Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

JameS
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JameS » 03 jul 2009, 17:53

adnan_nanda je napisao/la:najbolje da vam dopuste da napravite jos jedan Real Madrid al da ga stave odma u primeru, :mrgreen: jer nevjerujem da ce igraci kao Raul i Nisterloy isl. biti zadovoljni ako sjede na klupi i dobijaju po 10 min ili ni toliko po utakmici.
Nisterloy sigurno ove sezone odlazi iz Reala kao njegove moguce destinacije spominju se Lyon i Totenham,a sto se tice Raula inace covjek je izjavio da ce mirno i sa zadovoljstvom sjesti na klupu ukoliko dodju mladji i bolji igrac od njeg...tako da nema bune u klubu,a vala nam i ne treba drugi Real :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 jul 2009, 17:58

Radije da Perez investira bar 1/100 tih miliona u omladinski pogon , momci im gube od Dinama 4:1 :S
Ma Xabi vam treba , krilo i nije potrebno imate Robbena koji je uz Higuaina bio najbolji igrac Reala u ovoj sezoni.
I Arbelonu ako ovi iz Liverpoola dozvole , al sta ce Perezu dozvola kad ima love € ;)

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 03 jul 2009, 18:02

adnan_nanda je napisao/la:najbolje da vam dopuste da napravite jos jedan Real Madrid al da ga stave odma u primeru, :mrgreen: jer nevjerujem da ce igraci kao Raul i Nisterloy isl. biti zadovoljni ako sjede na klupi i dobijaju po 10 min ili ni toliko po utakmici.
Raul ce igrati.. ko kaze da ce na klupu... van nistelrooy i el cazador ce navjerovatnije otici

Kaka_8
Kontakt:

Post Postao/la Kaka_8 » 03 jul 2009, 18:03

Benzema će vjerovatno tražiti broj 9.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 03 jul 2009, 18:08

BrnJeeH je napisao/la:
Raul ce igrati.. ko kaze da ce na klupu... van nistelrooy i el cazador ce navjerovatnije otici
znam da ce igrati kako trenutno stoje stvari ali ono je bio odgovor na ono iznad sto su pisale tvoje kolege da ce dovesti sve one igrace e onda bi bilo problema jer bi u sredini terena imali 7-8 odlicnih igraca koji zele prvu postavu a nece sigurno sjediti na klupi ni ribery ni ronaldo ni kaka ni silva ni alonso roben itd a svi nemogu igrat :)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jul 2009, 18:10

BrnJeeH je napisao/la:
slika
obojica ovih napadaca su bolja od Raula,tako da za njega nema mjesta barem ja tako mislim 8-)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 jul 2009, 20:33

raul je prije godinu - dvije izjavio kako godine budu prolazile ja ću sve više i više vremena provoditi na klupi, tako da njemu to ne smeta a ruud ide u lyon (tamo će mu biti najbolje)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 03 jul 2009, 21:46

JameS je napisao/la: slika
obojica ovih napadaca su bolja od Raula,tako da za njega nema mjesta barem ja tako mislim 8-)
ma poserem ti se na goal.com i njihove predvidjanja gdje ce ko igrati,raul ima jednak utjecaj ko d pereza kao i pocasni predsjednik..legenda se tako lako ne odbacuje..

Prije ce igrati on nego benzema

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jul 2009, 22:37

BrnJeeH je napisao/la:
JameS je napisao/la: slika
ma poserem ti se na goal.com i njihove predvidjanja gdje ce ko igrati,raul ima jednak utjecaj ko d pereza kao i pocasni predsjednik..legenda se tako lako ne odbacuje..

