Olimpik Sarajevo

herbion
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la herbion » 20 jul 2009, 15:44

Nenadic jue dosao u Olimpik po povratku u Srbiju,mozda nije prosao probu ili sta vec drugo.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 20 jul 2009, 15:59

herbion je napisao/la:Nenadic jue dosao u Olimpik po povratku u Srbiju,mozda nije prosao probu ili sta vec drugo.
onda treba napisati tako da nije zadovoljio a ne da je odbio onako velike klubove..jbt. ispade da je olimpik barca
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

jalijas
Kontakt:

Post Postao/la jalijas » 20 jul 2009, 16:01

ma ne znam zasto se toliko cudite, lijepo covjek kaze, da je dobio poziv od olimpika nakon sto nije dogovorio sa spancima i belgijancima, da mu ne bi propala sezona odlucio je prihvatiti prvu ponudu koja mu je naisla, bolje ista nego nista, a gledajuci citavu situaciju oko olimpika nesto ne vjerujem da su neke male pae u pitanju (bar za nase uslove).
Mozda je previse trazio od valensije pa ispusio, i onda skonto da mu je boje da igra bilo gdje nego da se hladi citavu sezonu

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 20 jul 2009, 16:08

Jest jest, previse je trazio od Valensije pa posto Valensija nije imala dovoljno eurica da plati tog klasnog igraca priliku je ugledao Abramovic, tj. Gracic i kupio je tog igraca (ne znam mu ni ime al klasa je uglavnom :mrgreen: ) za velike pare. Nije bitno sad koliko para al uglavnom je suma ogromna, jer Olimpik ima pare ne zna gdje ce s parama. Prave i novi stadion, tj. maketu :)
010 ISN'T JUST A CODE

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 20 jul 2009, 16:49

jalijas je napisao/la:ma ne znam zasto se toliko cudite, lijepo covjek kaze, da je dobio poziv od olimpika nakon sto nije dogovorio sa spancima i belgijancima, da mu ne bi propala sezona odlucio je prihvatiti prvu ponudu koja mu je naisla, bolje ista nego nista, a gledajuci citavu situaciju oko olimpika nesto ne vjerujem da su neke male pae u pitanju (bar za nase uslove).
Mozda je previse trazio od valensije pa ispusio, i onda skonto da mu je boje da igra bilo gdje nego da se hladi citavu sezonu
99% posto nasih igraca bi dzaba otislo da igra u valenciju jbt. a koliko god nudili sigurno je vise nego od olipika...kod nas se mjeri u stotinama ..kod nekih u hiljadama..ali ono minimalno..dok tamo u destinama hiljada za pridoslice pa onda u milionima...ma ovo je samo jedna marketinska bomba..da bi se ostali lafo ukenjali..ono..da na rijec olimpik..trnci se jave
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jul 2009, 00:09

edo_malesak je napisao/la:
jalijas je napisao/la:ma ne znam zasto se toliko cudite, lijepo covjek kaze, da je dobio poziv od olimpika nakon sto nije dogovorio sa spancima i belgijancima, da mu ne bi propala sezona odlucio je prihvatiti prvu ponudu koja mu je naisla, bolje ista nego nista, a gledajuci citavu situaciju oko olimpika nesto ne vjerujem da su neke male pae u pitanju (bar za nase uslove).
99% posto nasih igraca bi dzaba otislo da igra u valenciju jbt. a koliko god nudili sigurno je vise nego od olipika...kod nas se mjeri u stotinama ..kod nekih u hiljadama..ali ono minimalno..dok tamo u destinama hiljada za pridoslice pa onda u milionima...ma ovo je samo jedna marketinska bomba..da bi se ostali lafo ukenjali..ono..da na rijec olimpik..trnci se jave
ma pola bi ih radije kosilo travu na mestalli nego igrali u premijer ligi. jasta je nego marketinska bomba...

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 21 jul 2009, 13:52

Ujedinila se djeca Olimpika i Novog Grada
FK Olimpik je zvanično potpisao ugovor o fuziji između omladinske škole Kluba Omladinske škole Novi Grad čime su dvije jedine fudbalske škole na području Opštine Novi Grad fuzionisane u jednu.
Ovim potezom su zadovoljni sa obje strane, Olimpik činjenicom da je svojoj školi priključio više od 400 djece koje su do sada egzistirale pod imenom Novi Grad, a s druge strane čelni ljudi fudbalske škole Novi Grad činjenicom da su se našli pod okriljem novog premijerligaša koji će djeci koja su u klubu ponuditi bolje uslove za rad, ali i napredovanje.

Podsjetit ćemo Vas da je iako relativno mlada, Fudbalska škola Novi Grad do sada izbacila već nekoliko reprezentativaca i to 5 u kadetskoj i jednog u pionirskoj selekciji BiH.

