Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
BaDa12
-
Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Kad dođe Kola, putuje neko ili Svraka, ili Sesar. Hadžić sređiva državljanstvo cijelu vječnost, tako da se i na njega čeka, a on je također DMF.
Hadžić je već sredio državljanstvo. Sad je na njemu da igrama zasluži poziv, što je težak zadatak.
@Stipe, hvala za link o ministarstvu. Nisam vjerovala portalima, dok zvanično ovo ne vidjeh.
Ermine, dobrodošao!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
Stipe
-
Kontakt:
BaDa12 je napisao/la:
Hadžić je već sredio državljanstvo. Sad je na njemu da igrama zasluži poziv, što je težak zadatak.
@Stipe, hvala za link o ministarstvu. Nisam vjerovala portalima, dok zvanično ovo ne vidjeh.
Ermine, dobrodošao!
Nema na cemu

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
-
xavi26
-
Kontakt:
Miske10 je napisao/la:Odlicna vijest...konacno!Samo se nadam da selektor ne misli da su Pandza,Sunjic i Vranjes pa i Zukanovic kvalitetniji od njega...Odlican stoper za sadasnjost i buducnost.
bojim se da nas selektor bas tako misli..

Volim te Bosno!!!
-
hanniz
-
Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Znači odbrana je sređena za idućih desetak godina
Bičakčić, Vranješ, Kolašinac aBd , Bešić, Hajrović , a Boga mi ni Pandža ni Šunjić nisu toliko stari

Ima i onaj Dino Arslanagić. A ovamo gdje je Kola imamo još Kvesića i Bevaba.

Desni bekovi Dilaver i Karahmet, uz naravno Mujdžu. A u međuvremenu će se vjerovatno i još neki kvalitetni igrači pojaviti. Uglavnom, imaćemo strašnu odbranu.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
-
vrebac86
-
Kontakt:
Mravnjak je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Kad dođe Kola, putuje neko ili Svraka, ili Sesar. Hadžić sređiva državljanstvo cijelu vječnost, tako da se i na njega čeka, a on je također DMF.
Dilaver, Austrija iz Vienna -e, 22 god, ili Karahmet ( 20god ), Mechelen. Igrači na koje treba obratiti pažnju u budućnosti.
Obojica su RB.
Druze.
Sesar i Svraka su za Hadzica.

Hadzic je malo drugaciji tip igraca u odnosu na ovu dvojicu tako da je to tesko porediti

Mislim da je bolje njega i Zahu porediti!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
Yucca
-
Kontakt:
Vijece ministara je danas donijelo odluku o privremenom izdavanju JMB dok se zakon ne donese
Tako da i Hadzic i Kolasinac mogu od sutra dobiti JMB,Hadzicu samo jos fali JMB da moze igrati za nas a Kolasinac mora pokrenuti postupak tek
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Ermin je rusioc a evo slike koja to dokazuje
Salim se, lijepa vijest.

Ocekujem ga protiv Esada (USA).
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 05 jun 2013, 20:04
Prava najezda odbrambenih igraca u zadnje dvije godine a kad se sjetim kakvih smo samo problema imali u tom dijeli ekipe.
Ermin je solidan stoper, koji se u odnosu na igre u Stuttgartu drasticno poboljsao, stvorio ime u novom prvoligasu i vjerujem da je u toj ekipi nezamjenjiv na svojoj poziciji.
Sto je najvaznije, vrlo je mlad i u buducnosti ce jos vise napredovati.
Njegova situacija me podsjeca na Vedu i Seju kada su usli sa Hoffom u Bundesligu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
vendeta87
-
Kontakt:
Sa Bicakcicem i abd Kolasincem dobijamo dva prava bedema u odbrani, pogotovo sto su obojica fizicki prezentni pa mogu malo i da zastrase protivnika.
-
gringobih
-
Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Dobrodosao momciluko.
Reci mu to u facu ako smijes...
Dobra vijest ali sjebase atmosferu ovi Karacicevi hedalji

