Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amertiger
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin

Post Postao/la amertiger » 18 nov 2011, 19:46

Realno samo jedan stadion u BIH ima perspektivu da bude domacin reprezentaciji. Radi se o Grbavici, naravno ovo zasnivam na tome da ce se u skorije vrijeme naci neko rjesenje za istu.

Zenica je OK ali ima jedan problem a to je travnjak koji je jedna klasicna njiva, umjesto sto ulazu u gradnju tribina puno korisnije bi bilo da se ulozi u promjenu travnjaka i kvalitetno da se odrade svi radovi i da se poduzmu sve mjere kako bi taj travnjak uvijek bio vise nego odlican. Djaba i 40k kad ne valja travnjak, kad ce sutra kisa pasti i napraviti klasicnu njivu.

Kosevo, djaba njemu i da se napravi zapad i da ima najbolji travnjak na svijetu ali on ima atletsku stazu i to ga ne cini fudbalskim igralistem i nikad nece biti fudbalsko igraliste, uvijek ce ostati Olimpijski stadion i to je to.

Tuzla, ko zna, trude se, grade nesto ali daleko je to od neceg ozbiljnog ali ko zna nekad :D

Ako bi doslo do gradnje Grbavice pravilo bi se od pocetka sto bi znacilo da ce se voditi racuna i o travnjaku a i kapacitet od nekih 20-25k je sasvim OK i za reprezentativne utakmice. Naravno ko zna hocel se Grbavica praviti u skorije vrijeme, mozda da, mozda ne ali je sigurno stadion sa najvecom perspektivom za buducnost jer bi se gradio cijeli kompleks koji bi odmah po zavrsteku sigurno bio daleko najbolji stadion u BIH a i sire.
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2011, 19:49

amertiger je napisao/la:Realno samo jedan stadion u BIH ima perspektivu da bude domacin reprezentaciji. Radi se o Grbavici, naravno ovo zasnivam na tome da ce se u skorije vrijeme naci neko rjesenje za istu.

Zenica je OK ali ima jedan problem a to je travnjak koji je jedna klasicna njiva, umjesto sto ulazu u gradnju tribina puno korisnije bi bilo da se ulozi u promjenu travnjaka i kvalitetno da se odrade svi radovi i da se poduzmu sve mjere kako bi taj travnjak uvijek bio vise nego odlican. Djaba i 40k kad ne valja travnjak, kad ce sutra kisa pasti i napraviti klasicnu njivu.

Kosevo, djaba njemu i da se napravi zapad i da ima najbolji travnjak na svijetu ali on ima atletsku stazu i to ga ne cini fudbalskim igralistem i nikad nece biti fudbalsko igraliste, uvijek ce ostati Olimpijski stadion i to je to.

Tuzla, ko zna, trude se, grade nesto ali daleko je to od neceg ozbiljnog ali ko zna nekad :D

Ako bi doslo do gradnje Grbavice pravilo bi se od pocetka sto bi znacilo da ce se voditi racuna i o travnjaku a i kapacitet od nekih 20-25k je sasvim OK i za reprezentativne utakmice. Naravno ko zna hocel se Grbavica praviti u skorije vrijeme, mozda da, mozda ne ali je sigurno stadion sa najvecom perspektivom za buducnost jer bi se gradio cijeli kompleks koji bi odmah po zavrsteku sigurno bio daleko najbolji stadion u BIH a i sire.
:lol: Prosirit ce stadion,napraviti jedan od najmoderniji u regionu i da, ostavit ce maslacak i krompir u sredini rosne livade :roll: :mrgreen:
P.S Fino je napisano.U maju iduce godine treba da pocne REKONSTRUKCIJA dijela gledalista i TRAVNATOG TERENA.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 nov 2011, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 nov 2011, 20:04

CUJ ZENICA DOBIVA NOVI STADION..... BIH DOBIVA NOVI STADION
to je normalan naslov.......