Za mjesto koordinatora, novog fuzionisanog omladinskog pogona postavljen je Fadil Aganspahić, a uz njega će raditi i treneri koji su do sada radili u fudbalskoj školi Novi Grad, ali i treneri koji su radili sa mlađim kategorijama u Omladinskom pogonu Olimpika.

JEDNA OD NAJBOLJIH SKOLA U BIH,puno srece djeci i nadam se u skorije vrijeme da ce biti i nekolko prvotimaca.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 21 jul 2009, 14:12

Ovo je stvarno dobra vijest,samo narpijed Olimpik,sa ovakvim zalaganjem ce doci i euro liga ako Bog da samo profesionalni i poceti od najmanjih
Tracy McGrady!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 jul 2009, 15:27

Ima li kakvih novosti za Olimpikov stadion, gdje će igrati?

Imaju dobar sastav i mislim da bi mogli pomrsiti račune vodećim klubovima BiH. Ovaj potez o ujedinjenu dviju škola nogometa je odličan.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 21 jul 2009, 15:38

ma imate prejaku ekipu,ako ovako nastavite sljedecih godina titula vam ne gine :)

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 21 jul 2009, 20:03

zvijezda-OLIMPIK 2:2.....dobra igra ekipe olimpika..uigrana ekipa sa dosta tacnih dodavanja i dobro vezu igru ...sredina im je extra poslozena....igra zvijezda nepovezana..ali je se postava mijenjala svakih 5 minuta..mozda je to razlog lose igre a mozda i nesto drugo...cekat cemo prvenstvo da vidimo na cemu smo

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 21 jul 2009, 20:31

GRADAČAC: Zvijezda - Olimpik 2:2

http://www.****/cms/index.php?id=0,527,0,0,1,0

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 jul 2009, 01:17

Dobar gol Pelaka, zavrnuo je sa lijeve strane (mada se činilo kao ubačaj), no niko nije dirao loptu i golman Karić je bio primoran vaditi je iz mreže. Kod drugog gola Spalević se odlićno snašao, predobar igrač.

Pohvalio bih još Pelaka, ali najviše Kolarova (broj 5), štopera kojeg danas niko nije mogao proći. Dobar je i onaj mali (broj 3) na poziciji lijevog beka, Ljubo Nenadić. I Suljević je dobro odigrao u tandemu sa Kolarovom. Kurto i Marković također dobri...

Moram biti iskren i reći kako je poništen čist pogodak Olimpiku kod rezultata 2:2, naime u gužvi je lotpa došla do jednog Vašeg igrača koji je šalje u gol, lopta prelazi čitavim obimom gol liniju, naš golman je vadi, i kada svi očekuju da svira penal, glavni sudija pušta da se igra.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 jul 2009, 01:54

Gledao sam isječke sa tekme kod rođe i može se vidjeti da Olimpik igra fantastično za našu ligu. Vezni red im djeluje odlično, a imaju dva napadača koja su prerasla našu ligu. Odbrana takođe dobra i slažem se sa Kneletom oko onog gola, zaista je gol bio evidentan, ali bolje da ga ponište sad nego u ligi. Ako ovaku budu igrali u narednoj sezoni, negine vam Europa.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

green union
Kontakt:

Post Postao/la green union » 26 jul 2009, 20:07

Mozda su neki i zaboravili na nas a mozda i nisu.zovemo se VUKOVI!svi koji zele da nam se prikljuce neka se meni jave na pm i o daljnjem ce biti obavjesteni kad je sastanak i gdje !

http://www.greenunion.forum.st

za zivot cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za zivot cijeli » 26 jul 2009, 20:23

green union je napisao/la:Mozda su neki i zaboravili na nas a mozda i nisu.zovemo se VUKOVI!svi koji zele da nam se prikljuce neka se meni jave na pm i o daljnjem ce biti obavjesteni kad je sastanak i gdje !

http://www.greenunion.forum.st
niko na vas nije ni mislio ;)

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 jul 2009, 18:48

Ostao sam iznenađen ugodno, jednom njihovom utakmicom koju sam gledao neki dan,mislim kao klub mogu puno dalje i želim im sretno imaju dobre igrače,trenera , nije loše sve pozitivno svaka čast pohvale za igru!Obrana jaka!
Fi hajati.
GO Bosno.

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 30 jul 2009, 15:07

Press u Olimpiku povodom nove sezone i predstavljanje nove akvizicije kluba

http://www.****/cms/index.php?id=0,536,0,0,1,0

Pozdrav

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 31 jul 2009, 21:53

Hoce li GU navijati sutra? Usput ako neko ima onu njihovu stranicu da postavi..

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 31 jul 2009, 22:08

roki... je napisao/la:Hoce li GU navijati sutra? Usput ako neko ima onu njihovu stranicu da postavi..
jel to neka navijacka grupa????

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.