Zoran Kvržić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: Zoran Kvržić
Jbt ova Wanda samo se provaljuje, da mi je znati kakvi njoj klikeri fale...
- Razgovarao sam s izbornikom uoči utakmice i dao mi je do znanja da računa na mene. Rekao mi je da ću igrati i da uđem bez straha. Sigurno da gode pohvale, i on je imao povjerenje u mene i pružio mi priliku, rekao je Kvržić.
Dan uoči utakmice protiv Finske reprezentativce Bosne i Hercegovine posjetio je jedan poseban gost. Tomislav Cvitanušić, poznati Ironman, maratonac, triatlonac i alpinist, održao je motivacijski govor koji je, kako je i sam Kvržić rekao, ostavio traga.
- Dan prije utakmice posjetio nas je Tomislav i napravio odličan posao, stvarno nas je dignuo prije utakmice. Ujedno, atmosfera na stadionu bila je odlična, od prve minute sjajno navijanje. rekao je Kvržić.
Ogled protiv Finske donio je važnu dozu samopouzdanja, ogled protiv Grčke nosi veliku važnost.
- Nadamo se dobrom rezultatu. Ako budem pravi kao protiv Finske, ne bi smjelo biti problema. Uvjereni smo da možemo do plasmana na EURO, pobjeda protiv Grčke bila bi veliki korak u tom smjeru, zaključio je Zoran Kvržić.
Dan uoči utakmice protiv Finske reprezentativce Bosne i Hercegovine posjetio je jedan poseban gost. Tomislav Cvitanušić, poznati Ironman, maratonac, triatlonac i alpinist, održao je motivacijski govor koji je, kako je i sam Kvržić rekao, ostavio traga.
- Dan prije utakmice posjetio nas je Tomislav i napravio odličan posao, stvarno nas je dignuo prije utakmice. Ujedno, atmosfera na stadionu bila je odlična, od prve minute sjajno navijanje. rekao je Kvržić.
Ogled protiv Finske donio je važnu dozu samopouzdanja, ogled protiv Grčke nosi veliku važnost.
- Nadamo se dobrom rezultatu. Ako budem pravi kao protiv Finske, ne bi smjelo biti problema. Uvjereni smo da možemo do plasmana na EURO, pobjeda protiv Grčke bila bi veliki korak u tom smjeru, zaključio je Zoran Kvržić.
joj, super im je taj fazon s Tomom, on zna motivirati covjeka pravo
- LlullSergio
- Kontakt:
Ja dilajle jebote, sta lik prica 

Kakva je to priča da je povrijeđen?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Poslije Finske gurali su se ko će prvi dati izjavu a sad su isturili Kvržića 

Glavu gore momcino 

-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Yebem ti sve!bhfanatic14 je napisao/la:To je to pivopija... svaku tekmu je na klupi...u italijanskom drugoligasu.. nema se sta dodat. Svima je jasno zasto je on pozvan i kako je pozvan. Hvala bogu pa je izbacena ona ljudska gnjida !
![]()
![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
A čekao je debil, poslije Finaca se nije javljao, evo ga sad da onaniše.
-
- Kontakt:
Hanko jado nista nisam ceko nego sam prije godinu dana napiso sta ce bit. tako je i doslo . Meni je ovo krivo sta se desava sa repkom ne ko tebi , jer volim BH od svega srca. Glupi i jadni ste vi koji Nemate veze o ovom sportu a ismijavate Momke koji su pisali istine i upozoravali na ovo sto nam se upravo desava. DovidjenjaTedBundy je napisao/la:A čekao je debil, poslije Finaca se nije javljao, evo ga sad da onaniše.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Baš je teško predvidjeti krah reprezentacije s najgorim luzerskim mentalitetom, bravo paramecijumu, nije ni čudo što te ismijavaju na svakoj temi na kojoj promoliš čehru.bhfanatic14 je napisao/la:Hanko jado nista nisam ceko nego sam prije godinu dana napiso sta ce bit. tako je i doslo . Meni je ovo krivo sta se desava sa repkom ne ko tebi , jer volim BH od svega srca. Glupi i jadni ste vi koji Nemate veze o ovom sportu a ismijavate Momke koji su pisali istine i upozoravali na ovo sto nam se upravo desava. DovidjenjaTedBundy je napisao/la:A čekao je debil, poslije Finaca se nije javljao, evo ga sad da onaniše.
-
- Kontakt:
Igracina menadzerska, ne vidi se u amaterskoj hnl ligi...protiv dinama se sprdali snjim , zamjenjen na poluvremenu... i izgleda sada dobija nogu iz Rijeke. Valjda sta sredi narkoman za koreju, arabiju, tursku cvajtu. Kazu nije menadzerska, sve igraci dobiju poziv sportski Po zasluzi. Mrs stoko jedna vi ste dusmani ove repke, koja ide prema rangu san Marina ! Stoko kriminalna.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Slabo je ovo brate. I dalje mucimo muku sa desnim bekom. Kakva je situacija sa Anel Hebibovic zvani Hebib. Brzi voz po desnoj strani mocnog FK Sarajevo velikana iz velike PLBiH. Jel spreman pomoci u barazu? Znam ima velike utakmice na proljece sa svojim klubom jer se igra za titulu velike PLBiH! 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Pray for Zoki. Dobio isijas...
ide u kayserispor kod robija opet, obzirom da ima nemal 32 godine i da ce imati mnogo vise kvalitetnih protivnika za igrati nego u cro, ja zadovoljan 
bice spreman za euro
ako se vranjes vraca, zoka i vranjes na beku je solidno

bice spreman za euro
ako se vranjes vraca, zoka i vranjes na beku je solidno
Kitaspor plafon 

-
- Kontakt:
Menadzerko pravi. Noga u hrvatskoj, zadnji spas narkoman i menadzeri koji su ga kao poluamatera gurali u kafansku repku. I gle cuda transfer kod prosenika preko repke u smijesni kayseri. Kafanska repka cuda cini, moze da ispuni sve zelje poluamaterskih igraca

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Zašto ova dva mentalna invalida ne umru već jednom?