Sad kako se dize Milan u formi, Manchesteru se oporavljaju igraci te ostali klubovi koji se takmice u ligi prvaka pruzaju dobre partije(osim Intera
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- moustapha
- Kontakt:
Re: AC Milan
Milan je trenutno u mnogo boljoj formi od Intera. Mislim da je to sustina. Siena da je igrala i sa 12 igraca protiv Milana ne bi bila tako blizu pobjede kao protiv Intera.
Sad kako se dize Milan u formi, Manchesteru se oporavljaju igraci te ostali klubovi koji se takmice u ligi prvaka pruzaju dobre partije(osim Intera
). Mogu samo reci da se radujem nastavku lige prvaka u kojoj su parovi jako izjednaceni.
#divovi
Svaka čast Milanu, a posebno Ronaldinhu
bravo maistore... pogotovo za treći gol...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Iako je Milan kao u "dobroj formi", a Utd. u k****, Utd. ce ih laganini deklasirati u LP
jer treba biti objektivan i reci da je Seria A miljama iza mocne EPL.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Manchester United - Inter igraju, koliko se ja razumijem u medicinu...ljubav je napisao/la:Iako je Milan kao u "dobroj formi", a Utd. u k****, Utd. ce ih laganini deklasirati u LP
- alan_kardec
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Manchester United - Inter igraju, koliko se ja razumijem u medicinu...ljubav je napisao/la:Iako je Milan kao u "dobroj formi", a Utd. u k****, Utd. ce ih laganini deklasirati u LP
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nema to nikakve veze, mogu Milan i Inter iskombinovati sastav i opet bi ih City ili Villa deklasirali.
Jednostavno, razlika u kvaliteti je frapantna.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
ljubav je napisao/la:Nema to nikakve veze, mogu Milan i Inter iskombinovati sastav i opet bi ih City ili Villa deklasirali.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
heh, moja greška
moram, studiram je pa, jbg. 
- _forzamilan_
- Kontakt:
potpuno irelevantnoStole iz Bora je napisao/la:Sve si lijepo rekao samo si jos mogao dodati da je ta ista Siena je protiv Intera igrala sa 11 igraca svih 90 minuta a protiv Milana samo 9 minuta ..._forzamilan_ je napisao/la:ta ista siena utrpala je interu 3 komada vikend prije i inter je na jedvite jade izborio pobjedu. očekujem protiv intera laganih 2-0 sljedeći vikend. forza milan!
bitno je da je penal i crveni čist ko suza.
ljubav je napisao/la:Iako je Milan kao u "dobroj formi", a Utd. u k****, Utd. ce ih laganini deklasirati u LP
da da kao i zadnja 2 puta milan će ponovo da ispadne od nezgodnog uniteda
haj umij se
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 18 jan 2010, 12:45, ukupno mijenjano 4 puta.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- alan_kardec
- Kontakt:
CRNI_SA je napisao/la:ljubav je napisao/la:Nema to nikakve veze, mogu Milan i Inter iskombinovati sastav i opet bi ih City ili Villa deklasirali.
Jednostavno, razlika u kvaliteti je frapantna.milan je gigant za svaki engleski klub , a porediti 2 velikana sa prosjecnim engleskim ekipicama ....mislim
Za svaki engleski klub???
Da ti nisi malo neskroman???? Ili malo više?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Objesi ti to veliki macku o rep.CRNI_SA je napisao/la:milan je gigant za svaki engleski klub , a porediti 2 velikana sa prosjecnim engleskim ekipicama ....mislim
Arsenal-Juve 2-0
Milan-Arsenal 0-2
Inter-Arsenal 1-5
Onda prosle godine tamanjenje Rome, Intera, Juventusa, pretprosle Loseri smaknuse Intera itd.
Medutim to nije tema, tema je Milan i isti nema sta traziti protiv Utd-a koji je bolji na svakoj poziciji od Milana i
koji ima bolji kolektiv i boljeg trenera.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
za koji nije molim te ?alan_kardec je napisao/la:CRNI_SA je napisao/la:ljubav je napisao/la:Nema to nikakve veze, mogu Milan i Inter iskombinovati sastav i opet bi ih City ili Villa deklasirali.
