Transferi igrača Premijer lige BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

brig
Kontakt:

Re: Transferi igrača Premijer lige BiH

Post Postao/la brig » 07 jan 2016, 23:37

jurisicduska je napisao/la:Najbolji, najskuplji, bez dugova, aktuelni prvaci,najveći transfer lige, najmoderniji kamp, najbolji sponzori, plačite. I ja bih plakao.
Najbolji? :?
Najskuplji -> vjerojatno da
Bez dugova -> Niste jedini, godinama grcate dok recimo Široki nikad nije dugovao pa šta? Vi se od ove godine s tim hvalite :kafa:
Najveći transfer? Ne mogu vjerovat da vi iz Sarajeva ne znate koliko ste dobili za Cimirota :damn:
Najmoderniji kamp? Koji kamp? Šta taj kamp ima? Jel to ovo 1 igralište za sad ili? Široki ga ima već godinama, 3 terena, 1 umjetna trava, teretana, svlačionice, tribine itd itd A vi ga tek gradite i hvalite se kao da se radi o svemirskom brodu :damn:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 07 jan 2016, 23:39

Psajdak je napisao/la:
staragarda je napisao/la:o, j e b a l e vas vise cijene na TM smijesnom....dobro je neko napisao....igrac vrijedi onoliko za koliko se proda...smarate vise sa TM...evo i ja mislim da igraci sarajeva vrijede po 2 miliona,svaki...i sta sad
Pa ništa, zaputi se kod kakve hodže, izgleda da te neko gađo mrvama od hurmašica.
Primjetio sam i ja da nije dobro. Sinoc prijavljuje postove kolege s sa svoje teme misleći da sam ja. Ili su mrve od hurmašica ili mu je neki romina kidao nokte od noga u autu :)

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 07 jan 2016, 23:40

5 najskupljih igrača lige iz fks, 6/10 najskupljih igrača iz fks, cijene postavlja jazavac koji navija za fks i pojedinci pokušavaju ubjediti da je sve to normalno i realno!?

Pa ima li iko obraza, znam da je forum ali nema smisla jbt :nene:

Polovno biciklo Duljevića malo gume ispuhane - 9k eura

:urnebes: :urnebes: :rol:

Edit: bez dugova od septembra a prije par dana Muhidinu isplatili 50k :facepalm:
povratak otpisanih!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 07 jan 2016, 23:42

Čim vidim recimo Radovac 1,3 Mil €, a Mate Pehar, vjerojatno najbolji igrač na toj poziciji u ligi 300 000€ :lol: :lol: :lol: ili recimo Kožulj 500 000, a Menalo 650 000...ili da isto vrijede Pehar i Osmanović...smijurija :lol:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jan 2016, 23:45

Radovcu je cijena trebala opasti kao sto svakom normalnom igracu opadnr kad je povrijedjen ili ne igra.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 jan 2016, 23:47

Mortem ispade da smo ga nesto strasno napadali. Meni su samo smijesne cijene igraca Sarajeva i to je to, a koliki god je utjecaj imao on u sastavljanju cijena nije sigurno svabo rekao 'e Okic vrijedi 1mil.', pa ka zukanovic ispravi 'odvadi malo brate, nije 1mil., vrijedi 600k'.
A i ako su te cijene prihvatili ti glavni admini, opet mogu da se ne slazem s njima i da napisem da mi nisu realne cijene.
Nad tobom sunce najljepše sja

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 08 jan 2016, 00:00

Sve je to okay. tako je i kad doze update za bundesliga, englesku, italija, spanije.;)

Laku Noc

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 jan 2016, 00:06

Pehar je kod nas. Ne znam čemu dalja rasprava. To implicira da smo najbolji.

Najskuplji transfer u historiji lige. Najbolje prodajemo. 1,3 miliona eura Sarajevo uprihodilo od Cimirota. Itekako znamo koliko smo dobili, baš u marku koliko su ga i platili. To što kod vas se ne zna kako ko ide.

Najskuplji roster.

Kamp najbolji u izgradnji. Nije jedan teren nego 2 vještačka 1 prirodni. Svlačionice, teretana, restoran, smještaj itd. Pravi se. Jedini teren sa najvećim standardima (FIFA certifikat) u BiH.

Bez dugova ste jer varate državu godinama uz pomoć hrvatsko orijentisanih stranaka. Peruu se malo pare to je javna tajna al neka vas. Ostat ćete uvijek selo, ne možete se nikako proširiti. Sarajevski klubovi svoje dugove moraju platiti. Doće nekad i vaša sranja na naplatu.

Jedini klub koji se može i treba porediti sa Sarajevom je Željezničar, dva velikana, dva kluba koja jedina vrijede nešto. Znam da vas to boli ali ****. A oba kilometar dva jedan od drugog. Zamisli?

Smijali ste se i kad je Cimirot postavljen 1 milion pa šta bi. Ne može se iz Lištice igrač prodat kad na papiru igraju za 200 maraka. Kako ćete ikog prodat? Prošlo je vrijeme predsjednika ratnih zločinaca prodavanja Hrgovića i Ricarda za privatne potrebe firme.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 08 jan 2016, 00:09

jurisicduska je napisao/la:Pehar je kod nas. Ne znam čemu dalja rasprava. To implicira da smo najbolji.

