VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Omerbavarac
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la Omerbavarac » 18 sep 2009, 22:34

Napokon da i Vukovi prokinu. Sad ce biti deranje guzova u svakoj utakmici. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 sep 2009, 22:35

Wolverine je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:LENZ pa jebote mozda bi veh trebao razmisliti ko bi trebao biti prvi golman

RICHTER prva utakmica koju je odradio kako treba, vise je bio na svojoj poli gdje mu i jest mjesto a ne u protivnickom 16cu

MADLUNG odlican, ponasao se kao pravi lider u odbrani

BARZAGLI lose postavljanje, imao je srece veceras

SCHAFER ni sjena od prosle godine, nedostaje mu snage, brzine i agilnosti

JOSUE standardno

MISIMOVIC kralj

HASEBE uz dzeku najbolji veceras, igrac koji je falio dosada wolfsburgu, covjek koji s misketom drzi sredinu, najvise pretrci i igra bez pogresnog dodavanja

GENTNER dobar, ali mora skontati da je fudbal timska igra

DZEKO svi sto su lajali na momka nek se ne javljaju vise,zna se sve ko su ti

GRAFITE ne znam koji **** veh ceka da ga zamjeni, smece od igraca
smece od igraca koje u sezoni zabije 28 golova. a i najbolji strijelac lige prvaka. sta je onda dobar igrac ako je on smece od igraca.[/quote

Ma moze davat i 50 golova ipak je fudbal timska igra :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 sep 2009, 22:36

Nail for Real je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:LENZ pa jebote mozda bi veh trebao razmisliti ko bi trebao biti prvi golman

RICHTER prva utakmica koju je odradio kako treba, vise je bio na svojoj poli gdje mu i jest mjesto a ne u protivnickom 16cu

MADLUNG odlican, ponasao se kao pravi lider u odbrani

BARZAGLI lose postavljanje, imao je srece veceras

SCHAFER ni sjena od prosle godine, nedostaje mu snage, brzine i agilnosti

JOSUE standardno

MISIMOVIC kralj

HASEBE uz dzeku najbolji veceras, igrac koji je falio dosada wolfsburgu, covjek koji s misketom drzi sredinu, najvise pretrci i igra bez pogresnog dodavanja

GENTNER dobar, ali mora skontati da je fudbal timska igra

DZEKO svi sto su lajali na momka nek se ne javljaju vise,zna se sve ko su ti

smece od igraca koje u sezoni zabije 28 golova. a i najbolji strijelac lige prvaka. sta je onda dobar igrac ako je on smece od igraca.[/quote

Ma moze davat i 50 golova ipak je fudbal timska igra :roll:
upravo to, nema u njemu onoga sto vodi ekipu do titule, pravi trener bi ga vec mal na klupu, jer tamo par dobrih igraca ceka

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 sep 2009, 22:41

Dzeko konacno proradiO.

NE BUDI LUD DJECACE . WOLFSBURG BI BIO 0 DA NIJE NJEGA!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 sep 2009, 22:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:Dzeko konacno proradiO.

NE BUDI LUD DJECACE . WOLFSBURG BI BIO 0 DA NIJE NJEGA!
cini ti se, dosta su oni tekmi bez njega prosle godine dobili i btw nisam djecak bitch :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2009, 22:48

Ohanite malo u vezi Grafonje.Grafonja ima kredita da dvije godine ne zabije gola.
Nije ,,pohitne noge i taki kaki je.Ali reci da ne zna,odmah onda ici u prvu psihijatrijsku bolnicu na pregled.
Dzeko je poradio malo na svom kretanju i otkrivanju ali jos ima dosta toga da bi bio onaj stari Dzeko.
Hasebe osvjezenje u ekipi,sta je onaj kloc od trenera zamislio sa johnsonom pitaj ti boga. :roll:
Miske standardno ako nije zabio jeste asistencirao,ako nije asinstecirao,jeste zabio,ako nije zabio jeste asisstencirao,ako nije......... ....................................:mrgreen:
A ako neko zabije 50 golova i ne treba mu tim moze sam :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 sep 2009, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 sep 2009, 22:49

harishp je napisao/la:Ohanite malo u vezi Grafonje.Grafonja ima kredita da dvije godine ne zabije gola.
Nije ,,pohitne noge i taki kaki je.Ali reci da ne zna,odmah onda ici u prvu psihijatrijsku bolnicu na pregled.
Dzeko je poradio malo na svom kretanju i otkrivanju ali jos ima dosta toga da bi bio onaj stari Dzeko.
Hasebe osvjezenje u ekipi,sta je onaj kloc od trenera zamislio sa johnsonom pitaj ti boga. :roll:
Miske standardno ako nije zabio jeste asistencirao,ako nije asinstecirao,jeste zabio,ako nije zabio jeste asisstencirao,ako nije......... ....................................:mrgreen:
normala da je dobar bre, al je smece , ne zna se ponasati, ko je gledao tekmu zna o cemu pricam, a ovi sto nisu gledali nek mi ne bale

