina. Toliko je bio dominantan u Brazilu, da su ga zvali O Pele Branco - beli Pele. Dao je preko 200 golova iz slobodnjaka u karijeri.sarajlija89 je napisao/la:Zica su povrede unistile![]()
Ima i anegdota i sa Diegom...igrali napoli-udinese...i diego im rukom zabije gol..pridje mu zico,inace prijatelji..kaze budi covjek pa priznaj da je gol rukom...kaze diego...covjek sam al ovo je gol![]()
u tom fazonu nesto
![]()
![]()
Slazem se Brazil 1982. - najbolji tim koji nije bio sampion sveta.
[youtube][/youtube]
Ironija sudbine je da je Diego uvek izvlacio losiji kraj u duelima sa Zicom.
@magica
Šta kažeš za moguću razmjenu Giovinco-Quagliarella?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Kazem da doplatite i moze.juventus 0244 je napisao/la:@magica
Quagliavi se ne sme vise vratiti u Napulj (ubice ga neka budala), a mali atomski mrav je poluigrac koji ne vredi 10mE.
Inace ima logike ta razmena, samo da svinjokio Ghirardi pristane na to. On gotivi Giovinca, a ima i osnova da ga zadrzi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.