Zvjezdan Misimović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Noga mu se pozlatila....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
zar nije rekao da je dobio ime po crvenoj zvjezdi,nesto takoBIHfan je napisao/la:Komentator EuroSporta 2 kaze da je Misimovic navijac Crvene Zvezde.....![]()

- rob do bagro
- Kontakt:
i ako je jos neko cuo...taj isti komentator je rekao da je Miske htjeo da igra za Smrdiju,al nije bili razumijevanja...kolko ima istine u tom nemam pojmaBIHfan je napisao/la:Komentator EuroSporta 2 kaze da je Misimovic navijac Crvene Zvezde.....![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
sasvim sigurno da ima istine jer je nastupao za mladu reprezentaciju Srbije. Nikad nije dobio poziv za A selekciju Srbije, mi smo onda uskocili preko Salihamidzica i pristao je igrati za BiH. **** negdje dobijes igraca negdje izgubis igraca, poput Zlatana Ibrahimovica!
Otjerao ga Pizon iz Zvezde...Igrao za mladu a i za A bi ,no mjesta nije imao....To je tako u sportu,ko koga prije zgrabi ...Zlaja Ibrahimovic bi volio prdnut na bilinom polju nego ista ,ali nema 

aha to je poslije rekao i kaze na kraju steta...rob do bagro je napisao/la:i ako je jos neko cuo...taj isti komentator je rekao da je Miske htjeo da igra za Smrdiju,al nije bili razumijevanja...kolko ima istine u tom nemam pojmaBIHfan je napisao/la:Komentator EuroSporta 2 kaze da je Misimovic navijac Crvene Zvezde.....![]()

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma to je neki Rensingov rodzak,dobar kao i on 
I on nije htio,vec je igrao za mladu repku.A sad sto su ovi ,,tehnicari i znalci,,poput Bajernovaca to je njihov problem.

I on nije htio,vec je igrao za mladu repku.A sad sto su ovi ,,tehnicari i znalci,,poput Bajernovaca to je njihov problem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
smijesno.,..miske je dijete minhena i navija za bajern...
- marseille_unique
- Kontakt:
Hajde svi koji niste se jos prikljucili prikljucite se fanstay ligi prvaka i sportsport.ba ligi , ima nas 50 sa foruma bice mrtva trka ove sezone ko c ebiti najbolji sa foruma a bogami ova liga je mjerilo najboljeg u bosni i hercegovini
evo pod ovim linkom imate sve objasnjeno viewtopic.php?f=10&t=1501
evo pod ovim linkom imate sve objasnjeno viewtopic.php?f=10&t=1501
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Danas smo opet vidjeli maestralnu asistenciju Misketa bravo kralju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I scenu kada mu Rahimic ulijece klizeciBIHfan je napisao/la:Danas smo opet vidjeli maestralnu asistenciju Misketa bravo kralju.

Bas me interesuje sta je Ciro pomislio u tom trenutku, ja mislim da je Elviru otislo sve na kamaru.TokiVoki je napisao/la:I scenu kada mu Rahimic ulijece klizeciBIHfan je napisao/la:Danas smo opet vidjeli maestralnu asistenciju Misketa bravo kralju.![]()

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nebih rekao,jer bi onda rahimic svejedno otisao na kamaru da ga je ovaj olako prosao.amerosm je napisao/la:Bas me interesuje sta je Ciro pomislio u tom trenutku, ja mislim da je Elviru otislo sve na kamaru.TokiVoki je napisao/la:I scenu kada mu Rahimic ulijece klizeciBIHfan je napisao/la:Danas smo opet vidjeli maestralnu asistenciju Misketa bravo kralju.![]()
![]()
Rahimic je samo ,,radio,,svoj posao a sto se tu Miske nasao ebiga do njega je

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Nebih rekao,jer bi onda rahimic svejedno otisao na kamaru da ga je ovaj olako prosao.amerosm je napisao/la:Bas me interesuje sta je Ciro pomislio u tom trenutku, ja mislim da je Elviru otislo sve na kamaru.TokiVoki je napisao/la:
I scenu kada mu Rahimic ulijece klizeci![]()
![]()
Rahimic je samo ,,radio,,svoj posao a sto se tu Miske nasao ebiga do njega je
Pitam se samo je li mu Miske sta socno opsovao kad ga je onako podkacio

Misa sto vuce plotun 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Misimovic je najbolje ocjenjeni vezni igrac u ovom kolu lige prvaka na oficijalnoj UEFA stranici
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Mozak...
Braov majstore!!!
Svaka cast...vanserijski fudbaler !!!
Braov majstore!!!
Svaka cast...vanserijski fudbaler !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Majstore. da ti i ovdje cestitam. Najbolji si igrac bundeslige na svojoj poziciji. Imas najbolji pregled igra, centarsut. Bravo za asistenciju Edinu za gol. Zelim ti sve najbolje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
potpis da nema misketa ni grafite ni dzeko se nebi vidjeli u wolsburgu covjek ih pita loptamaomerbavarac je napisao/la:Majstore. da ti i ovdje cestitam. Najbolji si igrac bundeslige na svojoj poziciji. Imas najbolji pregled igra, centarsut. Bravo za asistenciju Edinu za gol. Zelim ti sve najbolje.
kakav je igrac ovaj Miske, nije normalno, cim dobije sirinu i slobodu, nema mu kraja, treba mu i u reprezentaciji dati mjesto iza napadaca i punu slobodu...
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.