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zeni ... dion/68457" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 18 nov 2011, 20:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 nov 2011, 20:05

Marseille84 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Ne,nego da i mi koji živimo u Hercegovini a volimo BiH...da i mi imamo tu čast,da ugostimo reprezentaciju.
Dobro,možda ne Pecara,ne u dogledno vrijeme ali stadion pod Bijelim Brijegom,zašto ne?
Naravno, ali znas i sam sta bi se desilo :roll:
Znam brate ali ne možemo mi vječno biti na margini.Hercegovina je sastavni dio ove države i ne možemo stalno biti po strani,odbačeni smo od svih.U tjesnacu smo tu,mrze nas i ovi lijevo i ovi desno,Sarajevo nas ne doživljava ozbiljno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 nov 2011, 20:08

tepsija je napisao/la:
Marseille84 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Ne,nego da i mi koji živimo u Hercegovini a volimo BiH...da i mi imamo tu čast,da ugostimo reprezentaciju.
Dobro,možda ne Pecara,ne u dogledno vrijeme ali stadion pod Bijelim Brijegom,zašto ne?
Naravno, ali znas i sam sta bi se desilo :roll:
Znam brate ali ne možemo mi vječno biti na margini.Hercegovina je sastavni dio ove države i ne možemo stalno biti po strani,odbačeni smo od svih.U tjesnacu smo tu,mrze nas i ovi lijevo i ovi desno,Sarajevo nas ne doživljava ozbiljno.
Niste zaboravljeni sigurno, a Zenica je nekako geografski centar. Ja bih volio da se vi vratite pod Bijeli brijeg i to bi za mene bio najveci uspjeh Veleza. To vam cim prije zelim....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 nov 2011, 20:11

Još ne mogu da vjerujem da će se sve ono o čemu smo ovdje pisali i ostvariti ako Bog da...

Znači krajem ove sezone novi sjever i jug! 8-)

Ako Bog da!
Čelik Zenica 1945

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 18 nov 2011, 20:17

harishp je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Realno samo jedan stadion u BIH ima perspektivu da bude domacin reprezentaciji. Radi se o Grbavici, naravno ovo zasnivam na tome da ce se u skorije vrijeme naci neko rjesenje za istu.

:lol: Prosirit ce stadion,napraviti jedan od najmoderniji u regionu i da, ostavit ce maslacak i krompir u sredini rosne livade :roll: :mrgreen:
P.S Fino je napisano.U maju iduce godine treba da pocne REKONSTRUKCIJA dijela gledalista i TRAVNATOG TERENA.

Super, jos bolje, ako ce rekonstuisati sve, to ce biti odlicno, super. Meni je svjedno gdje ce igrati repka samo nek za to ima ama bas sve uslove. I siguran sam da 40k sigurno ne bi bila pametna odluka iz cistog razloga sto previse primitivaca na jednom mjestu nije bas dobro (ne mislim na Zenicane konkretno) nekih 20-25k je optimum :D
Mes Que Un Club

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 nov 2011, 20:20

amertiger je napisao/la: Super, jos bolje, ako ce rekonstuisati sve, to ce biti odlicno, super. Meni je svjedno gdje ce igrati repka samo nek za to ima ama bas sve uslove. I siguran sam da 40k sigurno ne bi bila pametna odluka iz cistog razloga sto previse primitivaca na jednom mjestu nije bas dobro (ne mislim na Zenicane konkretno) nekih 20-25k je optimum :D
Pa da ne bude opet Koševo veće, treba na njeg ;) Neka 40 hiljada... Joj da se hoće ostvarit majko :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 nov 2011, 20:27

Bila to Zenica,bilo to Sarajevo,bio to Mostar(u najluđim snovima)...neka bude to stadion koji će biti hram nogometa.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 nov 2011, 20:56

tepsija je napisao/la:Bila to Zenica,bilo to Sarajevo,bio to Mostar(u najluđim snovima)...neka bude to stadion koji će biti hram nogometa.
Evo jedan stadion koji moze biti "uzorak"....
Klagenfurt stadion.....

slika

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 nov 2011, 21:03

Ma neće valjda biti dvospratni :D
Čelik Zenica 1945

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 18 nov 2011, 21:06

Ja sam i dalje zato da se renovira Koševo. Ubjedjen sam da će svaki gostujući navijač iz Sarajeva otići sa mnogom ljepšim uspomenama nego iz Zenice, možda se tako ponekad i vrati u ovu zemlju kao turista i ovdje potroši koju kintu. U gluposti tipa "Koševo je ukleto za reprezentaciju" ja ne vjerujem.
YNWA!