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 sep 2009, 22:55

Evo mog vidjenja utakmice

Napad - odlican, naravno uz dva gola naseg dijamanta
Vezni red - solidan, naravno uz asistenciju Misketa
Odbrana - katastrofa - razlog: Schalke je uspio stvoriti nekoliko odlicnih prilika i Wolfsburg moze biti sretan sto je te prilike imao Kuraniy koji u Njemackoj kod navijaca ima naziv "Mister promasaj". Ja Vam garantujem da je bila neka ekipa koja ima bolje napadaca i da je imala one situacije Wolfsburg bi primio jos najmanje dva gola, ako ne i vise. Mislim da Veh ovdje treba puno toga mjenjati pa Farfan i Kenia su od Scheafera i Riethera pravili budale, a krivac za gol su Madlung i Dzeko, za Dzeku je nekako razumjlivo jer je bio van igre da mu se ukaze pomoc i mozda je malo izgubio orjentaciju.

Ljudi sto se tice toga sta pisu i govore sportski novinari nasih zapadnih i istocnih susjeda, nemojte davati toliko paznje na to, njihovi napadaci ne mogu gola zabiti kako treba i sjede po tribinama dok nasi tresu mreze u Bundesligi, kvalifikacijama itd., a nadam se da ce vremenom doci i LP. Naravno ima izuzetaka tu mislim na Eduarda, ali on za mene nije Hrvat.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 18 sep 2009, 22:58

[youtube][/youtube]

evo prvi Dzekin gol
BB BiH

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2009, 23:30

BB BiH je napisao/la:[youtube][/youtube]

evo prvi Dzekin gol
I navodeca raketa Miske-44 :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 sep 2009, 00:00

Wolfsburg preko noči od limitirane ekipe da ekipe za titulu...tako je to u Njemačkoj...malo treba..neznam ni kako ste donosili svoje zaključke da ako izbori 5 mjesto da če to biti uspjeh...ako malo pogledate raspored..
Stutgart...Koln...Hamburg...Bayern...Leverkuzen...Schalke...

Ma daj...Bayern je prosuo bodove protiv Mainza..a ne Hamburga i Leverkuzena...još su igrali u najnezgodnije vrijeme...Hamburg i Leverkuzen naj. ekipe u Njemačkoj do sada...a Bayern se raspucao protiv Wolfsburga...
još LP...ma polahko...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 sep 2009, 17:41

BB BiH je napisao/la:[youtube][/youtube]

evo prvi Dzekin gol

opet zabija......samo naprijed dijamantu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 sep 2009, 12:35

Brine me odbrana Wolf-a pred utakmicu sa ManUTD-om? U Kupu se nije baš proslavila???

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 sep 2009, 12:47

hilmo je napisao/la:Brine me odbrana Wolf-a pred utakmicu sa ManUTD-om? U Kupu se nije baš proslavila???
Ma ako budu onako igrali, ne gine im 3 gola.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 sep 2009, 14:12

omerbavarac je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Brine me odbrana Wolf-a pred utakmicu sa ManUTD-om? U Kupu se nije baš proslavila???
Ma ako budu onako igrali, ne gine im 3 gola.
Koliko dobro poznajemo napadače Uniteda dobro je i ako prođu sa samo tri, ja se samo nadam da će se malo konsolidovati i vidjeti gdje su sinoć pravili greške.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 sep 2009, 14:29

Protiv Manchestera se nemaju sta braniti. Imaju brze napadace i to bi mogli iskoristiti. Dzeko,Grafite i Martins su ko TGV..a i stoperi Uniteda nisu bas brzi,a jos nisu se najbolje ni "zagrijali" (mislim na Ferdinanda i Evansa). United na Old traffordu nije izgubio vise od 20 utakmica,a mislim da je odigrao samo 2-3 nerijeseno. Ovdje ce biti dosta gola,to sigurno. Samo da znate,nakon utakmice SAF je spremio ugovor za Dzeku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 sep 2009, 15:41

Misimoviiiiiiiiiic 1-0

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 26 sep 2009, 15:44

ljudi tako ste mi falili, stignes kuci i prvo sto procitas , gol misketa, ljepota majkemi

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 sep 2009, 15:51

dzenidm je napisao/la:ljudi tako ste mi falili, stignes kuci i prvo sto procitas , gol misketa, ljepota majkemi
neopisivo lijep osjecaj :D :D :D
isto kad vidis na netu npr vodi hofenheim, ti molis boga da je ibisevic gol dao :D :D :D

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 26 sep 2009, 16:01

Losa ova odbrana. Wolfsburg ce morat prodat Dzeku da pojacaju odbranu. Mozda su i na to mislili kad su kupili Martinsa.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.