Prije ce igrati on nego benzema
a koga bi ti izbacio iz ove ekipe :?: ako gospodin Raul mora igrat :!: a sam je izjavio da ce mirno prihvatiti kad ga trener posalje na klupu :!:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2009, 23:04

Raul je rekao da mu neće biti krivo ako bude sjedio na klupi. Čovjek zna da nije u najboljim godinama i želi da klub da priliku mladim i perspektivnim igračima. Ma nije Realu briga za Raula, nego za Huntelaara. Momak je doveden i od njega se mnogo očekuje a daje mu se malo šanse.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 jul 2009, 23:19

Najbolji strijelac LP svih vremena, najbolji strijelac Spanske repke svih vremena, najbolji strijelac Reala svih vremena, najbolji strijelac Primere svih vremena, gospodin, kapiten i pravi vodja na terenu..RAUL BLANCO GONZALES koji je za sve druge napadace izmislio fudbal, koji i u 30-im godinama gine na terenu i ostavlja svoje srce da nema mjesta u ekipi...to je prosto nemoguce!!
RAUL je srce i ponos tima i njegovo mjesto u ekipi NIKAD ne moze doci u pitanje :!:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jul 2009, 23:22

Harrison je napisao/la:Najbolji strijelac LP svih vremena, najbolji strijelac Spanske repke svih vremena, najbolji strijelac Reala svih vremena, najbolji strijelac Primere svih vremena, gospodin, kapiten i pravi vodja na terenu..RAUL BLANCO GONZALES koji je za sve druge napadace izmislio fudbal, koji i u 30-im godinama gine na terenu i ostavlja svoje srce da nema mjesta u ekipi...to je prosto nemoguce!!
RAUL je srce i ponos tima i njegovo mjesto u ekipi NIKAD ne moze doci u pitanje :!:
pogledaj sastav gore koji sam ja postavio i kazi mi umjesto koga bi on trebao da igra :?:

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 03 jul 2009, 23:23

el-fighter je napisao/la:Raul je rekao da mu neće biti krivo ako bude sjedio na klupi. Čovjek zna da nije u najboljim godinama i želi da klub da priliku mladim i perspektivnim igračima. Ma nije Realu briga za Raula, nego za Huntelaara. Momak je doveden i od njega se mnogo očekuje a daje mu se malo šanse.
meni je huntelaar drazi od svih igraca reala jos otkako je igrao u ajaxu..kad je dosao e onda se je to zvala sreca :D

:mrgreen:

Prvog kojeg otpisujem je Robben..eh sto taj bude igrao..Pipita je bio odlican i na mjestu krila...i sad sta god neki dobacivali on nema tehnike nije brz ovoo ono..to je najbolji igrac Real Madrida uz ruuda u zadnjih nekoliko godina..barem gledajuci sta je ove sezone pokazao

Ja bih volio da Raul sjedi na klupi..al kapiten je to jebte..legenda kluba..ne vjerujem da ce se tako lako odreci kapitenske trake...ako se i odrekne zna se kome ce...schuster je izmedju ostalog napustio real zbog ucestalog stavljanja raula na klupu

Ali kako sad stvari stoje, realu ce trebati jos jedan lijevi bek i jedno krilo.. sto se tice defanzivnih veznjaka,,,tu gorimo :D tu nam je najjaca karika u timu...alonso nam ne treba,a ni napadaci nam vise nisu prijeko potrebni

Moj tim bi izgledao ovako: Casillas na golu, lijevi bek HEINZE :D, desni bek ramos, stoperi Kepler Laveran i Albiol, onda mahamadou diarra i lassana diarra kao dva defanzivna veznjaka, ispred njih kaka, a na krilima ronaldo i bilo ko umjesto staklenog robbena, i u napadu kao jedini istureni napadac pipita

samo mi je zao sto ce neki igraci tipa Dani Parejo, Javi Garcia i Miguel Torres nahebati zbog ovakve politike..pa mozda cak i negredo ako ostane

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jul 2009, 23:29

BrnJeeH je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Raul je rekao da mu neće biti krivo ako bude sjedio na klupi. Čovjek zna da nije u najboljim godinama i želi da klub da priliku mladim i perspektivnim igračima. Ma nije Realu briga za Raula, nego za Huntelaara. Momak je doveden i od njega se mnogo očekuje a daje mu se malo šanse.
meni je huntelaar drazi od svih igraca reala jos otkako je igrao u ajaxu..kad je dosao e onda se je to zvala sreca :D

Prvog kojeg otpisujem je Robben..eh sto taj bude igrao..Pipita je bio odlican i na mjestu krila...i sad sta god neki dobacivali on nema tehnike nije brz ovoo ono..to je najbolji igrac Real Madrida uz ruuda u zadnjih nekoliko godina..barem gledajuci sta je ove sezone pokazao

