Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
sovićak pravikivi je napisao/la:ma takvi smo vam mi jablanicani![]()
![]()
![]()
deremo guzove
![]()
CeMa je napisao/la:sovićak pravikivi je napisao/la:ma takvi smo vam mi jablanicani![]()
![]()
![]()
deremo guzove
![]()
a neki skocili na Safeta jer ga je na osnovu tekme evropske lige pozvao ,,,harishp je napisao/la:Zabija,asistira,trci ko' da u guzici ima motor,ofanziva,defanziva.
E pa skauti ebem vas corava.
Skocili smo jer ga nije prije nasao.vrebac86 je napisao/la:a neki skocili na Safeta jer ga je na osnovu tekme evropske lige pozvao ,,,harishp je napisao/la:Zabija,asistira,trci ko' da u guzici ima motor,ofanziva,defanziva.
E pa skauti ebem vas corava.![]()
pa nije on skautCartman je napisao/la:Skocili smo jer ga nije prije nasao.vrebac86 je napisao/la:a neki skocili na Safeta jer ga je na osnovu tekme evropske lige pozvao ,,,harishp je napisao/la:Zabija,asistira,trci ko' da u guzici ima motor,ofanziva,defanziva.
Kako ce ga naci,kad je skoro pa godinu dana bio povrijedjen ,to jest imao problema sa povredom.Cartman je napisao/la:Skocili smo jer ga nije prije nasao.vrebac86 je napisao/la:a neki skocili na Safeta jer ga je na osnovu tekme evropske lige pozvao ,,,harishp je napisao/la:Zabija,asistira,trci ko' da u guzici ima motor,ofanziva,defanziva.
Mnogi su Papeta ismijavali nakon 2 utakmice Lulica,te osporavali mu kvalitet,sad se prave ludi,ko ne znaju nista o tome. Al Pape ih samo cinjenicama i argumentima pobi!vrebac86 je napisao/la: pa nije on skaut![]()
ali koliko se sjecam da svoj debi u repci nije bas nesto pokazao pa su mnogi poceli napadati Susica sto je njega pozvo on nema pojma a sada je za te iste najbolji igrac
![]()
Jeli te stid?gubavac22 je napisao/la:senad je kloc,sa 25 godina igrati u young boysima dovoljno za mene..da vrijedi vec dosad bi bio najmanje u hamburgu.
je.eno rastura protiv lugana.ups,dobro je odigro protiv rumuna,koji su umalo izgubili od luxemburga.Za_raju je napisao/la:Jeli te stid?gubavac22 je napisao/la:senad je kloc,sa 25 godina igrati u young boysima dovoljno za mene..da vrijedi vec dosad bi bio najmanje u hamburgu.
Senad je klasa za vecinu igraca u Bundesligi (na svojoj poziciji )...
Ja mislio tvoja bolest iskorjenjena kad ono "zviz" gubavac na SS-ugubavac22 je napisao/la:je.eno rastura protiv lugana.ups,dobro je odigro protiv rumuna,koji su umalo izgubili od luxemburga.Za_raju je napisao/la:Jeli te stid?gubavac22 je napisao/la:senad je kloc,sa 25 godina igrati u young boysima dovoljno za mene..da vrijedi vec dosad bi bio najmanje u hamburgu.
Spursi, fenerbahce, stuttgart, zenit. Spurse je maltetriao samo tako, ako su oni losi onda je i Seno. Seno je imao povredu pa je bio van oko godinu.gubavac22 je napisao/la:je.eno rastura protiv lugana.ups,dobro je odigro protiv rumuna,koji su umalo izgubili od luxemburga.Za_raju je napisao/la:Jeli te stid?gubavac22 je napisao/la:senad je kloc,sa 25 godina igrati u young boysima dovoljno za mene..da vrijedi vec dosad bi bio najmanje u hamburgu.
Ukratko receno: Skauti ga vec dugo posmatraju, i Lulic ima ugovor do 2013. Sportski sef Lazija Igli Tare, koji ga je uzivo posmatrao protiv Rumunije, ce uskoro kontakrirati Young Boyse. U 3-5-2 sistemu Lazija, bi se Lulic odlicno uklopio. Young Boys trazi 3.5 miliona eura odstete.Der linke Flügelspieler der Berner Young Boys und der Nationalmannschaft von Bosnien-Herzegowina Senad Lulic wird schon seit Monaten von Spähern von Lazio Rom beobachtet. Der Sportchef von Lazio Igli Tare soll in Kürze das Gespräch mit den Berner Young Boys suchen. In Bern besitzt der ehemalige Spieler der Grasshoppers noch einen Vertrag bis 2013. In dieser Saison hat Lulic auch 6 Tore erzielt und 7 weitere vorbereitet. Während des letzten Länderspiels zwischen Bosnien und Rumänien wurde Lulic direkt von Sportchef Tare beobachtet. Für ihn verlangen die Berner Young Boys angeblich 3.5 Millionen Euro. Im 3-5-2 System der Italiener wäre Lulic auf der linken Seite eine sehr interessante Lösung. Lulic wechselte im letzten Sommer von den Grasshoppers nach Bern und entwickelte sich in dieser Saison zum absoluten Leistungsträger.
eno za takve poput tebe info, trazi ga Lazio, a bice jos ponuda sasvim sigurno.. I reci mi gdje bio Maicon sa 25 godinagubavac22 je napisao/la:senad je kloc,sa 25 godina igrati u young boysima dovoljno za mene..da vrijedi vec dosad bi bio najmanje u hamburgu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.