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
zizu1991
-
Kontakt:
vrebac86 je napisao/la:Hadzic je malo drugaciji tip igraca u odnosu na ovu dvojicu tako da je to tesko porediti

Mislim da je bolje njega i Zahu porediti!
Zašto drugačiji, samo se možda razlikuju u nivou tehnike. Svi igraju istu poziciju.
Samo Svraki, istina, primarna je pozicija CMF, a ne DMF, mada može i DMF da igra.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
bacelonafan
-
Kontakt:
Postao/la bacelonafan » 05 jun 2013, 22:28
vendeta87 je napisao/la:Sa Bicakcicem i abd Kolasincem dobijamo dva prava bedema u odbrani, pogotovo sto su obojica fizicki prezentni pa mogu malo i da zastrase protivnika.
Kad pogledamo realno Spaha je na zalasku karijere,uskoro ulaze dvije grdosije na toj poziciji Bicakcic i Hajrovic,ili Zukanovic,ovog Dilavera i Karahmeta i Arslanagica nisma imao prilike da ih gledam,pa necu o njima,a jos ako Kolasinac odluci da igra za nas,imacemo prespremnu fizicki dominantnu zadnju liniju!
-
harishp
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Ermin je rusioc a evo slike koja to dokazuje
Salim se, lijepa vijest.

Ocekujem ga protiv Esada (USA).
Sa malo dodatka ovcavine i sudjuke
Neka momaka,neka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Zekoo
-
Kontakt:
Evo i Safet je potvrdio na preskoferenciji da je dobio papire i najavio odma poziv za iduću utakmicu.
Sretno Ermine

-
kokakolas
-
Kontakt:
Zekoo je napisao/la:Evo i Safet je potvrdio na preskoferenciji da je dobio papire i najavio odma poziv za iduću utakmicu.
Sretno Ermine

Imas li link?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
-
Adi_Zepce
-
Kontakt:
kokakolas je napisao/la:Zekoo je napisao/la:Evo i Safet je potvrdio na preskoferenciji da je dobio papire i najavio odma poziv za iduću utakmicu.
Sretno Ermine

Imas li link?
Još četiri utakmice ostaju, treba nam devet bodova, nadam se da će nam Litvanija napraviti uslugu večeras. Ima još dosta da se igra, dobra stvar je što u septembru možemo računati i na Misimovića, vjerovatno i Bičakčića, koji je zavšrio papire. Bit ćemo jači u septembru", rekao je Sušić, dodavši:
Link:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-re ... van/106665
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
-
Emir000
-
Kontakt:
Seov brat Ermin Bicakcic (odkako su zajedno bili u Stuttgartu) bio na lovu, ali ne u dubokim sumama Sandzaka kao nasa legenda Sudzukas Seo Rusilac Kola, nego negdje na more
Joj kakve bikove imamo u odbrani.. Spaha, Seo, Bicakcic.. sa brzim Mujdzom
Mujdza - Bicakcic - Spahic - Kolasinac
Gdje nam kraj
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 08 jun 2013, 13:45
Pravi Bosnjo

. Za ovakvog rusioca kao njega, malena je ova piva

-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 08 jun 2013, 13:47
xavi26 je napisao/la:Miske10 je napisao/la:Odlicna vijest...konacno!Samo se nadam da selektor ne misli da su Pandza,Sunjic i Vranjes pa i Zukanovic kvalitetniji od njega...Odlican stoper za sadasnjost i buducnost.
bojim se da nas selektor bas tako misli..

Da si gledao selektorovu pressicu, cuo bi da je rekao da cemo u septembru biti jaci za Misketa i vjerovatno Bicakcica koji je sredio papire

.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, denza, Edincapitano, f16, General505, guillermo, HariTz, HZbec, legendarnadruga, Muumii, Proximic, seha77 i 101 gost.