Ja bih volio da Raul sjedi na klupi..al kapiten je to jebte..legenda kluba..ne vjerujem da ce se tako lako odreci kapitenske trake...ako se i odrekne zna se kome ce...schuster je izmedju ostalog napustio real zbog ucestalog stavljanja raula na klupu

Ali kako sad stvari stoje, realu ce trebati jos jedan lijevi bek i jedno krilo.. sto se tice defanzivnih veznjaka,,,tu gorimo :D tu nam je najjaca karika u timu...alonso nam ne treba,a ni napadaci nam vise nisu prijeko potrebni

Moj tim bi izgledao ovako: Casillas na golu, lijevi bek HEINZE :D, desni bek ramos, stoperi Kepler Laveran i Albiol, onda mahamadou diarra i lassana diarra kao dva defanzivna veznjaka, ispred njih kaka, a na krilima ronaldo i bilo ko umjesto staklenog robbena, i u napadu kao jedini istureni napadac pipita

samo mi je zao sto ce neki igraci tipa Dani Parejo, Javi Garcia i Miguel Torres nahebati zbog ovakve politike..pa mozda cak i negredo ako ostane
ahahahha pa jel ti stvarno mislis da smo doveli Benzemu da sjedi na klupi...nevalja ti ova postava nikako :mrgreen:

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 03 jul 2009, 23:34

JameS je napisao/la:
BrnJeeH je napisao/la:

ahahahha pa jel ti stvarno mislis da smo doveli Benzemu da sjedi na klupi...nevalja ti ova postava nikako :mrgreen:

james de malo poduci ovog brenha pojma on nema ko u realu valja i ko ce igrati!!!!
U ime Gospodara...

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 jul 2009, 23:36

Evo Ribery strajkuje sto znaci da vam je on sljedeci transfer pa zatim ide Arbeloa i Alonso.Tri igraca koja vam sigurno dolaze

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jul 2009, 23:48

ewo moje postavke:

Casillas

Ramos Pepe Albiol (Arbeloa)

(Alonso) Lass

Ronaldo Kaka Robenn/(Ribery)

Benzema

ako budemo igrali 4-1-3-2 onda samo umjesto Alonsa Higuain :!:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 jul 2009, 23:50

---------------------------------Casillas------------------------------

--S.Ramos----------Pepe-------------------Albiol--------Heinze--

--------------------------------L.Diarra------------------------------

--C.Ronaldo-------------------------------------------------Ribery--

----------------------------------Kaka---------------------------------

-------------------Benzema----------------RAUL---------------------

Ovakav ja vidim REAL aBd, nadam se samo dolasku Riberya, a ako dodje Abreloa onda uskace umjesto iskusnog Heinzea :mrgreen:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 jul 2009, 23:57

Harrison je napisao/la:---------------------------------Casillas------------------------------

--S.Ramos----------Pepe-------------------Albiol--------Heinze--

--------------------------------L.Diarra------------------------------

--C.Ronaldo-------------------------------------------------Ribery--

----------------------------------Kaka---------------------------------

-------------------Benzema----------------RAUL---------------------

Ovakav ja vidim REAL aBd, nadam se samo dolasku Riberya, a ako dodje Abreloa onda uskace umjesto iskusnog Heinzea :mrgreen:
ajd moze i ovako vidim volis RAULA, a ja tebe jako postujem zato sto si navijac Reala pa cu se slozit i sa ovom formacijom :mrgreen: ,ali ako ne dodje Ribery svakako da Robenn treba da igra po ljevoj strani 8-)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 04 jul 2009, 00:01

JameS je napisao/la:ajd moze i ovako vidim volis RAULA, a ja tebe jako postujem zato sto si navijac Reala pa cu se slozit i sa ovom formacijom :mrgreen: ,ali ako ne dodje Ribery svakako da Robenn treba da igra po ljevoj strani 8-)
:mrgreen: lijepo je to cuti, mi navijaci Reala treba da se svi uzajamno postujemo, naravno da postujem i ja tebe, a volim Raula iskljucivo zbog njegovih zasluga na terenu i na pozitivan utjecaj na cijelu ekipu.
Iskreno svejedno mi je ko ce sa njim igrati u napadu, Benzema, Higuain, Ruud, Huntelaar, samo kapiten MORA igrati... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.