Senad Lulic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

kivi
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la kivi » 19 apr 2011, 21:14

ma takvi smo vam mi jablanicani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: deremo guzove :D :D
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 19 apr 2011, 21:33

kivi je napisao/la:ma takvi smo vam mi jablanicani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: deremo guzove :D :D
sovićak pravi :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 19 apr 2011, 21:44

CeMa je napisao/la:
kivi je napisao/la:ma takvi smo vam mi jablanicani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: deremo guzove :D :D
sovićak pravi :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: vidi se. trci k'o konj :mrgreen: :mrgreen: to im je u genima. :D
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 apr 2011, 21:45

Zabija,asistira,trci ko' da u guzici ima motor,ofanziva,defanziva.
E pa skauti ebem vas corava.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 apr 2011, 21:47

harishp je napisao/la:Zabija,asistira,trci ko' da u guzici ima motor,ofanziva,defanziva.
a neki skocili na Safeta jer ga je na osnovu tekme evropske lige pozvao ,,, :roll: :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 apr 2011, 21:48

vrebac86 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Zabija,asistira,trci ko' da u guzici ima motor,ofanziva,defanziva.
a neki skocili na Safeta jer ga je na osnovu tekme evropske lige pozvao ,,, :roll: :roll:
Skocili smo jer ga nije prije nasao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 apr 2011, 21:51

Cartman je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
pa nije on skaut :roll: :roll: ali koliko se sjecam da svoj debi u repci nije bas nesto pokazao pa su mnogi poceli napadati Susica sto je njega pozvo on nema pojma a sada je za te iste najbolji igrac :roll: :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 apr 2011, 21:56

Cartman je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
Kako ce ga naci,kad je skoro pa godinu dana bio povrijedjen ,to jest imao problema sa povredom.
Te tekme u Evropskim kupovima mu i jesu ''novi pocetak''
Tako da nigdje veze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 19 apr 2011, 22:14

vrebac86 je napisao/la: pa nije on skaut :roll: :roll: ali koliko se sjecam da svoj debi u repci nije bas nesto pokazao pa su mnogi poceli napadati Susica sto je njega pozvo on nema pojma a sada je za te iste najbolji igrac :roll: :roll:
Mnogi su Papeta ismijavali nakon 2 utakmice Lulica,te osporavali mu kvalitet,sad se prave ludi,ko ne znaju nista o tome. Al Pape ih samo cinjenicama i argumentima pobi!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 apr 2011, 22:25

Forma ovog igraca je jos uvjek na usponu. Nastavi tako Senade. Na TM mu hoce da dignu cjenu na 2 milliona. Kad bi drzao ovakvu formu dalje, mislim da bi se klubovic iz BL javljali. A ovdje bi mu cjena mogla dalje da se penje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 apr 2011, 00:31

Stvarno je explodirao :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 20 apr 2011, 01:22

Ma Senad je zmaj :mrgreen:

inace Boysi su bili bolji ali na kraju izgubise...

gubavac22
Kontakt:

Post Postao/la gubavac22 » 20 apr 2011, 15:37

senad je kloc,sa 25 godina igrati u young boysima dovoljno za mene..da vrijedi vec dosad bi bio najmanje u hamburgu.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 apr 2011, 18:48

gubavac22 je napisao/la:senad je kloc,sa 25 godina igrati u young boysima dovoljno za mene..da vrijedi vec dosad bi bio najmanje u hamburgu.
Jeli te stid?
Senad je klasa za vecinu igraca u Bundesligi (na svojoj poziciji )... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

gubavac22
Kontakt:

Post Postao/la gubavac22 » 20 apr 2011, 18:49

Za_raju je napisao/la:
gubavac22 je napisao/la:senad je kloc,sa 25 godina igrati u young boysima dovoljno za mene..da vrijedi vec dosad bi bio najmanje u hamburgu.
Jeli te stid?
je.eno rastura protiv lugana.ups,dobro je odigro protiv rumuna,koji su umalo izgubili od luxemburga.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 apr 2011, 18:52

gubavac22 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Jeli te stid?
je.eno rastura protiv lugana.ups,dobro je odigro protiv rumuna,koji su umalo izgubili od luxemburga.
Ja mislio tvoja bolest iskorjenjena kad ono "zviz" gubavac na SS-u :?
"No God is Good God "

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 20 apr 2011, 18:59

Sta vam je vidite da lik (gubavac) lozi na svakoj temi na kojoj se oglasi...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 apr 2011, 19:00

gubavac22 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Jeli te stid?
Spursi, fenerbahce, stuttgart, zenit. Spurse je maltetriao samo tako, ako su oni losi onda je i Seno. Seno je imao povredu pa je bio van oko godinu.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 apr 2011, 19:41

Napokon !

Lulic na meti Lazia. :!:
Der linke Flügelspieler der Berner Young Boys und der Nationalmannschaft von Bosnien-Herzegowina Senad Lulic wird schon seit Monaten von Spähern von Lazio Rom beobachtet. Der Sportchef von Lazio Igli Tare soll in Kürze das Gespräch mit den Berner Young Boys suchen. In Bern besitzt der ehemalige Spieler der Grasshoppers noch einen Vertrag bis 2013. In dieser Saison hat Lulic auch 6 Tore erzielt und 7 weitere vorbereitet. Während des letzten Länderspiels zwischen Bosnien und Rumänien wurde Lulic direkt von Sportchef Tare beobachtet. Für ihn verlangen die Berner Young Boys angeblich 3.5 Millionen Euro. Im 3-5-2 System der Italiener wäre Lulic auf der linken Seite eine sehr interessante Lösung. Lulic wechselte im letzten Sommer von den Grasshoppers nach Bern und entwickelte sich in dieser Saison zum absoluten Leistungsträger.
Ukratko receno: Skauti ga vec dugo posmatraju, i Lulic ima ugovor do 2013. Sportski sef Lazija Igli Tare, koji ga je uzivo posmatrao protiv Rumunije, ce uskoro kontakrirati Young Boyse. U 3-5-2 sistemu Lazija, bi se Lulic odlicno uklopio. Young Boys trazi 3.5 miliona eura odstete.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 20 apr 2011, 19:57

eno za takve poput tebe info, trazi ga Lazio, a bice jos ponuda sasvim sigurno.. I reci mi gdje bio Maicon sa 25 godina :roll: , da i on je tek tada presao u veliki klub, prije toga niko za njeg nije cuo
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.