Najskuplji transfer u historiji lige. Najbolje prodajemo. 1,3 miliona eura Sarajevo uprihodilo od Cimirota. Itekako znamo koliko smo dobili, baš u marku koliko su ga i platili. To što kod vas se ne zna kako ko ide.

Najskuplji roster.

Kamp najbolji u izgradnji. Nije jedan teren nego 2 vještačka 1 prirodni. Svlačionice, teretana, restoran, smještaj itd. Pravi se. Jedini teren sa najvećim standardima (FIFA certifikat) u BiH.

Bez dugova ste jer varate državu godinama uz pomoć hrvatsko orijentisanih stranaka. Peruu se malo pare to je javna tajna al neka vas. Ostat ćete uvijek selo, ne možete se nikako proširiti. Sarajevski klubovi svoje dugove moraju platiti. Doće nekad i vaša sranja na naplatu.

Jedini klub koji se može i treba porediti sa Sarajevom je Željezničar, dva velikana, dva kluba koja jedina vrijede nešto. Znam da vas to boli ali ****. A oba kilometar dva jedan od drugog. Zamisli?

Smijali ste se i kad je Cimirot postavljen 1 milion pa šta bi. Ne može se iz Lištice igrač prodat kad na papiru igraju za 200 maraka. Kako ćete ikog prodat? Prošlo je vrijeme predsjednika ratnih zločinaca prodavanja Hrgovića i Ricarda za privatne potrebe firme.
pravi se :lol: :lol:

a za ostalo :rol: :rol: :rol:
znači mi varamo državu?? što čovjek neće sve ovdje pročitat jbte :hmmmm:
uživaj

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 08 jan 2016, 00:14

Normalno da varate drzavu, kada moze Medjugorje milione svake godine, zasto to ne moze i jedan klub?
Plavo proljece! 1921

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 jan 2016, 00:14

Normalno da varate općepoznato. Državu koju ni ne priznajete, varate, i perete pare. Ne ti nego tvoj klub koji ima fan bazu ko moj haustor. Ne znam što se s tobom raspravljam. Uđeš, ispušiš cigaru, izađeš iz Lištice, ja se ne mogu liftom spustiti tako brzo, velikan iz zaseoka kraj Mostara.

Da vam nije hdza i lijanovića igrali bi ligu klikera a i tu bi bilo upitno imal vas.

Da ne povežemo priče kako ste nacisti, nacionalisti, poltroni, kukavice, prikrivači zločina što ratnih što post ratnih.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 08 jan 2016, 00:16

jurisicduska je napisao/la:Normalno da varate općepoznato. Državu koju ni ne priznajete, varate, i perete pare. Ne ti nego tvoj klub koji ima fan bazu ko moj haustor. Ne znam što se s tobom raspravljam. Uđeš, ispušiš cigaru, izađeš iz Lištice, ja se ne mogu liftom spustiti tako brzo, velikan iz zaseoka kraj Mostara.

Da vam nije hdza i lijanovića igrali bi ligu klikera a i tu bi bilo upitno imal vas.

Da ne povežemo priče kako ste nacisti, nacionalisti, poltroni, kukavice, prikrivači zločina što ratnih što post ratnih.
kakve veze ima veličina mjesta? to nam ne smeta da vas karamo godinama, košarku da i ne spominjem :wave:
s ovim si rekao sve :bow: :bow: :bow:
aj živio :facepalm:
Zadnja izmjena: brig, dana/u 08 jan 2016, 00:18, ukupno mijenjano 2 puta.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 08 jan 2016, 00:16

jurisicduska je napisao/la: Jedini klub koji se može i treba porediti sa Željezničarom je Sarajevo, dva velikana, dva kluba koja jedina vrijede nešto.
.
EDIT :mrgreen:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 08 jan 2016, 00:17

Joj oko cega vi kukate ja ne mogu da vjerujem majke mi. Meni je sasvim logicno da su igraci Sarajeva najskuplji, mozda malo prenapuhano ali su najskuplji. Aktuelni su prvaci, napravili su najveci transfer, daju najvece plate, imaju najbogatijeg gazdu. Sve se to itekako gleda, pored samog kvaliteta igraca.

Ovi prvi na tabeli jednom u 89 godina i kukaju nesto.
Zadnja izmjena: brile, dana/u 08 jan 2016, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 08 jan 2016, 00:20

Jaozinho22 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la: Jedini klub koji se može i treba porediti sa Željezničarom je Sarajevo, dva velikana, dva kluba koja jedina vrijede nešto.
.
EDIT :mrgreen:
:lol: :thumbup:
Plavo proljece! 1921

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jan 2016, 00:26

brile je napisao/la:Ovi prvi na tabeli jednom u 89 godina i kukaju nesto.
Mitoman nije niko napisao da igraci Slobode trebaju biti najskuplji :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 jan 2016, 00:46

pinoglavi je napisao/la:
a jos kad Dzelmica potpisemo ima mitomani od muke da skacu na glavu sa obadvije kule :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 08 jan 2016, 00:48

staragarda je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
a jos kad Dzelmica potpisemo ima mitomani od muke da skacu na glavu sa obadvije kule :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:D

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 08 jan 2016, 00:53

U sridu :opaopa:

Malo li je trojica :beba:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 08 jan 2016, 00:55

brile je napisao/la:U sridu :opaopa:

Malo li je trojica :beba:
pa nista,ako je malo,sutra se skupimo cijeli podforum,podmazi guzu,pogotovo sridu. :wave:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.