Hvala.BIHfan je napisao/la:NBA Summer League.likma23 je napisao/la:Sta se ovo sad igra u NBA?
Svaku noc imaju neki live streamovi ili su ovo reprize NBA utakmica.
http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2012/13
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ne znam zasto se govori protiv ovih reklama,to moze donjeti samo dobroga kvaliteti kosarke,sa novim sponzorima,vise novca u klubovima sve ce se vise ekipa odlucivati da predje salary cap,placa taksu kako bi imali sto bolju ekipu...Tako cemo imati vise Miamija,Lakersa,Bostona itd itd tacno je da ce profitirati ekipe iz velikih sredina,al znaju sponzori prepoznati kvalitetnu fransizu iz male sredine...Ja jedva cekam da se uvedu ove reklame,da bude sto vise dobrih ekipa...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovo su promjene koje su odobrene za sljedecu sezonu i one koje su jos u razmatranju, a te reklame na dresovima bi bili mali bedzevi, (sticker naljepnice), a ne kao u Europi preko cijelog dresa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Reklame su tu zato jer ekipe ne stvaraju profite, ili cak gube novac. A ne da se bez veze trosi na luxury tax...
Doduse, ako pola ekipa ima super igrace, pola ekipa ce imati amaterske ekipe. Na sta ce to liciti? Na nista...
Doduse, ako pola ekipa ima super igrace, pola ekipa ce imati amaterske ekipe. Na sta ce to liciti? Na nista...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
trebaju uvesti kazne za flopiranjerio_Ferdy88 je napisao/la:Ovo su promjene koje su odobrene za sljedecu sezonu i one koje su jos u razmatranju, a te reklame na dresovima bi bili mali bedzevi, (sticker naljepnice), a ne kao u Europi preko cijelog dresa![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Onda ce nam CP3 bankrotirat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Onda ce nam CP3 bankrotirat.
Bas sam htio napisati nesto slicno...mislim da je on jedan od glavnih razloga zasto se uopste i razmatra uvodjenje ovog pravila.
Shannon Brown re-signing for two-year, $7 million deal with Suns.
Оmer Asik's offer sheet with Houston is same terms as Jeremy Lin's -- $5M, $5.2M, $14.9M. Bulls have three days to match.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bullsi su ludi ako izjednace ovo.
Sunsi ocekivano produzili idiota, ali hvala bogu samo na dvije godine, a ne na pet kako se spekulisalo.
Sunsi ocekivano produzili idiota, ali hvala bogu samo na dvije godine, a ne na pet kako se spekulisalo.
Ovaj Barnes je zivotinja, koja gradja tijela i sut. Vrlo lako moze postat fransizni igrac.
Bullsi nece izjednacit vjerovatno tu ponudu, mada jos nisu odlucili 100 %.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Odlukom da se na dresovima dozvole reklame novi CBA je bio uzaludan, jer niko nece uloziti ogormne milioniske iznose u Buckse ili Bobcatse (inace sav respekt prema tim ekipama). Ja licno mislim da ce od reklama najvise profitirati Lakersi, jer ce se vecina velikih kompanija odluciti za njih.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
vjerovatno , ali zavisi sve , recimo Miami je privlacan radi LBJ i Wade-a , a Oklahoma radi Duranta...., Houston radi Lin-a , Dallas zad njemackih kompanija....., ali vrlo vjerovatno ce biti:amerosm je napisao/la:Odlukom da se na dresovima dozvole reklame novi CBA je bio uzaludan, jer niko nece uloziti ogormne milioniske iznose u Buckse ili Bobcatse (inace sav respekt prema tim ekipama). Ja licno mislim da ce od reklama najvise profitirati Lakersi, jer ce se vecina velikih kompanija odluciti za njih.
1. LA Lakers
2. NY Kniks
3. Chicago
4. Miami
5. Boston
6. ekipe iz Texasa
7. LA Clipers i NY (Brooklyn) Nets
8.ostali
a mozda bude lokalnog marketinga npr Pistonsi neko iz auto industrije , Atlanta Coca Cola ili tako nesto slicno
Thomas Müller - Fußballgott
Bio bi prvi pick da je izaso na draft prosle godine. IgracinaBIHfan je napisao/la:Ovaj Barnes je zivotinja, koja gradja tijela i sut. Vrlo lako moze postat fransizni igrac.
Inace Lamb je bio najbolji igrac summer lige.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cuj niko nece uloziti u Bobcatse....Samo nek stave Jordanov logo i imaju jednog od najvecih proizvodjaca sportske opreme na svijetu...Dalje,onaj prostor koji se spominje je dovoljan za samo jednu firmu,sto bi u prevodu znacilo da ce svaki tim imati po jednu takvu reklamu na dresu,a samim time i JEDNOG sponzora kojeg svaka ekipa moze naci...amerosm je napisao/la:Odlukom da se na dresovima dozvole reklame novi CBA je bio uzaludan, jer niko nece uloziti ogormne milioniske iznose u Buckse ili Bobcatse (inace sav respekt prema tim ekipama). Ja licno mislim da ce od reklama najvise profitirati Lakersi, jer ce se vecina velikih kompanija odluciti za njih.
Samo da ne naprave Nascar od tog svega.NEZALAGANJE je napisao/la: Cuj niko nece uloziti u Bobcatse....Samo nek stave Jordanov logo i imaju jednog od najvecih proizvodjaca sportske opreme na svijetu...Dalje,onaj prostor koji se spominje je dovoljan za samo jednu firmu,sto bi u prevodu znacilo da ce svaki tim imati po jednu takvu reklamu na dresu,a samim time i JEDNOG sponzora kojeg svaka ekipa moze naci...
Ne znam gdje da pitam pa evo ovdje cu. Jel zna neko imal negdje na TV ova vecerasnja utakmica SAD-a ? Talijani,francuzi,spanci,njemci, bilo ko ???
Hvala unaprijed...
Hvala unaprijed...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
čini mi se da nema na tvu, evo ti link:Yuto je napisao/la:Ne znam gdje da pitam pa evo ovdje cu. Jel zna neko imal negdje na TV ova vecerasnja utakmica SAD-a ? Talijani,francuzi,spanci,njemci, bilo ko ???
Hvala unaprijed...
http://mypremium.tv/stream/?id=1655&1334738581" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sve sam pregledo i izgleda da fkt nema na TV, barem ovi kanali koje ja imam.
Hvala na linku, dobar je pravo.
Hvala na linku, dobar je pravo.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
USA samo trice suta.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.