SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: Zadnja klupa - Cekicari
Sunderland - Man. Utd. 1-3
Tottenham - West Ham 2-0
Lazio - Roma 2-2
Villarreal - Malaga 2-0
Auxerre - Bordeaux 1-1
arhivirano
Tottenham - West Ham 2-0
Lazio - Roma 2-2
Villarreal - Malaga 2-0
Auxerre - Bordeaux 1-1
arhivirano
- RK Gradacac
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Ispravka, riki nije banovan zbog toga, nego zbog neke svadje na temi FK Velez... nije vezano za sportsport ligu...dubioza je napisao/la:to mozes i sam zakljuciti znas ko se najvise bunio zbog nemara moderatora oko ove liga.adnan24 je napisao/la:Eagles je napisao/la:riki je trajno banovan s foruma,molimo njegovu ekipu da nađe 3 igrača,parovi koje je riki postavio za ovo kolo će biti uvaženi.
Mozemo li znati razlog?
010 ISN'T JUST A CODE
Sunderland - Man. Utd. 1-2 
Tottenham - West Ham 0-1
Lazio - Roma 1-3
Villarreal - Malaga 2-0
Auxerre - Bordeaux 1-1
arhivirano

Tottenham - West Ham 0-1
Lazio - Roma 1-3
Villarreal - Malaga 2-0
Auxerre - Bordeaux 1-1
arhivirano
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
joj sranja sad,adnane ko ce nam bit novi igrac???Evo ti budi kapiten sad.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bistrikboy
- Kontakt:
Papilon20 trazi ekipu pa mu se obratite preko PM-aBIHfan je napisao/la:joj sranja sad,adnane ko ce nam bit novi igrac???Evo ti budi kapiten sad.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sunderland - Man. Utd. 0:1
Tottenham - West Ham 1:1
Lazio - Roma 0:0
Villarreal - Malaga 3:0
Auxerre - Bordeaux 1:0
arhivirano
Tottenham - West Ham 1:1
Lazio - Roma 0:0
Villarreal - Malaga 3:0
Auxerre - Bordeaux 1:0
arhivirano
Support Velez, It's logical! ★
bistrikboy je napisao/la:Papilon20 trazi ekipu pa mu se obratite preko PM-aBIHfan je napisao/la:joj sranja sad,adnane ko ce nam bit novi igrac???Evo ti budi kapiten sad.
Ja sam papilonu poslao poruku ali ne odgovara mi,ovo kolo smo izgleda zijanili

- bistrikboy
- Kontakt:
Sacekaj dok se noj probudiadnan24 je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Papilon20 trazi ekipu pa mu se obratite preko PM-aBIHfan je napisao/la:joj sranja sad,adnane ko ce nam bit novi igrac???Evo ti budi kapiten sad.
Ja sam papilonu poslao poruku ali ne odgovara mi,ovo kolo smo izgleda zijanili

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Evo moj imenjak ulazi u ekipu FK Delfin.AdemirBHF je napisao/la:Mogul i ja učestvovat!!!
Dao sam gooool!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BH Fanaticos 2-1 FK Delfin Half Time
-2 gola StoneIsland
-1 gol BIHfan
-2 gola StoneIsland
-1 gol BIHfan
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Stone Island
- Kontakt:
Ha ja bola !BIHfan je napisao/la:BH Fanaticos 2-1 FK Delfin Half Time
-2 gola StoneIsland
-1 gol BIHfan

Evo pregledao sam parove i postavio rezultate,to sam odradio nabrzaka,pa ako primjetite grešku javite.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Novi poraz Blue Train-a razljutilo je predsjednika kluba Ivicu Osima, pa je odlucio da smijeni sadasnjeg trenera a igrace kazni novcano. Po svemu sudeci novi trener bi mogao biti Mesa Bazdarevic. Navijaci se nadaju da ce doci do sporazuma izmedju kluba i trenera i da ce ekipa Blue Train konacno poceti pobjedjivati 

010 ISN'T JUST A CODE
BIHfan je napisao/la:Evo moj imenjak ulazi u ekipu FK Delfin.AdemirBHF je napisao/la:Mogul i ja učestvovat!!!
Novi clan ekipe Delfin je "Papilon20" pa nek moderatori to zvanicno i promjene.
Sorry "AdemirBHF" ali on mi se prvi javio na PM

- bistrikboy
- Kontakt:
hocu procenat od transferaadnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Evo moj imenjak ulazi u ekipu FK Delfin.AdemirBHF je napisao/la:Mogul i ja učestvovat!!!
Novi clan ekipe Delfin je "Papilon20" pa nek moderatori to zvanicno i promjene.
Sorry "AdemirBHF" ali on mi se prvi javio na PM

hajmo Blue Train,da vise pobjedimo

- RK Gradacac
- Kontakt:
Buraz, mi smo izgleda antitalenti za ovobistrikboy je napisao/la: hajmo Blue Train,da vise pobjedimo

Al borit cemo se do kraja

ps. hajd vi zabijajte golove, ja igram u odbrani

010 ISN'T JUST A CODE
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
opa, opa... prva pa musko
za mene, ali i za moju ekipu Backspace United. Drmnili smo Blue Train, 2:1 u gostima. moja malenkost, strijelac pobjedonosnog gola.

cuuu, cuuu nesto vas pregazi (sala mala)
iako smo kratko vrijeme zajedno kao tim. ovaj rezultat pokazuje da smo dobro uigrani.
cestitke mojim saigracima: biskitt (c), i 19TM87
Forza BS. United!!!

cuuu, cuuu nesto vas pregazi (sala mala)

iako smo kratko vrijeme zajedno kao tim. ovaj rezultat pokazuje da smo dobro uigrani.
cestitke mojim saigracima: biskitt (c), i 19TM87

Forza BS. United!!!
Postovanje treba zaraditi.
Od iduček kola akoBogda Spam ekipa se vraća, i siguran sam da čemo nekoga deklasirati, imamo sve što krasi veliku momčad, a najvažnije imamo para da potplatimo sve hehe,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.