el-fighter je napisao/la:Raul je rekao da mu neće biti krivo ako bude sjedio na klupi. Čovjek zna da nije u najboljim godinama i želi da klub da priliku mladim i perspektivnim igračima. Ma nije Realu briga za Raula, nego za Huntelaara. Momak je doveden i od njega se mnogo očekuje a daje mu se malo šanse.
meni je huntelaar drazi od svih igraca reala jos otkako je igrao u ajaxu..kad je dosao e onda se je to zvala sreca
Prvog kojeg otpisujem je Robben..eh sto taj bude igrao..Pipita je bio odlican i na mjestu krila...i sad sta god neki dobacivali on nema tehnike nije brz ovoo ono..to je najbolji igrac Real Madrida uz ruuda u zadnjih nekoliko godina..barem gledajuci sta je ove sezone pokazao
Ja bih volio da Raul sjedi na klupi..al kapiten je to jebte..legenda kluba..ne vjerujem da ce se tako lako odreci kapitenske trake...ako se i odrekne zna se kome ce...schuster je izmedju ostalog napustio real zbog ucestalog stavljanja raula na klupu
Ali kako sad stvari stoje, realu ce trebati jos jedan lijevi bek i jedno krilo.. sto se tice defanzivnih veznjaka,,,tu gorimo

tu nam je najjaca karika u timu...alonso nam ne treba,a ni napadaci nam vise nisu prijeko potrebni
Moj tim bi izgledao ovako: Casillas na golu, lijevi bek HEINZE

, desni bek ramos, stoperi Kepler Laveran i Albiol, onda mahamadou diarra i lassana diarra kao dva defanzivna veznjaka, ispred njih kaka, a na krilima ronaldo i bilo ko umjesto staklenog robbena, i u napadu kao jedini istureni napadac pipita
samo mi je zao sto ce neki igraci tipa Dani Parejo, Javi Garcia i Miguel Torres nahebati zbog ovakve politike..pa mozda cak i negredo ako ostane