imal ti tv dvb-c?? kada ides na skeniranje da li imas opciju digital cabl?Elegant je napisao/la:Da li ti je obicna HS kablovska ili neki digitalni paket ? Da li korsitis neki resiver ili ti kabal ide direktno u TV ?ade43 je napisao/la:Kod mene na HS-u ima tona al slike nema ,nadam se da ce doci uskoro. . ovo isto k'o da radio slusam hahah
Ja imam ovu najobiciniju kablvsku od HS od 60 i nesto kanala, 10 puta sma sve skenriao ne moze da nadje BHT HD !
Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
- legenda reala
- Kontakt:
Traži onaj mali Albis što ti može na dlan stati, jbo MotoroluDukeOfWellington je napisao/la:Za mojaTV korisnike.
Ako imate crni Motorola STB, on vam je vjerovatno spojen scart kablom, koji je, kako smo ranije zaključili, obično smeće. Imate HDMI kabal, imate HDMI port u STB-u, ali kad to sve fino spojite vidite samo "krugove" i nakon toga ništa.
Resetujte modem, kad se pojavi prvi krug na daljinskom pritisnite "MENU", u video opcijama izaberite rezoluciju koja odgovara vašem TV-u, tj. ako vam TV podržava "obični" HD birajte 720p, a ako vam TV podržava full HD birajte 1080i (ovaj STB nema mogućnost da distribuira 1080p). Nakon toga idete exit i birajte save and reboot. Onda sačekate da se krugovi izvrte i to je to, sliku ćete imati.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tražiću jednog dana, sad je kasno.legenda reala je napisao/la:Traži onaj mali Albis što ti može na dlan stati, jbo Motorolu
BHT HD i za korisnike Total TV, kanal se nalazi na rednom broju 167.
Malo zeza zvuk, ali vjerujem da će srediti. Laik sam, slika mi nije preko cijelog ekrana kao na ostalim HD kanalima, pa me zanima da li je do njih ili je potrebno podešavati TV ?
Malo zeza zvuk, ali vjerujem da će srediti. Laik sam, slika mi nije preko cijelog ekrana kao na ostalim HD kanalima, pa me zanima da li je do njih ili je potrebno podešavati TV ?
- legenda reala
- Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:Tražiću jednog dana, sad je kasno.legenda reala je napisao/la:Traži onaj mali Albis što ti može na dlan stati, jbo Motorolu
Vratiće nam telekom na jesen sve ovo s kamatama, SK,HBO bez ikakve nadoknade
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- nero.piroman
- Kontakt:
može li samo neko javiti kad proradi aplikacija za moja tv u bh telekomu, da zovem jer sam prijavio HD paket prije 13 dana, a jos mi nisu ukljucili 
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
ima li ba sta za BHB kablovsku u Tuzli ?? svaka cast za ove koje su preuzeli signal
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To pred izborelegenda reala je napisao/la:Vratiće nam telekom na jesen sve ovo s kamatama, SK,HBO bez ikakve nadoknade
- legenda reala
- Kontakt:
Ma čekaju da SK riješi spor s Englezima pa će se dogovritiDukeOfWellington je napisao/la:To pred izborelegenda reala je napisao/la:Vratiće nam telekom na jesen sve ovo s kamatama, SK,HBO bez ikakve nadoknade
Iako Arena je vlasništvo MTS-a i ima dobre odnose sa bht, mogu klocevi sve otkupiti za Arenu i ćao, jer finasijski niko nije jači od njih, ali neće
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 12 jun 2014, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Iko ?Guarin14 je napisao/la:Telemach obicna kablovska uz internet a nemam resivera, zapravo imam nekakav stari kojem ima minimalno 2 godine a nesto kolko se sjecam nije najbolje radio, znaci nista od HD - a ili ?
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Zakon antenica na krovu ..cuj da jos doplatim 4 km..nisam lud 
Kod mene pise da nema signala.Coraco je napisao/la:BHT HD i za korisnike Total TV, kanal se nalazi na rednom broju 167.![]()
Ejs, pa kad naplaćuju BHT HD (?) da neće SK i HBO?Vratiće nam telekom na jesen sve ovo s kamatama, SK,HBO bez ikakve nadoknade
Razmišljam da im hebem mater sad, ali ću se strpiti još malo, još koji dan...
NAPRIJED NARODE!
Isključi sve, i iz struje pa ponovo uključi. Trebalo bi biti OK. Jedino ako ti prijemnik nije HD ? već onaj stari što su prije davali.MP8 je napisao/la:Kod mene pise da nema signala.Coraco je napisao/la:BHT HD i za korisnike Total TV, kanal se nalazi na rednom broju 167.![]()
Elegant je napisao/la:
Da li ti vam obicna HS kablovska ili neki digitalni paket ? Da li korsitite neki resiver ili ti kabal ide direktno u TV ?
Ja imam ovu najobiciniju kablvsku od HS od 60 i nesto kanala, 10 puta sma sve skenriao ne moze da nadje BHT HD !
Ako imaš DVB-C dosad si morao naći BHT HD.
Evo sad su podesili sliku koja je full srceen a i ton je prilagođen.
HS
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Onda je do prijemnika, nije HD. Djaba mi onda i ova full HD televizija sto imam, i dalje cu gledat njesra od slike.Coraco je napisao/la:Isključi sve, i iz struje pa ponovo uključi. Trebalo bi biti OK. Jedino ako ti prijemnik nije HD ? već onaj stari što su prije davali.MP8 je napisao/la:Kod mene pise da nema signala.Coraco je napisao/la:BHT HD i za korisnike Total TV, kanal se nalazi na rednom broju 167.![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koja đubrad iz telecoma! Yeblr vas te 4 marke, mislio sam da neće naplačivat... Idemo prvi, uzimamo više! 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Stvarno nema nikakvog opravdanja zbog nepuštanja BHT HD kanala van HD paketa, kanal je besplatan, SP je, gleda toliki broj ljudi. Možda se ipak predomisle.
Inače izgleda da su konačno naštimali kanal, od 3 sata nešto mrljaju, al' sad je OK.
Inače izgleda da su konačno naštimali kanal, od 3 sata nešto mrljaju, al' sad je OK.
Jedina ti je opcija da prijaviš na drugog člana porodice novi račun Totala, i dobiješ HD prijemnik za 60 KM. A kad bi ga mijenjao na starom računu to bi te koštalo 120 KM, nema logike ali eto. Urgiraj kod svog montažera.MP8 je napisao/la:Onda je do prijemnika, nije HD. Djaba mi onda i ova full HD televizija sto imam, i dalje cu gledat njesra od slike.
njima je u cilju samo gulit narodDukeOfWellington je napisao/la:Stvarno nema nikakvog opravdanja zbog nepuštanja BHT HD kanala van HD paketa, kanal je besplatan, SP je, gleda toliki broj ljudi. Možda se ipak predomisle.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.