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 18 nov 2011, 21:10

HOPLIT je napisao/la:Ja sam i dalje zato da se renovira Koševo. Ubjedjen sam da će svaki gostujući navijač iz Sarajeva otići sa mnogom ljepšim uspomenama nego iz Zenice, možda se tako ponekad i vrati u ovu zemlju kao turista i ovdje potroši koju kintu. U gluposti tipa "Koševo je ukleto za reprezentaciju" ja ne vjerujem.

moze pojasnjenje
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 nov 2011, 21:10

HOPLIT je napisao/la:Ja sam i dalje zato da se renovira Koševo. Ubjedjen sam da će svaki gostujući navijač iz Sarajeva otići sa mnogom ljepšim uspomenama nego iz Zenice, možda se tako ponekad i vrati u ovu zemlju kao turista i ovdje potroši koju kintu. U gluposti tipa "Koševo je ukleto za reprezentaciju" ja ne vjerujem.
Odakle si ti?

I da, i ja sam za to da repka igra u Sarajevu ove naredne kvalifikacije...
Čelik Zenica 1945

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 nov 2011, 21:12

Nimla_RZ je napisao/la:Ma neće valjda biti dvospratni :D
Ja bi cak volio da bude dvospratni mada jos ne vjerujem ni u sve ovo oko prosirenja. Ono trebalo bi ali opet jos uvijek nemogu da vjerujem. Nebitno gdje da se pravi. I Kosevo nije frka samo bi mnogo vise ulagali kako bi eliminisali glupu atletsku stazu. Zato jos uvijek Bilino Polje je no 1.

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 18 nov 2011, 21:13

Kad smo vec kod Bilinog Polja po meni je najbolje ovo rjesenje kao sto je stadion Southampton-a..

slika
slika
slika
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 18 nov 2011, 21:15

Ja sam da se Grbavica renovira i da Repka igra u Dolini Cupova, Kosevo nam ne odgovara nikako, i kad je pun stadion atmosfera je kao da nema navijaca.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 18 nov 2011, 21:16

Još nisam sreo čovjeka koji je bio u Sarajevu a da mu se grad nije svidio i da se nije dobro proveo u njemu. Nisam se baš naslušao pohvala na račun Zenice i na tome baziram svoje mišljenje. Da se ne ljute Zeničani, nemam ništa protiv Zenice. Sarajevo, Zenica... meni je to isto.

Ja sam dijasporac :mrgreen:
YNWA!

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 18 nov 2011, 21:18

HOPLIT je napisao/la:Još nisam sreo čovjeka koji je bio u Sarajevu a da mu se grad nije svidio i da se nije dobro proveo u njemu. Nisam se baš naslušao pohvala na račun Zenice i na tome baziram svoje mišljenje. Da se ne ljute Zeničani, nemam ništa protiv Zenice. Sarajevo, Zenica... meni je to isto.

Ja sam dijasporac :mrgreen:

jesil ikad bio u zenici
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 nov 2011, 21:19

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Kad smo vec kod Bilinog Polja po meni je najbolje ovo rjesenje kao sto je stadion Southampton-a..

slika
slika
slika

Predobar krov. Vidi ako bi isla ova varijanta onda bi istok bio dosta blizi bulevaru. Neznam kako bi jug lego prema poliklinici, ali stvarno ce biti fenomenalno ako se i kad se ovo napravi od Bilino Polja. Ima da se trese stadion od refleksije zvuka u zatvorenoj skoljci.... fenomenalno......

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BobRock, CAGarfia, CudanLik, Cwirek, galia95 i 40 gostiju.