Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Imam osjećaj da bi mogli dobro namučiti Grke da ne kažem pobijediti ih.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Play nije posjed, possession je posjed.Institut13 je napisao/la:
play = posjed
steals = ukradene
defenderi = odbrambeni igraci
nauči više neki od naših jezika
Ko god prati NBA upoznat je sa izrazima, a tako i ti u vecini prevoda.
ne vidim problem
Re: $: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
ako budu kompletni (Arroyo) i ako Barea ne bude soliro i ganjo statistiku ne bi bilo iznenadjenje da ih zakucaju. Ali s druge strane moraju ugasit Bourusisa i Papanikolaou-a, mada imam osjecaj da ce ih 'mali' Giannis veceras izribat postenoFaraonTM je napisao/la:Imam osjećaj da bi mogli dobro namučiti Grke da ne kažem pobijediti ih.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Znam da ja to neću gledati, zatamnili mi RTSbrazzo je napisao/la:ako budu kompletni (Arroyo) i ako Barea ne bude soliro i ganjo statistiku ne bi bilo iznenadjenje da ih zakucaju. Ali s druge strane moraju ugasit Bourusisa i Papanikolaou-a, mada imam osjecaj da ce ih 'mali' Giannis veceras izribat postenoFaraonTM je napisao/la:Imam osjećaj da bi mogli dobro namučiti Grke da ne kažem pobijediti ih.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
65 šuteva za trojku na tekmi argentina- filipini
Steta mili jer je fantasticna tekma..egal od sredine 1/4
bez Arroya i Rivere ali Balkman ih sam 'mezeti' ako hoces mogu ti poslat link (NBA tv radi prenos) trenutno 27-29 za Grke

It was turned around so that right looked wrong
Ma evo našao sam ja sebi, hvala 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
rambo16 je napisao/la:
Koji gigant ybte
član prve petorke nba,vrlo neobična pojava
rambo16 je napisao/la:Grci lagano sa PR
očekivano
Sad će najbolji centar prvenstva, čitaj klivlendski Rodman, razvalit ove Špance bez da znaju šta ih je snašlo. 

NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Bourousis razapeo šator u reketu PR.
A.F.C. Bournemouth!
- alan_kardec
- Kontakt:
Danas Srbija očekivano pobijedila i bez nekog većeg umaranja, istina Iranci su se dosta dobro držali u prvom poluvremenu.
Slijedi najbitiniji meč grupne faze protiv Brazila. Ako rezultati budu očekivani tj. ako Španci dobiju Brazil i Francusku, a Srbija prekosutra dobije Brazil sa dva ili više poena razlike, Srbija je druga u grupi, u suprotnom je četvrta. Dakle, izbjegava se domaćin u četvrtfinalu. Iskreno, iz druge grupe sam se najviše pribojavao Croata, kontao sam da su protiv Filipina imali loš dan, međutim ovo danas protiv Senegala je bila katastrofa
.
http://www.supersport.rs/mundobasket/14 ... video.html
Bagra, mamu im licemjernu. Lafo ga sad nešto suspenduju, yebo li ih on. Tako su molili za oprost i nakon skandala u polufinalu 2010. **** organizacija.
Do viđenja i sljedeće krađe
.
E samo mi recite da Edin komentariše Špa-Bra
.
Slijedi najbitiniji meč grupne faze protiv Brazila. Ako rezultati budu očekivani tj. ako Španci dobiju Brazil i Francusku, a Srbija prekosutra dobije Brazil sa dva ili više poena razlike, Srbija je druga u grupi, u suprotnom je četvrta. Dakle, izbjegava se domaćin u četvrtfinalu. Iskreno, iz druge grupe sam se najviše pribojavao Croata, kontao sam da su protiv Filipina imali loš dan, međutim ovo danas protiv Senegala je bila katastrofa

Bagra, mamu im licemjernu. Lafo ga sad nešto suspenduju, yebo li ih on. Tako su molili za oprost i nakon skandala u polufinalu 2010. **** organizacija.

Do viđenja i sljedeće krađe

E samo mi recite da Edin komentariše Špa-Bra

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:Danas Srbija očekivano pobijedila i bez nekog većeg umaranja, istina Iranci su se dosta dobro držali u prvom poluvremenu.
Slijedi najbitiniji meč grupne faze protiv Brazila. Ako rezultati budu očekivani tj. ako Španci dobiju Brazil i Francusku, a Srbija prekosutra dobije Brazil sa dva ili više poena razlike, Srbija je druga u grupi, u suprotnom je četvrta. Dakle, izbjegava se domaćin u četvrtfinalu. Iskreno, iz druge grupe sam se najviše pribojavao Croata, kontao sam da su protiv Filipina imali loš dan, međutim ovo danas protiv Senegala je bila katastrofa.
Bagra, mamu im licemjernu. Lafo ga sad nešto suspenduju, yebo li ih on. Tako su molili za oprost i nakon skandala u polufinalu 2010. **** organizacija.![]()
![]()
Do viđenja i sljedeće krađe.
![]()
E samo mi recite da Edin komentariše Špa-Bra.
vjerovatno,uživancija zagarantovana
- alan_kardec
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:vjerovatno,uživancija zagarantovana

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ma radi Edin 100%
nije radio ni jednu tekmu danas, a svakako on dobija najbolju tekmu dana da komentarise po pravilu
nije radio ni jednu tekmu danas, a svakako on dobija najbolju tekmu dana da komentarise po pravilu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ima li ko link ftv-a?
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Očekujem vrhunsku utakmicu, još Edin komentariše, merak! 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Karaće ih Espana !!!rambo16 je napisao/la:Ajmo Brazilci!!!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.