Jednostavno, razlika u kvaliteti je frapantna.milan je gigant za svaki engleski klub , a porediti 2 velikana sa prosjecnim engleskim ekipicama ....mislim
Za svaki engleski klub???![]()
Da ti nisi malo neskroman???? Ili malo više?
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- alan_kardec
- Kontakt:
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
hehehehe, nu ovog filozofa... Čuj za luzere nije a za Chelsea i Arsenal jest... hehe... ovaj živi još u prošlosti... Zadnja titula EPL-a luzera je bila kad ?! Pitanje za milion feninga ?! Mogu isto postavit i pitanje milanezima samo ne EPL nego seria a ?!
Odmah ću vam odgovorit kad je titula Arsenala bila 2003-2004
Pošto znam da ćete pitat... 
Odmah ću vam odgovorit kad je titula Arsenala bila 2003-2004
ti znas da je milan 7 puta prvak evrope a liverpool 5
ode ovo beze u offtopic boli me neka stvar za oba tima ali mrzim nepravdu ,cuj ovog bisera poredi sejk city sa milanom mislim :shock jesu englezi u prednosti trenutno radi bogatasa koji ih vode ali historija klubova je nesto sto se nemoze preko noci kupit !!!!!!!!!!!!!!!!!
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ne moze preko noci, al' eto Juve i Milan su kontinuirano kupovali i to doslovno.CRNI_SA je napisao/la:ti znas da je milan 7 puta prvak evrope a liverpool 5ode ovo beze u offtopic boli me neka stvar za oba tima ali mrzim nepravdu ,cuj ovog bisera poredi sejk city sa milanom mislim :shock jesu englezi u prednosti trenutno radi bogatasa koji ih vode ali historija klubova je nesto sto se nemoze preko noci kupit !!!!!!!!!!!!!!!!!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- alan_kardec
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:hehehehe, nu ovog filozofa... Čuj za luzere nije a za Chelsea i Arsenal jest... hehe... ovaj živi još u prošlosti... Zadnja titula EPL-a luzera je bila kad ?! Pitanje za milion feninga ?! Mogu isto postavit i pitanje milanezima samo ne EPL nego seria a ?!
Odmah ću vam odgovorit kad je titula Arsenala bila 2003-2004Pošto znam da ćete pitat...
a nu ovoga medicinara,odmah šupljak o životu u prošlosti i praistoriji....................
sad-zasad zadnja liga šampiona osvojena je u sezoni 2004-2005."sad-zasad zadnja" znači da ih je bilo i prije i da će ih biti još.
a arsenalova zadnja????
pa pročitaj šta si napisao!!! odlično ja znam ko je koliko lp osvojio ali iz tvog komentara se može izvući zaključak da ti ne znaš.milan može bit institucija za gore navedene klubove,ali za liverpool sa 18 titula prvaka eng,7 FA kupova,5 lp i 3 kupa uefa,sigurno ne može.po toj tvojoj logici onda je i real institucija za milan.CRNI_SA je napisao/la:ti znas da je milan 7 puta prvak evrope a liverpool 5ode ovo beze u offtopic boli me neka stvar za oba tima ali mrzim nepravdu ,cuj ovog bisera poredi sejk city sa milanom mislim :shock jesu englezi u prednosti trenutno radi bogatasa koji ih vode ali historija klubova je nesto sto se nemoze preko noci kupit !!!!!!!!!!!!!!!!!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vaznija je EPL ili FA Cup od LP za svaki normalni, neprivatizovani engleski klub.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Zivota ti, jesi li mogao naci bolju izvlaku da se tješišljubav je napisao/la:Vaznija je EPL ili FA Cup od LP za svaki normalni, neprivatizovani engleski klub.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- _forzamilan_
- Kontakt:
haj ljubav sjaši s teme jer je očigledno da si došao provocirati bez ikakve argumentacije.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.